AD

Βόλος | «Δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση ο 50χρονος» -Ο 33χρονος βίαζε την κόρη του μέσα στο σπίτι τους

«Ο πελάτης μου δεν αποδέχεται ότι είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση και δεν αποδέχεται ότι βρισκόταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση», δήλωσε ο δικηγόρος του 50χρονου πατέρα Μιχάλης Βασιλικός

 

 

Δεν αποδέχεται την ανθρωποκτόνο πρόθεση και την ήρεμη ψυχική κατάσταση για την κατηγορία που του αποδίδεται ο 50χρονος που σκότωσε τον κουνιάδο του όταν έμαθε ότι βίαζε την κόρη του από την ηλικία των 9 ετών.

«Ο πελάτης μου δεν αποδέχεται ότι είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση και δεν αποδέχεται ότι βρισκόταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση», είπε χαρακτηριστικά ο συνήγορός του Μιχάλης Βασιλικός μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Ο δικηγόρος του εξήγησε πώς η οικογένεια της 19χρονης μόλις έμαθε για την σεξουαλική κακοποίηση που υφίστατο αλλά και τον εκβιασμό που της γινόταν, χωρίς ακόμη η κόρη να αποκαλύπτει την ταυτότητα του δράστη, πήγαν στο δικηγορικό γραφείο.

Βόλος: Τα απλήρωτα ενοίκια έφεραν στο φως τους βιασμούς -«Θόλωσε» ο πατέρας και έστησε ενέδρα θανάτου στον 33χρονο
«Ο πατέρας και η κόρη ήρθαν στο γραφείο μου την Δευτέρα προκειμένου να συζητήσουμε την έκβαση του θέματος, πριν μάθει ο πατέρας ποιος είναι ο βιαστής, μετά από συνεχείς πιέσεις, την Τρίτη το πρώι, η 18χρονη έδειξε τα μηνυμάτα στον πατέρα της και τότε έμαθε ότι ο βιαστής και εκβιαστής ήταν ο κουνιάδος του. Με τη λέξη ‘τακτοποίηση’ δεν εννοούσε ότι θα του αφαιρέσει τη ζωή», δήλωσε αναφερόμενος και στην φράση «θα το τακτοποιήσω εγώ», που φέρεται να είπε ο πατέρας όταν έμαθε ότι ο κουνιάδος του βίαζε την κόρη του.

 

«Το παιδί ήταν σε πάρα πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση όταν το είδα, από την ηλικία των 9 δεχόταν σεξουαλικές παρενοχλήσεις και από την ηλικία των 12 μέχρι τα 14 γινόνταν οι βιασμοί, με το μικρότερο αδελφάκι μέσα στο σπίτι, οι γονείς τους εργάζονταν, ο θείος είχε ελεύθερη πρόσβαση», πρόσθεσε ο κ. Βασιλικός και συμπλήρωσε «Όταν χρειάστηκε χρήματα άρχισε να εκβιάζει την κοπέλα ότι θα δημοσιοποιήσει το υλικό που είχε στην κατοχή του».

 

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

«Τo επεισόδιο στη Βεγγάζη δεν στρέφεται κατά της Ελλάδας» – Μήνυμα Χαφτάρ μέσω του γιου του

Στον απόηχο της απόφασης του καθεστώτος Χαφτάρ να κηρύξει ανεπιθύμητη την ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία που επισκέφθηκε τη Βεγγάζη, ο Κανάκης Μανδαλιός, εμβληματική μορφή του Ελληνισμού της Βεγγάζης,

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ο Τραμπ υπόσχεται μείωση δασμών στις αφρικανικές χώρες – Ο πρόεδρος της Γκαμπόν τον κάλεσε να επενδύσει στη χώρα του

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι «κάποια στιγμή» θα ταξιδέψει στην Αφρική, υποδεχόμενος στον Λευκό Οίκο τους ηγέτες πέντε αφρικανικών χωρών. Σε αυτή

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Γαλλία: Αυτοκτόνησε ο δικηγόρος που υπερασπίστηκε τον παιδεραστή χειρουργό Ζοέλ Λε Σκουαρνέκ

Ο Γάλλος δικηγόρος Μαξίμ Τεσιέρ, που είχε υπερασπιστεί τον διαβόητο παιδεραστή γιατρό Ζοέλ Λε Σκουαρνέκ στη δίκη του, η οποία ολοκληρώθηκε στα τέλη Μαΐου, πέθανε

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Φωτιά τώρα – Ωρωπός: 210 πυροσβέστες στη μάχη με τις φλόγες, δημιουργούν ασπίδες προστασίας για τα σπίτια

Με 210 πυροσβέστες, 11 ομάδες ΕΜΟΔΕ και 51 οχήματα δίνει αυτή την ώρα μάχη η Πυροσβεστική στην πυρκαγιά στον Ωρωπό, ενώ οι δυνάμεις ενισχύονται συνεχώς.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ιωάννα Μαλέσκου για Άντζελα Δημητρίου: «Είχα έρθει σε δύσκολη θέση, την άφησα να πει αυτά που ήθελε»

Δείτε όλα όσα είπε η Ιωάννα Μαλέσκου. Για το περιστατικό που είχε συμβεί πριν χρόνια στο “Love it” με την Άντζελα Δημητρίου απάντησε σήμερα η

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >