AD

Άνταν Κάντο | Νεκρός στα 42 του από καρκίνο ο ηθοποιός των X-Men

Σε ηλικία μόλις 42 ετών πέθανε ο Άνταν Κάντο, μετά από μια μάχη με τον καρκίνο. Ο ίδιος έφυγε από τη ζωή στις 8/1, ωστόσο σήμερα γνωστοποιήθηκε η είδηση του θανάτου του. 

Ήταν γνωστός για τους ρόλους τους στη σειρά «Designated Survivor» (Ο Επιζών της Επόμενης Ημέρας), που προβάλλεται και μέσω του Netflix, ενώ είχε εμφανιστεί και στη σειρά «Narcos», στο «X-Men». Τελευταία συμμετείχε σε πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά «The Cleaning Lady» των Fox/ Hulu. Το «Cleaning Lady» γύριζε τα επεισόδια της 3ης σεζόν αυτόν τον καιρό με σκοπό να γίνει η πρεμιέρα στις 5 Μαρτίου. Οι αρμόδιοι, ωστόσο, δεν έχουν δώσει λεπτομέρειες για το μέλλον του χαρακτήρα του Κάντο ωστόσο η παραγωγή θα τον τιμήσει με μια κάρτα φόρου τιμής που θα εμφανιστεί στην πρεμιέρα.

«Θα λείψει πολύ σε πολλούς ανθρώπους. Ο Άνταν είχε ένα βάθος πνεύματος που ελάχιστοι γνώρισαν πραγματικά. Όσοι το είδαν, άλλαξαν για πάντα» τόνισαν εκπρόσωποί του.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Άνταν Κάντο αφήνει πίσω του τη σύζυγό του, καλύτερη φίλη και συνεργάτη Στέφανι Αν Κάντο και τα δυο τους παιδιά, Ρομάν Άλντερ, 3,5 ετών, και Ιβ Ζοζεφίν 1,5 ετών.

«Είμαστε συντετριμμένοι που μαθαίνουμε τον θάνατο του Άνταν Κάντο. Ένας υπέροχος ηθοποιός και αγαπητός φίλος. Είχαμε την τιμή να τον έχουμε ως μέλος της οικογένειας της Warner Bros. Television και του FOX Entertainment από το ντεμπούτο του στις ΗΠΑ στο The Following πριν από πάνω από μια δεκαετία. Πιο πρόσφατα φώτισε την οθόνη στο The Cleaning Lady με μια δυνατή ερμηνεία που ανέδειξε την τέχνη, το εύρος, το βάθος του. Θρηνούμε με τη Στέφανι, τα παιδιά του και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Θα μας λείψει πολύ ο Άνταν» σημείωσαν σε ανακοίνωσή τους η Warner Bros. Television και το FOX Entertainment.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >