AD

Δήμητρα Κατσαφάδου | Τους συγχωρώ όλους, τι κι αν μας έκλεψαν χαρτιά, δεν μας έκλεψαν την ψυχή

Η επιχειρηματίας μίλησε για τις κλοπές που έχουν γίνει στην εταιρεία της

 

Η Δήμητρα Κατσαφάδου έπεσε θύμα κλοπής, με τον δράστη να της αποσπά το σημαντικό ποσό των 290.000 ευρώ.

Όπως επισήμανε ο αδερφός της και πρόεδρος της «La Vie en Rose», Νικόλαος Μαλακοδήμος σε δηλώσεις του, ο χώρος από τον οποίο εκλάπησαν τα χρήματα, έχει ως ιδιοκτήτη την εταιρεία.

Εξήγησε πως ο άνδρας που φέρεται να απέσπασε το ποσό, βρέθηκε να περνάει τα σύνορα την ίδια μέρα, στην Αλβανία, ενώ η σύλληψή του έγινε τελικά, στην Αγγλία.

Σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δήμητρα Κατσαφάδου θέλησε να τοποθετηθεί κι εκείνη σχετικά με το θέμα και να ξεκαθαρίσει τι έχει συμβεί.

«Θέλω να ξεκινήσω αυτό το βίντεο, επειδή πολλά ακούστηκαν, πολλές ειδήσεις βγήκαν, αλλά για μένα το κανάλι επικοινωνίας είστε απευθείας εσείς οι ίδιοι δια ζώσης, σαν να σας έχω απέναντί μου, θα σας πω όλη την αλήθεια, μαζί με τη σκυλοπαρέα μου», ακούγεται να λέει σε βίντεο που δημοσίευσε.

Δείτε το βίντεο:

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Θα ξεκινήσω λίγο διαφορετικά και θα σας πω ότι η συγχώρεση είναι από το ρήμα συγχωρώ και η σημασία της λέξης προκύπτει από την ίδια την ετυμολογία της. Αποτελείται από την πρόταση συν και το αρχαίο ρήμα χωρώ, δηλαδή δίνω χώρο. Θέλω να σας πω ότι εγώ έχω συγχωρέσει όλους εκείνους τους ανθρώπους, που μου έχουν ρίξει μαχαιριές στην πλάτη, που μου έχουν καταχραστεί χρήματα, που έχουν ανοίξει δύο και τρεις φορές τα καταστήματά μου. Όλοι αυτοί για κάποιον λόγο θα το έκαναν. Δεν είμαι εγώ αυτή που θα κρίνει. Ο μόνος που θα κρίνει κι εμένα και τα δικά μου λάθη είναι ο Θεός. Μέσα από αυτά όμως, θέλω να σας πω ότι είναι όλα αλήθεια Με έχει κλέψει το δεξί μου χέρι, το αριστερό… Παρ’ όλα αυτά, έχω μια καταπληκτική ομάδα συνεργατών, που είναι τα θεμέλια της La Vie en Rose και επίσης, έχω όλους εσάς που είτε δια ζώσης με παίρνετε αγκαλιά και κλαίμε μαζί, είτε μέσα από τα μηνύματα που μου στέλνετε και τα δώρα στο γραφείο, με κάνετε να μην είμαι καθόλου καχύποπτη με τους ανθρώπους. Αντιθέτως, θέλω να τηρώ αυτή την αθώα και αγνή αγάπη που έχω για όλους, γιατί μέσα από αυτή την αγάπη ανατροφοδοτούμαι, ξαναγεννιέμαι, εμπνέομαι, δημιουργώ. Τι κι αν μας κλέψανε χαρτιά; Χρήματα δηλαδή. Εγώ αυτά τα χαρτιά τα έχω για να τα δίνω σε αγαθοεργίες. Τι κι αν μας κλέψανε χαρτιά, δεν μας πήραν την ψυχή, το πηγαίο ταλέντο, αυτή την ατέρμονη αγάπη που μου δίνετε κι εγώ τη βάζω στις δημιουργίες μου, γιατί τελικά αυτή είναι η La Vie en Rose. Μπορεί να έχω γίνει αναγνωρίσιμη, μπορεί από το πάτωμα να έχω φτάσει να με βλέπετε στον δρόμο και να μου μιλάτε, μπορεί να είναι πάρα πολύ μεγάλες οι δυσκολίες που έχω αντιμετωπίσει, αλλά μέσα από εσάς και μέσα από τα σκυλιά που λατρεύω, ανατροφοδοτούμαι και παίρνω αυτή την άδολη αγάπη, την ανιδιοτελή και σας τη δίνω απλόχερα χωρίς καν να έχουμε ίχνος θυμού και κακίας μέσα μας».

Τέλος, έκλεισε το βίντεό της, ευχαριστώντας όσους της έκαναν κακό, για τα μαθήματα που της έδωσαν. «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτά τα μαθήματα και από τους ανθρώπους που δεν με γνωρίζουν και δεν με συμπαθούν και από τους ανθρώπους που έχουν κάνει άπειρες καταγγελίες, αλλά και από εσάς που κάνατε μια κακή πράξη εναντίον μου. Σας ευχαριστώ γιατί τα μαθήματα κοστίζουν και αξίζουν πολύ περισσότερο από τα χρήματα που μου πήρατε. Σας λατρεύω όλους».

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Εμφύτευμα σπονδυλικής στήλης παρακολουθεί την επούλωση από το εσωτερικό του σώματος

Ερευνητές από τα τμήματα Πολιτικών Μηχανικών και Νευροχειρουργικής του Πανεπιστημίου του Πίτσμπουργκ στις ΗΠΑ, δημιούργησαν το πρώτο αυτόνομο εμφύτευμα σπονδυλικής στήλης που μεταδίδει σε πραγματικό

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Από το Stranger Things 5 μέχρι το Frankenstein – Οι 5 νέες αφίξεις του Netflix που αξίζει να βάλεις πρώτες στη λίστα σου

2Νέοι τίτλοι, μεγάλες επιστροφές και χριστουγεννιάτικες πρεμιέρες. Ο Νοέμβριος έρχεται στο Netflix, με τίτλους που καλύπτουν όλες τις επιλογές: από το Stranger Things 5 και

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Στέλιος Μάινας: «Τώρα είναι πια αργά για να νομίζω ότι κάτι είμαι, τώρα είμαι στην έξοδο»

Στην εκπομπή Buongiorno έκανε δηλώσεις ο Στέλιος Μάινας, με αφορμή την παρουσίαση του νέου του βιβλίου «ΑΡΟΔΟΥ». «Κυκλοφορεί το νέο μου βιβλίο με τίτλο «ΑΡΟΔΟΥ»

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εκλογές στην Ολλανδία: Πρώτο το κεντρώο φιλελεύθερο κόμμα D66, σύμφωνα με exit polls – Δεύτερος ο Βίλντερς

Το κεντρώο φιλελεύθερο κόμμα D66 υπό τον Ρομπ Γέτεν φαίνεται να εξασφαλίζει τις περισσότερες ψήφους στις εκλογές στην Ολλανδία σύμφωνα με exit poll. Το D66

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >