AD

Πέθανε ο παλαίμαχος Γιώργος Ορφανίδης σε ηλικία 73 χρονών

«Καλό ταξίδι λεβέντη Γιώργαρε!»

 

Την τελευταία του ανάσα σε ηλικία 73 χρονών, άφησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή. Ο εκλιπών είχε συνδέσει το όνομά του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, μια και αποτέλεσε μέλος στα… χρυσά χρόνια του συλλόγου.

Αγωνίστηκε στη θέση του αμυντικού και η ΠΑΕ Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αποχαιρετά τον Γιώργο ΟρφανίδηΑναλυτικά, στο μήνυμα αναφέρεται:

«Καλό ταξίδι λεβέντη Γιώργαρε!

Με βαθιά οδύνη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του Γιώργου Ορφανίδη, ενός παίκτη-θρύλου, που έδωσε τα πάντα για το μεγαλείο του Ηρακλή μας και συνέδεσε το όνομά του με τη «χρυσή» εποχή της ομάδας μας, όντας ένα από τα επίλεκτα στελέχη της. Αγάπησε τον Ηρακλή όσο τίποτε και τον είχε δεύτερη οικογένειά του. Το Δ.Σ της ΠΑΕ Ηρακλή εκφράζει τα συλλυπητήριά της στους οικείους του Γιώργου Ορφανίδη. Καλό ταξίδι λεβέντη Γιώργαρε… Η μεγάλη «κυανόλευκη» οικογένεια θα σε θυμάται για πάντα…»

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

3 πρώην – και νυν- μεγαλόσχημοι στο στόχαστρο των διεθνών αρχών

Η Ιντερπόλ έχει στείλει σήμα στις αρχές σχετικά με τη διερεύνηση εταιρικού σχήματος στο οποίο μετέχουν τραπεζίτες, εφοπλιστές και επιχειρηματίες και το οποίο είχε συμμετοχή

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Kamala Harris | Ίσως είμαι η πρώτη γυναίκα σε αυτή τη θέση, αλλά δεν θα είμαι η τελευταία.

Η Καμάλα Χάρις είναι μια πρωτοπόρος πολιτική ηγέτης που συμβολίζει την ποικιλομορφία και την ενδυνάμωση, αποτελώντας πρότυπο για τις επόμενες γενιές μέσω της αφοσίωσής της στην κοινωνική δικαιοσύνη και την ισότητα.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

H μέρα που γεννήθηκε το πρώτο μωρό του«δοκιμαστικού σωλήνα»

Στις 25 Ιουλίου 1978, η Louise Joy Brown, το πρώτο μωρό στον κόσμο που συλλαμβάνεται μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης (IVF) δίνοντας ελπίδα σε εκατομμύρια γυναίκες σε όλον τον κόσμο που επιθυμούσαν να αποκτήσουν ένα παιδί.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >