AD

Αλεσάντρα Αμπρόσιο Ι Ποζάρει με ολόσωμο μαγιό λίγο πριν μπει το νέο έτος

Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο χάρισε στους 12 εκατομμύρια followers της μια φωτογραφία με ολόσωμη μαγιό. Ο πρώην άγγελος της Victoria’s Secret πόζαρε στον φακό μέσα σε μια πισίνα φορώντας ένα ολόσωμο μαγιό εμπνευσμένο από τη δεκαετία του 1980.

Φοίνικες, ροζ κτίρια, ένα ανοιχτό μπλε κάμπριο και μια γυναίκα ντυμένη στα ροζ απεικονίζονταν στο γαλάζιο μαγιό.

Η 42χρονη καλλονή που διατηρείται σε εξαιρετική φόρμα σε ένα αφιέρωμα για το περιοδικό Ocean Drive, αναφέρθηκε στις αλλαγές στον κόσμο της μόδας και του μόντελινγκ κατά τη διάρκεια της καριέρας της που διήρκεσε δύο δεκαετίες.

«Με την πάροδο των ετών, η βιομηχανία γνώρισε την εξέλιξη, αλλά γίνεται περισσότερη δουλειά».

Αποκάλυψε επίσης τι είναι το πιο σημαντικό για εκείνη στη ζωή αυτές τις μέρες. «Τρία πράγματα χωρίς τα οποία δεν μπορώ να ζήσω είναι η αγάπη, η οικογένεια και οι φίλοι μου».

Η Αμπρόσιο αποκάλυψε επίσης πώς άλλαξε η σχέση της με την εμφάνισή της με τα χρόνια σε ένα αφιέρωμα για το Harper’s Bazaar.

«Νομίζω ότι έχω αναπτύξει μια εσωτερική αυτοπεποίθηση. Δεν περίμενα να διαρκέσει το μόντελινγκ, αλλά εδώ είμαι ακόμα και το κάνω και το αγαπώ. Έτσι, αυτό με έχει κάνει να νιώθω ότι μπορώ να αγκαλιάσω την εμφάνισή μου σε κάθε στάδιο της ζωής μου».

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

3 πρώην – και νυν- μεγαλόσχημοι στο στόχαστρο των διεθνών αρχών

Η Ιντερπόλ έχει στείλει σήμα στις αρχές σχετικά με τη διερεύνηση εταιρικού σχήματος στο οποίο μετέχουν τραπεζίτες, εφοπλιστές και επιχειρηματίες και το οποίο είχε συμμετοχή

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >