AD

Ανείπωτος θρήνος για το βρέφος στην Πτολεμαΐδα | Οι γονείς καταγγέλλουν ότι τους έδιωξαν από το νοσοκομείο δύο φορές

Σήμερα θα γίνει η κηδεία του βρέφους που άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Τρίτης, στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο στην Πτολεμαΐδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, από την ιατροδικαστή εξέταση που διενεργήθηκε στη σορό του μόλις 15 μηνών βρέφους προέκυψε ως αιτία θανάτου η βαριά λοίμωξη του αναπνευστικού, ενώ το επόμενο διάστημα αναμένονται και τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων.

Το αγοράκι μεταφέρθηκε με υψηλό πυρετό στην Παιδιατρική Κλινική αργά το βράδυ, γύρω στις 23:00 και λίγες ώρες αργότερα κατέληξε. Αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση και θα πρέπει να ερευνηθεί είναι ότι η οικογένεια του βρέφους καταγγέλλει πως πήγε άλλες δύο φορές στο νοσοκομείο όμως οι γιατροί έκριναν ότι το αγοράκι δε χρήζει νοσηλείας και έτσι επέστρεψε στο σπίτι του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα πάντα με το περιβάλλον της οικογένειας, η πρώτη φορά που επισκέφτηκαν οι γονείς με το βρέφος το νοσοκομείο ήταν το πρωί της Πρωτοχρονιάς, καθώς το παιδί είχε πολύ υψηλό πυρετό. Οι γιατροί τους έδωσαν οδηγίες και τους είπαν να γυρίσουν στο σπίτι.

Το πρωί της επόμενης ημέρας πήγαν ξανά στο νοσοκομείο καθώς το βρέφος είχε υψηλό πυρετό, ωστόσο και πάλι τους είπαν ότι δε χρειάζεται να γίνει εισαγωγή του. Η τελευταία φορά αποδείχθηκε και μοιραία καθώς όταν έφτασαν το βράδυ της Τρίτης στο Μποδοσάκειο οι γιατροί δε κατάφεραν να σώσουν τη ζωή του παιδιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κηδεία του βρέφους θα γίνει στην Αλβανία, χώρα από την οποία κατάγεται η οικογένεια.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βορίζια: Απολογείται σήμερα ο 23χρονος για την τοποθέτηση της βόμβας – Αυτοί που μετέφεραν τους τραυματίες έκρυψαν τα όπλα

Απολογείται σήμερα ο 23χρονος ανιψιός του νεκρού Φανούρη Καργάκη που φέρεται να τοποθέτησε τη βόμβα, η οποία άναψε το φιτίλι της βεντέτας στα Βορίζια. Σε ό,τι

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Επέτειος Πολυτεχνείου: Πώς θα λειτουργήσουν τα ΜΜΜ, ποιοι σταθμοί του Μετρό και ποιοι δρόμοι κλείνουν

Σε ισχύ από τις 6 σήμερα το πρωί έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις οι οποίες θα διαρκέσουν έως τις 6 το πρωί της Τρίτης για τις εκδηλώσεις με

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

30 χρόνια Toy Story: Η παιδική μας ηλικία τελειώνει αλλά η αγάπη για τα παιχνίδια ποτέ

Το ημερολόγιο έδειχνε 22 Νοεμβρίου του 1995, όταν η πρώτη ταινία κινουμένων σχεδίων φτιαγμένη εξ ολοκλήρου με τεχνολογία CGI κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους των ΗΠΑ.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Στεφάνι στο Πολυτεχνείο κατέθεσε ο Τασούλας: Υπεύθυνη, λαϊκή και διαρκής διεκδίκηση της Δημοκρατίας και της ελευθερίας

Σε μήνυμα για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Τασούλας, υπογραμμίζοντας ότι η εξέγερση του 1973 αποτελεί «υπεύθυνη, λαϊκή και

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Στο Ιράν σπέρνουν σύννεφα για να αντιμετωπίσουν τη χειρότερη ξηρασία των τελευταίων ετών

Οι ιρανικές αρχές ξεκίνησαν το Σαββατοκύριακο επιχειρήσεις σποράς νεφών για πρόκληση βροχοπτώσεων, καθώς η χώρα αντιμετωπίζει τη χειρότερη ξηρασία εδώ και δεκαετίες, μετέδωσαν κρατικά μέσα

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Πάτρα: Με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας μεταφέρθηκε ο 18χρονος Μάριος για μεταμόσχευση ήπατος στο Τορίνο

Με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας αναχώρησε το απόγευμα της Κυριακής ο 18χρονος Μάριος, φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Πατρών που πάσχει εκ γενετής από σπάνιο σύνδρομο. Ο

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >