AD

Το Big Deal των 2 εισηγμένων | Δημιουργείται ένας τεράστιος όμιλος!

Για λόγους αρχής δεν αποκαλύπτουμε τα ονόματα – Δεν είναι αυτά που έχουν κυκλοφορήσει – Η συμφωνία αλλάζει τα δεδομένα της αγοράς και προσδίδει δυναμική σε χρηματιστήριο – οικονομία!

 

Πρώτοι και μόνοι σας έχουμε εδώ και μερικές εβδομάδες αποκαλύψει ότι βρίσκεται σε εξέλιξη ένα μεγάλο deal, μεταξύ δύο εισηγμένων εταιριών στο Χρηματιστήριο, η υλοποίηση του οποίου αλλάζει τα δεδομένα και δημιουργείται ένας τεράστιος όμιλος!

Για λόγους αρχής και επειδή πρόθεση μας δεν είναι να χαλάσουμε τη δουλειά αλλά αντιθέτως είμαστε υπέρ των επιχειρηματικών κινήσεων που προσδίδουν δυναμική στην αγορά και την οικονομία, δεν αποκαλύπτουμε ονόματα, διευκρινίζοντας ότι δεν πρόκειται για τίποτε από όλα αυτά που έχουν ακουστεί!

Σήμερα σας αποκαλύπτουμε ότι την ώρα τούτη έχει ξεκινήσει νομικός και οικονομικός έλεγχος η έκβαση του οποίου εν πολλοίς θα καθορίσει και την υλοποίηση ή όχι της οριστικής συμφωνίας!

Η διαδικασία του Due Diligence που βρίσκεται σε εξέλιξη και που θα οριστικοποιήσει και την προσυμφωνία μεταξύ των δύο μερών που έχει υπογραφεί, αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη του Ιανουαρίου!

Πηγή : Radar

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

AstraZeneca | Παραδέχθηκε ότι το εμβόλιο κατά της Covid θα μπορούσε να προκαλέσει σπάνιες θρομβώσεις

Ερευνες διαπίστωσαν έκτοτε ότι το Covishield μπορεί δυνητικά να προκαλέσει σε ορισμένους ανθρώπους θρόμβους αίματος, οι οποίοι μπορεί να αποβούν μοιραίοι.   Ο φαρμακευτικός γίγαντας

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Βασιλιάς Κάρολος | Επέστρεψε χαμογελαστός στα δημόσια καθήκοντά του

«Είμαι εντάξει, σας ευχαριστώ», απάντησε χαμογελαστός ο βασιλιάς Κάρολος σε όσους τον ρώτησαν πώς αισθάνεται καθώς υποβάλλεται σε αντικαρκινική θεραπεία. Στα δημόσια καθήκοντα επέστρεψε για

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τα συγκοινωνούντα δοχεία της «αδέσμευτης δημοσιογραφίας»

Το «Μαύρο Ράσο» της Πελοποννήσου, το «γιουσουφάκι» και ο «μικρομέγαλος» παράγοντας συνδέονται μεταξύ τους πέραν πάσης αμφιβολίας – Η «σύγκλιση» Βορείων Προαστείων με την Νότια

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >