AD

To χέρι του δολοφόνου | Η Γεωργία περπατάει κρατώντας το χέρι το οποίο θα την σκότωνε μετά από λίγα λεπτά (βίντεο)

Βίντεο-ντοκουμέντο λίγη ώρα πριν από τη δολοφονία της 41χρονης Γεωργίας Μουράτη από τον 31χρονο σύντροφό της στη Θεσσαλονίκη ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, στο βίντεο φαίνεται το ζευγάρι να επιστρέφει στο σπίτι του λίγο πριν από τη δολοφονία. Εκείνο το βράδυ, η 41χρονη σχόλασε από το ζαχαροπλαστείο που εργαζόταν, και ο σύντροφός της την περίμενε. Στη συνέχεια, πήραν ταξί με κατεύθυνση προς το σπίτι, στην Καλαμαριά.

Στο βίντεο φαίνεται να περπατούν χέρι-χέρι στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, αφού τους έχει αφήσει το ταξί, και να κατευθύνονται προς το σπίτι τους.

Δείτε το βίντεο:

Δολοφονία Γεωργίας: Ποινική δίωξη για τρία κακουργήματα στον 31χρονο και τον συνεργό του

Ποινική δίωξη για τρία κακουργήματα και δύο πλημμελήματα άσκησε η εισαγγελέας σε βάρος των δύο ανδρών που κατηγορούνται για τη δολοφονία της 41 ετών εγκύου, η σορός της οποίας βρέθηκε χθες το απόγευμα σε θαμνώδη περιοχή κοντά στο Μονοπήγαδο, έξω από τη Θεσσαλονίκη, επτά 24ωρα μετά την εξαφάνισή της.

Ως δράστες κρατούνται ο 39χρονος σύντροφός της και ο 34χρονος φίλος του, οι οποίοι, σύμφωνα με την απαγγελθείσα ποινική δίωξη, αντιμετωπίζουν τις πράξεις της ανθρωποκτονίας με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, της διακοπής κύησης, της ληστείας (όλες κατά συναυτουργία), όπως επίσης της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Η δικογραφία από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης διαβιβάστηκε το πρωί στην εισαγγελέα, ενώ οι δύο κατηγορούμενοι αναμένεται να οδηγηθούν αύριο στον 4ο τακτικό ανακριτή, σε εκτέλεση σχετικών ενταλμάτων σύλληψης. Αναμένεται να πάρουν προθεσμία για να απολογηθούν τις επόμενες μέρες.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

3 πρώην – και νυν- μεγαλόσχημοι στο στόχαστρο των διεθνών αρχών

Η Ιντερπόλ έχει στείλει σήμα στις αρχές σχετικά με τη διερεύνηση εταιρικού σχήματος στο οποίο μετέχουν τραπεζίτες, εφοπλιστές και επιχειρηματίες και το οποίο είχε συμμετοχή

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >