AD

Michael Schumacher | Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του, δέκα χρόνια μετά τον τραυματισμό του

Ενώ επί δέκα χρόνια δεν έχει διαρρεύσει κανένα νέο και καμία φωτογραφία, μετά τον τραυματισμό του παγκόσμιου πρωταθλητή της Fοrmula 1, το καλοκαίρι θα κάνει την πρώτη δημόσια εμφάνιση του, όπως ανακοίνωσε η οικογένεια του

 

Τη δυνατότητα να παραστεί στη γαμήλια τελετή της κόρης του θα έχει το προσεχές καλοκαίρι ο M. Schumacher 10 χρόνια μετά το ατύχημα και τον σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι στις γαλλικές Άλπεις.

Λίγους μήνες μετά τη συμπλήρωση 10 ετών από το ατύχημα του M. Schumacher στις γαλλικές Άλπεις και τον σοβαρό τραυματισμό τού Γερμανού στο κεφάλι που άλλαξε μια για πάντα τη ζωή του, δημοσιεύματα στον διεθνή Τύπο θέλουν την οικογένεια του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1 να είναι έτοιμη να αλλάξει διάθεση και να γιορτάσει τον γάμο της Gina Schumacher με τον Iain Bethke.

Ο γάμος είναι προγραμματισμένος για το προσεχές καλοκαίρι, ωστόσο, η είδηση βρίσκεται στο γεγονός ότι το μελλόνυμφο ζευγάρι επέλεξε τη Μαγιόρκα για την τέλεση της γαμήλιας τελετής.

Η επιλογή της Μαγιόρκας μόνο τυχαία δεν είναι, καθώς στο νησί της Ισπανίας η οικογένεια Schumacher διατηρεί μια έπαυλη, η οποία σύμφωνα με παλαιότερες πληροφορίες έχει διαμορφωθεί καταλλήλως ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή.

Στο παρελθόν, μάλιστα, είχε διαρρεύσει ότι η οικογένεια Schumacher είναι έτοιμη να μετακομίσει στην Ισπανία και ειδικότερα στη Μαγιόρκα και να πουλήσει την έπαυλη στην οποία διαμένει σήμερα στις όχθες της λίμνης της Γενεύης.

Το σχέδιο αυτό, βέβαια, δεν υλοποιήθηκε και ποτέ, μιας και ο M. Schumacher παραμένει στη Γενεύη, έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του και μια ιατρική ομάδα 15 ατόμων η οποία φροντίζει για την αποκατάστασή του.

Η έπαυλη της Μαγιόρκα επιστρέφει σήμερα στο προσκήνιο της επικαιρότητας, καθώς η φιλοξενία της της γαμήλιας τελετής σε αυτήν θα δώσει τη δυνατότητα στο M. Schumacher να παραστεί σε αυτό το ιδιαίτερα ευτυχές γεγονός.

Όπως έγινε πρόσφατα γνωστό έχει δημιουργηθεί ένας στενός κύκλος φίλων και συγγενών που ούτως ή άλλως συναντούν τον M. Schumacher, συνεπώς η παρουσία του Γερμανού στη γαμήλια τελετή δεν παραβιάσει το αυστηρό πρωτόκολλο που έχει επιβάλλει η Corinna Schumacher ώστε να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας οποιαδήποτε πληροφορία ή στοιχείο σχετίζεται με την κατάσταση της υγείας του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή.

Πριν από λίγες ημέρες, ο M. Schumacher έγινε 55 ετών και με αφορμή τα γενέθλιά του, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να του ευχηθούν και να θυμηθούν τις στιγμές που έχουν ζήσει μαζί του πριν το ατύχημα στις γαλλικές Άλπεις στις 29 Δεκεμβρίου του 2013.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ζιζέλ Πελικό | Ο άνδρας της είχε μιμητή, του έδινε τα υπνωτικά και βίαζαν μαζί τις συζύγους τους

Η ανωμαλία του Ντομινίκ Πελικό, να ναρκώνει την σύζυγό και να βλέπει να την βιάζουν δεκάδες άνδρες, είχε και μιμητές οι οποίοι έκαναν το ίδιο

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Η Ρωσία επελαύνει στην ανατολική Ουκρανία

Η Ρωσία βρίσκεται κοντά στην κατάληψη μιας σημαντικής πόλης στην ανατολική Ουκρανία, της Ποκρόφσκ, σε μια από τις ταχύτερες στρατιωτικές προελάσεις από τις αρχές του πολέμου. Αν καταφέρει να

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

MI6 και CIA: Οι πόλεμοι σε Ισραήλ και Ουκρανία απειλούν την παγκόσμια τάξη – Μεγαλύτερη πρόκληση η άνοδος της Κίνας

Τον κώδωνα του κινδύνου για τη διεθνή τάξη πραγμάτων, η οποία εκτιμούν ότι αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη απειλή από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου, κρούουν οι επικεφαλής

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Σοκάρει η νύφη του Ντομινίκ Πελικό: Ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από τις εγγονές του για να τους πάρει παιχνίδια

Σοκάρει η νύφη του Ντομινίκ Πελικό: Ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από τις εγγονές του για να τους πάρει παιχνίδια Σοκάρει η κατάθεση της νύφης του Ντομινίκ

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

CNN | Βίντεο δείχνει Ουκρανούς στρατιώτες να εκτελούνται μετά την παράδοσή τους στους Ρώσους

Αυξάνεται διαρκώς ο αριθμός των εκτελέσεων Ουκρανών στρατιωτών από τους Ρώσους εισβολείς, λίγο μετά την παράδοσή τους, σύμφωνα με το CNN, το οποίο, μάλιστα, έδωσε στη δημοσιότητα ένα σχετικό βίντεο από το

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >