AD

Eπίθεση του Θοδωρή Κυριακού (Antenna) στην Nova του Νίκου Σταθόπουλου

Η σύγκρουση του fund manager με τους καναλάρχες θα εκτραχυνθεί! – Θα ακολουθήσουν «χτυπήματα» κάτω από τη ζώνη που θα προκαλέσουν θόρυβο και αποκαλύψεις που θα συζητηθούν ακόμη και από σκανδαλοθηρικά έντυπα!

Θα ακολουθήσουν «χτυπήματα» κάτω από τη ζώνη που θα προκαλέσουν θόρυβο και αποκαλύψεις που θα συζητηθούν ακόμη και από σκανδαλοθηρικά έντυπα!

Συζητήθηκε πολύ στους κύκλους της αγοράς η επίθεση που εξαπέλυσε ο τηλεοπτικός σταθμός Antenna του Θοδωρή Κυριακού στην Nova του Ν. Σταθόπουλου!

Οι λόγοι λίγο πολύ είναι γνωστοί στους μυημένους της αγοράς και επί της ουσίας ο Κυριακού πήρε τη σκυτάλη των επιθέσεων που είχαν προηγηθεί από άλλα μιντιακά συγκροτήματα!

Οι πληροφορίες λένε πως ο πόλεμος μεταξύ Σταθόπουλου με τους καναλάρχες όχι απλά θα συνεχιστεί αλλά θα εκτραχυνθεί, με χτυπήματα που θα προκαλέσουν θόρυβο και αποκαλύψεις που θα συζητηθούν ακόμη και από σκανδαλοθηρικά έντυπα!

Πηγή : Radar

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μητσοτάκης | Η κυβέρνηση των Σκοπίων να χρησιμοποιεί μόνο το όνομα Βόρεια Μακεδονία

ΗΠΑ και ΕΕ καταδίκασαν τη ρητορική της νέας κυβέρνησης της Βόρειας Μακεδονία Προειδοποίηση προς το VMRO να σταματήσει τις προκλήσεις και να σεβαστεί πληρως τη Συμφωνία

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >