AD

Ρομά μπουκάρει μέρα μεσημέρι σε πολυκατοικία για να κλέψει σωλήνες φυσικού αερίου

Απίστευτο θράσος μέλους της συμμορίας που «χτυπά» στα δυτικά προάστια της Αττικής

 

Με απίστευτο θράσος μέλος συμμορίας, που κινείται στα δυτικά προάστια της Αττικής, «χτύπησε» μέρα μεσημέρι σε πολυκατοικία στο Περιστέρι στην προσπάθεια του να κλέψει σωλήνες φυσικού αερίου. Παρόλο που δεν τα κατάφερε τελικά, οι κινήσεις του προξενούν εντύπωση. 

Στο βίντεο-ντοκουμέντο που εξασφάλισε το protothema.gr, το μέλος της συμμορίας, η οποία ειδικεύεται στην αφαίρεση χαλκού από εγκαταστάσεις φυσικού αερίου, εισέρχεται σε πυλωτή πολυκατοικίας στο Περιστέρι.

Κρατά στα χέρια του μεγάλη βαλίτσα χρώματος μώβ και φούξια. Δεν φαίνεται να ανησυχεί για το ενδεχόμενο να πέσει πρόσωπο με πρόσωπο με ένοικο της πολυκατοικίας.

Επεξεργάζεται τον χώρο και αφού βεβαιώνεται ότι δεν κινδυνεύει να γίνει αντιληπτός, ανοίγει τη βαλίτσα και βγάζει ένα μεγάλο ψαλίδι κοπής μετάλλων.

Δίχως δεύτερη σκέψη, αρχίζει να το χρησιμοποιεί για την αφαίρεση σωλήνων από την εγκατάσταση του φυσικού αερίου. Παρόλο που οι κινήσεις του δείχνουν ότι είναι αποφασισμένος να ολοκληρώσει το «έργο» του, ξαφνικά σταματάει, πετάει το εργαλείο στη βαλίτσα και εξαφανίζεται.

Ο λόγος της ξαφνικής φυγής του οφείλεται στο γεγονός ότι άκουσε ένοικο να χρησιμοποιεί το ασανσέρ της πολυκατοικίας και προκειμένου να μην πέσει επάνω του και γίνει αντιληπτός, έφυγε.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πλήθος κόσμου στην πορεία για τα 12 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα – Βίντεο και φωτογραφίες

Σήμερα, 18 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη πορεία μνήμης για τον μουσικό και αντιφασίστα Παύλο Φύσσα, ο οποίος δολοφονήθηκε πριν από 12 χρόνια από το μέλος

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Χαμός Στη Βουλή της Αλβανίας: Πετούσαν βιβλία και χαρτιά στον Ράμα μετά την παρουσίαση της υπουργού-ρομπότ

Σκηνές έντασης εκτυλίχθηκαν στην αλβανική Βουλή, με κεντρικό πρόσωπο την Diella, το πρώτο ρομπότ τεχνητής νοημοσύνης που ανέλαβε το υπουργικό πόστο για τον έλεγχο των

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Αβάσιμη η αγωγή του Τραμπ κατά των New York Times, λένε έγκυροι νομικοί κύκλοι των ΗΠΑ

Η αγωγή που άσκησε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κατά των New York Times (ΝΥΤ) για συκοφαντική δυσφήμιση στερείται βάσης, διαβεβαιώνουν δικηγόροι και έγκυροι νομικοί

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Λήγει η προθεσμία του ΟΗΕ για τον τερματισμό της ισραηλινής κατοχής στα παλαιστινιακά εδάφη

Στις 18 Σεπτεμβρίου 2025 λήγει η προθεσμία των 12 μηνών που έθεσε η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στο Ισραήλ για να τερματίσει την παράνομη

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >