AD

Βόλος | «Δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση ο 50χρονος» -Ο 33χρονος βίαζε την κόρη του μέσα στο σπίτι τους

«Ο πελάτης μου δεν αποδέχεται ότι είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση και δεν αποδέχεται ότι βρισκόταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση», δήλωσε ο δικηγόρος του 50χρονου πατέρα Μιχάλης Βασιλικός

 

 

Δεν αποδέχεται την ανθρωποκτόνο πρόθεση και την ήρεμη ψυχική κατάσταση για την κατηγορία που του αποδίδεται ο 50χρονος που σκότωσε τον κουνιάδο του όταν έμαθε ότι βίαζε την κόρη του από την ηλικία των 9 ετών.

«Ο πελάτης μου δεν αποδέχεται ότι είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση και δεν αποδέχεται ότι βρισκόταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση», είπε χαρακτηριστικά ο συνήγορός του Μιχάλης Βασιλικός μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Ο δικηγόρος του εξήγησε πώς η οικογένεια της 19χρονης μόλις έμαθε για την σεξουαλική κακοποίηση που υφίστατο αλλά και τον εκβιασμό που της γινόταν, χωρίς ακόμη η κόρη να αποκαλύπτει την ταυτότητα του δράστη, πήγαν στο δικηγορικό γραφείο.

Βόλος: Τα απλήρωτα ενοίκια έφεραν στο φως τους βιασμούς -«Θόλωσε» ο πατέρας και έστησε ενέδρα θανάτου στον 33χρονο
«Ο πατέρας και η κόρη ήρθαν στο γραφείο μου την Δευτέρα προκειμένου να συζητήσουμε την έκβαση του θέματος, πριν μάθει ο πατέρας ποιος είναι ο βιαστής, μετά από συνεχείς πιέσεις, την Τρίτη το πρώι, η 18χρονη έδειξε τα μηνυμάτα στον πατέρα της και τότε έμαθε ότι ο βιαστής και εκβιαστής ήταν ο κουνιάδος του. Με τη λέξη ‘τακτοποίηση’ δεν εννοούσε ότι θα του αφαιρέσει τη ζωή», δήλωσε αναφερόμενος και στην φράση «θα το τακτοποιήσω εγώ», που φέρεται να είπε ο πατέρας όταν έμαθε ότι ο κουνιάδος του βίαζε την κόρη του.

 

«Το παιδί ήταν σε πάρα πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση όταν το είδα, από την ηλικία των 9 δεχόταν σεξουαλικές παρενοχλήσεις και από την ηλικία των 12 μέχρι τα 14 γινόνταν οι βιασμοί, με το μικρότερο αδελφάκι μέσα στο σπίτι, οι γονείς τους εργάζονταν, ο θείος είχε ελεύθερη πρόσβαση», πρόσθεσε ο κ. Βασιλικός και συμπλήρωσε «Όταν χρειάστηκε χρήματα άρχισε να εκβιάζει την κοπέλα ότι θα δημοσιοποιήσει το υλικό που είχε στην κατοχή του».

 

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

3 πρώην – και νυν- μεγαλόσχημοι στο στόχαστρο των διεθνών αρχών

Η Ιντερπόλ έχει στείλει σήμα στις αρχές σχετικά με τη διερεύνηση εταιρικού σχήματος στο οποίο μετέχουν τραπεζίτες, εφοπλιστές και επιχειρηματίες και το οποίο είχε συμμετοχή

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >