AD

Βασίλης Καρράς | Σε κλίμα οδύνης συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές τον αποχαιρέτησαν λέγοντας τα τραγούδια του

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης τελέστηκε το μεσημέρι της Τρίτης (26/12) στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη η εξόδιος ακολουθία για τον Βασίλη Καρρά.

 

Με χιλιάδες κόσμου να σπεύδουν για να αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο λαϊκό τραγουδιστή, τον «άρχοντα» της λαϊκής μουσικής που έφυγε σε ηλικία 70 ετών, παραμονή Χριστουγέννων.

Με δάκρυα στα μάτια και στίχους από τα τραγούδια του, οι θαυμαστές του τραγουδιστή αποχαιρέτησαν τον σπουδαίο καλλιτέχνη ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή, μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο. Τραγικές φιγούρες η σύζυγός του, Χριστίνα και η κόρη τους, Ειρήνη, οι οποίες είπαν το μεγάλο «αντίο» στον σύζυγο και πατέρα, Βασίλη Καρρά.

Πλήθος κόσμου, απλοί πολίτες από όλη την Ελλάδα, πολιτικοί και καλλιτέχνες, έσπευσαν στον Ιερό Ναό του Θεού Σοφίας στη Θεσσαλονίκη, για το λαϊκό προσκύνημα και την εξόδιο ακολουθία.

Η απώλειά του βύθισε στο πένθος την οικογένειά του αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα. Η σορός του καλλιτέχνη έφτασε το πρωί της Δευτέρας (25/12) σε αίθουσα στο γραφείο τελετών απέναντι από τα κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου στη Θέρμη Θεσσαλονίκης. Την Τρίτη (26/12), τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα και έγινε η εξόδιος ακολουθία του.

Λίγο μετά τις 16:30 μουσικοί με μπουζούκια και όργανα, αποχαιρέτησαν τον μεγάλο τραγουδιστή με το «Νύχτα Ξελογιάστρα» και το «Δεν πάω πουθενά» αλλά και Ποντιακά ενώ και ο κόσμος που βρισκόταν στην εκκλησία, ακολούθησε τραγουδώντας τα κομμάτια του.

Ο σπαραγμός της συζύγου του – Συντετριμμένος ο αδελφός του

Η σύζυγός του, Χριστίνα, εξερχόμενη από την εκκλησία υποβασταζόμενη από την κόρη της και ακούγοντας τα τραγούδια, «λύγισε» και ξέσπασε σε κλάματα. Την ίδια ώρα, ο κόσμος φώναζε «αθάνατος» και «καλή αντάμωση».

Δείτε φωτογραφίες με τη σύζυγο και την κόρη του Βασίλη Καρρά:

karras__16_
O σπαραγμός της συζύγου και της κόρης του Βασίλη Καρρά
karras__15_
karras__17_

Το ίδιο συγκινημένος ήταν και ο αδελφός του Βασίλη Καρρά ο οποίος όταν έφτασε στην εκκλησία είπε στους δημοσιογράφους ότι δεν μπορεί να πει πολλά. «Δεν είμαι σε θέση αυτή τη στιγμή να πω κάποια κουβέντα. Σας παρακαλώ, σας ικετεύω, δεν έχω κουράγιο να μιλήσω» ήταν το μόνο που κατάφερε να πει ο αδελφός του Βασίλη Καρρά.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >