AD

Michael Schumacher | Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του, δέκα χρόνια μετά τον τραυματισμό του

Ενώ επί δέκα χρόνια δεν έχει διαρρεύσει κανένα νέο και καμία φωτογραφία, μετά τον τραυματισμό του παγκόσμιου πρωταθλητή της Fοrmula 1, το καλοκαίρι θα κάνει την πρώτη δημόσια εμφάνιση του, όπως ανακοίνωσε η οικογένεια του

 

Τη δυνατότητα να παραστεί στη γαμήλια τελετή της κόρης του θα έχει το προσεχές καλοκαίρι ο M. Schumacher 10 χρόνια μετά το ατύχημα και τον σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι στις γαλλικές Άλπεις.

Λίγους μήνες μετά τη συμπλήρωση 10 ετών από το ατύχημα του M. Schumacher στις γαλλικές Άλπεις και τον σοβαρό τραυματισμό τού Γερμανού στο κεφάλι που άλλαξε μια για πάντα τη ζωή του, δημοσιεύματα στον διεθνή Τύπο θέλουν την οικογένεια του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1 να είναι έτοιμη να αλλάξει διάθεση και να γιορτάσει τον γάμο της Gina Schumacher με τον Iain Bethke.

Ο γάμος είναι προγραμματισμένος για το προσεχές καλοκαίρι, ωστόσο, η είδηση βρίσκεται στο γεγονός ότι το μελλόνυμφο ζευγάρι επέλεξε τη Μαγιόρκα για την τέλεση της γαμήλιας τελετής.

Η επιλογή της Μαγιόρκας μόνο τυχαία δεν είναι, καθώς στο νησί της Ισπανίας η οικογένεια Schumacher διατηρεί μια έπαυλη, η οποία σύμφωνα με παλαιότερες πληροφορίες έχει διαμορφωθεί καταλλήλως ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή.

Στο παρελθόν, μάλιστα, είχε διαρρεύσει ότι η οικογένεια Schumacher είναι έτοιμη να μετακομίσει στην Ισπανία και ειδικότερα στη Μαγιόρκα και να πουλήσει την έπαυλη στην οποία διαμένει σήμερα στις όχθες της λίμνης της Γενεύης.

Το σχέδιο αυτό, βέβαια, δεν υλοποιήθηκε και ποτέ, μιας και ο M. Schumacher παραμένει στη Γενεύη, έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του και μια ιατρική ομάδα 15 ατόμων η οποία φροντίζει για την αποκατάστασή του.

Η έπαυλη της Μαγιόρκα επιστρέφει σήμερα στο προσκήνιο της επικαιρότητας, καθώς η φιλοξενία της της γαμήλιας τελετής σε αυτήν θα δώσει τη δυνατότητα στο M. Schumacher να παραστεί σε αυτό το ιδιαίτερα ευτυχές γεγονός.

Όπως έγινε πρόσφατα γνωστό έχει δημιουργηθεί ένας στενός κύκλος φίλων και συγγενών που ούτως ή άλλως συναντούν τον M. Schumacher, συνεπώς η παρουσία του Γερμανού στη γαμήλια τελετή δεν παραβιάσει το αυστηρό πρωτόκολλο που έχει επιβάλλει η Corinna Schumacher ώστε να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας οποιαδήποτε πληροφορία ή στοιχείο σχετίζεται με την κατάσταση της υγείας του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή.

Πριν από λίγες ημέρες, ο M. Schumacher έγινε 55 ετών και με αφορμή τα γενέθλιά του, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να του ευχηθούν και να θυμηθούν τις στιγμές που έχουν ζήσει μαζί του πριν το ατύχημα στις γαλλικές Άλπεις στις 29 Δεκεμβρίου του 2013.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >