AD

Σπυριδούλα Ανδριώτη | Η εντυπωσιακή σύντροφος του Τάσου Μπακασέτα

Παρέα με την εντυπωσιακή σύντροφό του, Σπυριδούλα Ανδριώτη έκανε Πρωτοχρονιά στην Τουρκία, ο Τάσος Μπακασέτας
Τις τελευταίες ημέρες με την έλευση του Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό έχουν “φουντώσει” τα σενάρια για επαναπατρισμό του Τάσου Μπακασέτα στην Ελλάδα για λογαριασμό των πρασίνων.
tasos-arthrouΗ Τράμπζονσπορ, με την οποία έχει κερδίσει πρωτάθλημα στην Τουρκία ο Μπακασέτας, έχει βάλει…. πωλητήριο στον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδας και οι μνηστήρες είναι αρκετοί και από την Ελλάδα.

bakasetas

Ο Τάσος Μπακασέτας πάντως άλλαξε το χρόνο στην Τραπεζούντα και μας… αποκάλυψε και τη νέα του σύντροφο. Είναι η Σπυριδούλα Ανδριώτη και ο Έλληνας μεσοθεπιθετικός άλλαξε στην αγκαλιά της τον χρόνο.

andrio
andrio_1111
andfio
baskasetas
andrio_ss
andrfi_1
andrfuio_1
andfjio
spi
andrio_111
andrio1
spirt_2

Η Σπυριδούλα έχει τελείωσει την γυμναστική ακαδημία, είναι επιχειρηματίας στον χώρο των κοσμημάτων αλλά και influencer με 89.000 ακόλουθους στο Instagram της. Το ζευγάρι φαίνεται να είναι για λίγο καιρό μαζί και η κοπέλα έχει φωτογραφίες από την επίσκεψη της στην Τουρκία πριν από ένα μήνα στα social media.

Οι Τούρκοι γράφουν ότι η Σπυριδούλα είναι ο λόγος που ο Μπακασέτας θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα! Ο αρχηγός της Εθνικής είχε για χρόνια σχέση με τη Λία Αβραάμ, μια νοσοκόμα από την Τρίπολη, με την οποία όμως έχουν χωρίσει.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

3 πρώην – και νυν- μεγαλόσχημοι στο στόχαστρο των διεθνών αρχών

Η Ιντερπόλ έχει στείλει σήμα στις αρχές σχετικά με τη διερεύνηση εταιρικού σχήματος στο οποίο μετέχουν τραπεζίτες, εφοπλιστές και επιχειρηματίες και το οποίο είχε συμμετοχή

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >