AD

Τουριστικό γραφείο θέλει να κάνει τον ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης

Από το μακρινό Τέξας,- όπου πήγε για να πάρει οδηγίες – ο Κασσελάκης έδωσε ραντεβού με τους βουλευτές του στις Σπέτσες

 

Το Τέξας είναι ένα περίεργο μέρος. Έχοντας ρίζες στο μακρινό Φαρ Ουέστ όπου γεννήθηκαν, μερικοί θρύλοι του ρεβόλβερ, όπου πετύχαιναν μύγα στα δέκα μέτρα, στην συνέχεια με τα τεράστια κοιτάσματα πετρελαίου που βρέθηκαν εκεί, έγινε η καρδιά του βαθέως αμερικάνικου κράτους. Εκεί σε κάποιες μεγαλοπρεπείς επαύλεις, μαζεύονται οι πιο “σοβαροί” παίκτες, που αναλύουν την κατάσταση και αποφασίζουν τις επόμενες κινήσεις τους. Επίσης εκεί ενημερώνουν και κάποιους “αρχάριους” για το πως έχει η κατάσταση.

Εκεί είχε πάει και ο Τσίπρας, όταν είχε εκλεγεί, για να του εξηγήσουν πως έχει η κατάσταση, ώστε να μην τον πατήσει κάνα βουβάλι κατά λάθος. Επειδή ο Τσίπρας δεν τα “έπιανε” και εύκολα αυτά που του εξηγούσαν _φανταστείτε τον διάλογο στα αγγλικά – χρειάστηκε να πάει και ως τον Πάπα, που τα εξηγεί τα πράγματα και από την θρησκευτική τους μεριά και μετά έκανε και ένα ωραίο ταξίδι στο Παρίσι. Ενώ ο Νίκος Παππάς που είναι πιο “γάτος” πήγε στην Βενεζουέλα και σε μερικούς εξωτικούς παραδείσους.

Ο Κασσελάκης που όπως λέει από στέλεχος της Goldman Sachs, έγινε κατ’ ευθείαν εφοπλιστής με πολλά λεφτά – όπως λέει ο ίδιος – έχει αδυναμία στην καλή ζωή και στα ωραία ταξίδια. Έτσι ενώ εδώ γινόταν το σώσε στον ΣΥΡΙΖΑ, αυτός βρισκόταν μια στην Νέα Υόρκη, μια στο Μαϊάμι, μια στο Παρίσι και πρόσφατα στο μαγευτικό Τέξας για να πάρει κι αυτός τις οδηγίες του, από όπου θα πήγαινε στην Κωνσταντινούπολη, με τον σύζυγό Τάιλερ Μακμπέθ,  για να συναντήσει τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο, για τα Θεοφάνεια, πράγμα που θα μας δώσει την ευκαιρία να απολαύσουμε εξαιρετικά στιγμιότυπα.

Επηρεασμένος από τα ταξίδια και τις ωραίες παραστάσεις που προσφέρουν και μα τονώνουν και μας αναζωογονούν, δεν είχε καμιά όρεξη να κάνει την επόμενη συνάντηση με τους βουλευτές του στην μάλλον πληκτική χειμωνιάτικη Αθήνα, αλλά στις Σπέτσες που προσφέρονται και για ρομαντικούς περιπάτους.

Έτσι λοιπόν έστειλε μια ωραία επιστολή μέσω μέιλ στους βουλευτές του, ώστε να μην έρθουν αδιάβιαστοι στο μάθημα τους, για να μπορέσει κι αυτός να τους αξιολογήσει. Το μέιλ αυτό έλεγε τα εξής :

«Αγαπητοί και Αγαπητές συνάδελφοι καλή χρονιά.
Ο Ιανουάριος είναι ένας πυκνός μήνας ενόψει και ενόψει και της προετοιμασίας του Συνεδρίου μας.

Στο πλαίσιο αυτό ο πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης μου ανάθεσε ως Γραμματέα της ΚΟ να σας διαβιβάσω την πρόσκλησή του για τη συνάντηση εργασίας της ΚΟ που θα πραγματοποιηθεί από 19 έως 21 Ιανουαρίου στις Σπέτσες.

Το περιεχόμενο της συνάντησης αφορά στον απολογισμό του έργου που έχει παραχθεί και σε κάθε κοινοβουλευτικό τομέα αλλά και στην παρουσίαση του προγραμματισμού και της προτεραιποίησης των δράσεων για το πρώτο εξάμηνο του 2024.

Τέλος προσκαλείστε να παρουσιάσετε συγκεκριμένες προτάσεις για κατάθεση νομοθετικών προτάσεων.

Η παρουσίαση με power point για κάθε τομέα δεν μπορεί να ξεπερνά τα 30 λεπτά εκτός από τον τομέα οικονομικών που θα έχει διάρκεια 60 λεπτά. Τα power point θα πρέπει να σταλούν μέχρι τις 18 Ιανουαρίου.

Λεπτομέρειες για το ταξίδι θα σταλούν σύντομα».
Το ύφος της επιστολής όπως μάθαμε δεν άρεσε στην Κα. Έλενα Ακρίτα, η οποία στραβομουτσούνιασε, ως εκ τούτου.
Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

3 πρώην – και νυν- μεγαλόσχημοι στο στόχαστρο των διεθνών αρχών

Η Ιντερπόλ έχει στείλει σήμα στις αρχές σχετικά με τη διερεύνηση εταιρικού σχήματος στο οποίο μετέχουν τραπεζίτες, εφοπλιστές και επιχειρηματίες και το οποίο είχε συμμετοχή

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >