AD

Τραϊάνα Ανανία | Δεν νιώθω ασφαλής σ’ αυτή τη χώρα για να κάνω ένα παιδί

Το «Γεια σου» μπήκε την κουζίνα της Ελίζαμπεθ Ελέτσι και του Νεκτάριου Λεμονίδη λίγο μόνο διάστημα μετά τον γάμο τους. Η πρώην παίκτρια του Survivor αποκάλυψε ότι η επίσκεψη στην κουζίνα της μόνο τυχαία δεν ήταν, μιας και είχε ως στόχο να παρασκευάσει μελομακάρονα χωρίς γλουτένη, αφού ο σύζυγός της επιδιώκει να χάσει λίγα κιλά.

Η Τραϊάνα Ανανία παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Παναγιώτη Βαζαίο. Η ηθοποιός και τραγουδίστρια μίλησε για την οικογένεια, αλλά και για το ενδεχόμενο να γίνει μητέρα.

Τη δημιουργία οικογένειας την έχεις σκεφτεί ποτέ;

Έχω οικογένεια! Είναι οι φίλοι μου, οι συνεργάτες μου, είναι όλοι οι άνθρωποι που έχω επιλέξει να έχω στη ζωή μου.

Έχεις νιώσει να σου χτυπάει το καμπανάκι της μητρότητας;

Βιολογικά χτυπάει το καμπανάκι της μητρότητας σε μια γυναίκα από τα είκοσι μέχρι τα τριανταπέντε περίπου. Εγώ έχω έναν τρόπο να ελέγχω τα καμπανάκια που μου χτυπάνε, να τα διαχειρίζομαι δηλαδή, χωρίς να με πιέζουν.

Το έχεις αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνεις μητέρα;

Λαμβάνω υπόψη μου τις συνθήκες που ζω και τη χώρα που ζω αυτή τη στιγμή. Πώς θα φέρω στον κόσμο ένα παιδί όταν δεν ξέρω πόσο θα έχει το ρεύμα τον επόμενο μήνα; Μπορεί να κοστίζει δέκα ευρώ η κιλοβατώρα για παράδειγμα.

Πώς θα φέρω ένα παιδί σ’ αυτόν τον κόσμο όταν μπορεί να μην έχει να φάει σε δέκα χρόνια και να μην έχει στέγη να μείνει; Δεν νιώθω ασφαλής σ’ αυτή τη χώρα και δεν έχω εμπιστοσύνη σ’ αυτούς που την κυβερνούν για να φέρω ένα παιδί στον κόσμο.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >