AD

Tα 10 μυστικά ομορφιάς της κορυφαίας influencer Οlivia Palermo

H καθημερινότητα της Olivia Palermo συμπεριλαμβάνει πολλές επαγγελματικές συναντήσεις και φωτογραφίσεις. Η κορυφαία influencer ποντάρει όχι μόνο στις ενδυματολογικές της επιλογές αλλά κυρίως στην αψεγάδιαστη επιδερμίδα της.

 

 

Όλοι γνωρίζουν ότι η Olivia Palermo είναι ένα από τα πιο κομψά κορίτσια του πλανήτη. Κι αν  θεωρείτε ότι η απίστευτη ντουλάπα της είναι απρόσιτη, τουλάχιστον όμως μπορείτε να μιμηθείτε την άψογη, φυσική ομορφιάς της. Ποια είναι λοιπόν τα μυστικά της;

Ας δούμε λοιπόν τι υπάρχει  στο σετ ομορφιάς της. 

 1. Το μυστικό της φωτεινής, φωτεινής επιδερμίδας της; 

Μια προπόνηση. Σύμφωνα με την Olivia, το άθλημα είναι καλύτερο για το δέρμα σας από οποιοδήποτε άλλο προϊόν. Η ίδια είναι λάτρις της γιόγκα και κάνει Bikram από τα 18 της χρόνια. Αγαπά επίσης τις προπονήσεις από την Tracy Anderson, την προσωπική της trainer.

 2. Η Olivia έχει πολύ λεπτά μαλλιά, οπότε για να διατηρείται υγιής και ισχυρή, πηγαίνει στο κομμωτήριο για κάθε τρίμηνο. Το αγαπημένο της προϊόν μαλλιών; Ορός επαναφοράς βιταμινών Julien Farel, εφαρμόζεται μετά το λούσιμο για πραγματικά αναγεννημένα μαλλιά (κοστίζει 39 $). Χρησιμοποιεί επίσης προϊόντα των L`Oréal Professionnel και Kerastase.

3. Η κύρια εμμονή ομορφιάς της Olivia; Τα νύχια της! Δεν φεύγει ποτέ από το σπίτι χωρίς πεντικιούρ και ταιριαστά μανικιούρ, ακόμη και το χειμώνα. Το αγαπημένο της χρώμα είναι το κόκκινο και το γαλλικό μανικιούρ.

4. Η Olivia λατρεύει το φυσικό μακιγιάζ. Για μεγάλες, αλλά πραγματικές βλεφαρίδες, επιλέγει μάσκαρα όπως οι The Full Fat Lashes της Charlotte Tilbury και το κλασικό Diorshow του Christian Dior.

5. Για το πρόσωπό της, η Olivia χρησιμοποιεί προϊόντα από την ιαπωνική εταιρεία Mii Cosmetics που έχουν πολύ προσιτές τιμές. Το αγαπημένο της είναι το Miraculous Color Corrector, το οποίο καλύπτει κηλίδες και ερυθρότητα στο δέρμα. Και για τα χείλη; Αγαπά όλα τα κραγιόν του Christian Dior.

6. Αυτό μπορεί να σας εκπλήξει, αλλά η Olivia λατρεύει τις ψεύτικες βλεφαρίδες. Το μόνο που χρειάζεστε για να τα εφαρμόσετε όπως η Οlivia είναι ένα σετ λαβίδων από την Tweezerman και την ειδική κόλλα Duo Adhesive της Mac.

7. Και το φθηνότερο, πιο προσιτό προϊόν όλων; Η Olivia ορκίζεται το τέχνασμα της γιαγιάς της: «Δεν χρησιμοποιώ ένα συγκεκριμένο προϊόν», είπε το αστέρι. «Καθαρίζω το πρόσωπό μου με βαζελίνη και βαμβακερή μπάλα πριν κοιμηθώ κάθε βράδυ»

8. Kit ομορφιάς ταξιδιού της Olivia; Μια μάσκαρα, ένα eyeliner, ένα σπρέι μαλλιών, ένα αρχείο νυχιών για γρήγορες επαφές, ένα ξηρό σαμπουάν, μια μίνι χτένα, μια περιποίηση προσώπου από την SK και ένα μίνι μπουκάλι Orange Blossom Cologne από τον Jo Malone, το αγαπημένο της άρωμα.

9. Η Olivia λαμβάνει σοβαρά υπόψη την περιποίηση της επιδερμίδας. Συνιστά πάντα να βασίζεστε σε έναν καλό δερματολόγο για να βρείτε τα σωστά για εσάς: είναι ο Dr Dennis Gross, ένα αστέρι της δερματολογίας στο Μανχάταν.

10. Τι τρώει η Οlivia ; Eπιλέγει μια ισορροπημένη διατροφή με χαμηλούς υδατάνθρακες και χωρίς εκλεπτυσμένα σάκχαρα. Αποφεύγει τα πολλά  λιπαρά και αγαπά το sushi όποτε τρώει εκτός σπιτιού.

Και τώρα που ξέρετε τα μυστικά της ομορφιάς της, μπορείτε πολύ απλά να τα ακολουθήσετε!

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >