AD

Νταλάρας κατά Ρέμου και Αργυρού: Η σύγκριση με Μπιθικώτση και τα σχόλια για «μπιφτέκια και λουκάνικα»

Aντιδράσεις και συζητήσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα -Τι είπε για τους συναδέλφους του – Οι κόντρες του με Βίσση και Τζίμη Πανούση

Η συνέντευξη του Γιώργου Νταλάρα στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, με πολλούς να «στέκονται» στο σχόλιο για τους καλλιτέχνες σήμερα και τις διαφημίσεις που κάνουν «με μπιφτέκια και λουκάνικα», αλλά και στη σύγκριση του Αντώνη Ρέμου με τον Μπιθικώτση.

«Η καλή φωνή είναι πάντα καλή φωνή. Για σκέψου ότι το παιδί βγαίνει στη δουλειά σήμερα και λέει “Θέλω να γίνω σαν τον Ρέμο, σαν τον Αργυρό”. Δεν έχει το ίδιο στίγμα ο Καζαντζίδης και ο Μπιθικώτσης, με το στίγμα που ενδεχομένως θα αφήσει ο Ρέμος. Άλλος τραγουδιστής ο Ρέμος, άλλος ο Μπιθικώτσης» είπε.

Η δε δήλωση Νταλάρα για μπιφτέκια και λουκάνικα, εκτιμήθηκε ότι αφορά τον Αργυρό, καθώς πρόσφατα έκανε σχετική διαφήμιση για ταχυφαγείο. «Έχουμε ανθρώπους στον χώρο της μουσικής που εκμεταλλεύονται την σχέση τους με το τραγούδι και κάνουν διαφημίσεις με μπιφτέκια και λουκάνικα. Δεν είναι καλό αυτό, είναι ντροπή σου αδερφέ, κάνε κάτι άλλο. Είναι στα όρια του ‘καραγκοζιλικίου’» πρόσθεσε.

Η σχέση Νταλάρα και Ρέμου μετά την ανεπιτυχή συνεργασία
Το 2004 ο Γιώργος Νταλάρας και ο Ρέμος έκαναν την συνεργασία – έκπληξη της χρονιάς σε γνωστή μουσική σκηνή της Αθήνας, που όμως θα έληγε με άσχημο τρόπο. Παρά την επιτυχία του σχήματος και τα γλυκιά λόγια του ενός για τον άλλο, ο Γιώργος Νταλάρας λήγει τη συνεργασία τους με την αποχώρησή του.

ntalaras839remos83
Γιώργος Νταλάρας και Αντώνης Ρέμος στη συναυλία του 2009 «50 Χρόνια Λευτέρης Παπαδόπουλος»

Ο ίδιος είχε πει στο «Πρωινό» ότι: «Μου είπαν τότε πολλοί, ότι ο Ρέμος ήταν ο καλύτερος από τους νέους τραγουδιστές. Πιστεύω ότι είναι καλός τραγουδιστής. Αυτό που με έκανε και παρασύρθηκα περισσότερο από όλα είναι ότι ο Θεοδωράκης τον κάλεσε να τραγουδήσει. Και είπα ότι όλοι οι άνθρωποι ανεξάρτητα από το πώς ξεκίνησαν, έχουν το δικαίωμα να διορθώσουν την πορεία τους. Δεν μου πέτυχε αυτό. Όταν τραγουδάει ο ένας και υπάρχει μια αυστηρότητα και όταν τραγουδάει ο άλλος πλακώνουν τα λουλούδια και τα τραπέζια. Αυτό το πράγμα ήταν αταίριαστο».

Στην ίδια εκπομπή, ο Αντώνης Ρέμος απάντησε λίγο πιο μετά, λέγοντας: «Προσπάθησε να ενσωματωθεί, τώρα γιατί το έκανε είναι δικό του θέμα. Αλλά προσπάθησε σίγουρα να ενσωματωθεί και να βιώσει ένα κομμάτι της κοινωνίας που το είχε ξεχάσει. Ίσως έχει ξεχάσει ότι ξεκίνησε από τα πολύ λαϊκά στρώματα της κοινωνίας. Αλλά δεν του βγήκε, γιατί δεν το πίστεψε πραγματικά. Ναι μεν έκανε την πιο μεγάλη προσπάθεια.. Εγώ τον εκτιμώ και θα τον εκτιμώ για μια ζωή».

«Θεωρώ ότι έχει αδικήσει τον εαυτό του. Γιατί ο τρόπος με τον οποίο έχει χειριστεί την καριέρα του τα τελευταία χρόνια, είναι λανθασμένη. Όχι γιατί εκφράζει τη γνώμη του, αλλά κάποιες στιγμές ίσως δεν πρέπει να μιλάμε για κάποια πράγματα, για τα οποία ίσως να φταίμε και εμείς».

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >