AD

Συγκλονίζει η μητέρα του 39χρονου κατηγορούμενου για τη δολοφονία της εγκύου

Απολογούνται σήμερα οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της 40χρονης Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη.

Οι δύο κατηγορούμενοι, ηλικίας 39 και 34 ετών, βρίσκονται αντιμέτωποι με τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας, της ληστείας και της βίαιης διακοπής της κύησης.

«Η θέση η δική του έχει αποκρυσταλλωθεί. Δεν θα την κοινοποιήσουμε τώρα δημόσια, θα τις γνωστοποιήσουμε πρώτα στις αρμόδιες αρχές», σημείωσε  o Όθωνας Παπαδόπουλος, δικηγόρος του 39χρονου.

Μιλώντας η μητέρα του 39χρονου κατηγορούμενου ανέφερε πως δεν θα πάει να συναντήσει τον γιο της σήμερα, Σάββατο, που θα πάει να απολογηθεί στις δικαστικές Αρχές.

«Έχει γίνει ένα έγκλημα, χάθηκε μία γυναίκα, είμαι πολύ θυμωμένη. Δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ, δεν ξέρω. Εδώ χάθηκε μία κοπέλα, να πάω που θα απολογηθεί; Πως θα απολογηθεί σε αυτό το παιδί; Τι θα πει σε αυτό το παιδί; Τι θα πει σε αυτή τη μάνα, «συγγνώμη που σου “έφαγα” την κόρη σου;». Το ξέρω ότι δεν ευθύνομαι, αλλά δεν παύει να είμαι η μάνα του φονιά».

Όπως δήλωσε η μητέρα του δράστη, νιώθει πως «θέλει να ανοίξει η γη να την καταπιει». Παράλληλα, ανέφερε πως δεν γνώριζε ότι είχε κακοποιήσει σεξουαλικά την κόρη της, παρά μόνο ότι την είχε χτυπήσει.

«Μία μάνα έχασε την κόρη της και μία κόρη έχασε τη μάνα της. Καταλαβαίνετε τι έχει κάνει; Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω για ποιον να κλάψω. Ντρέπομαι να βγω έξω στον κόσμο. Ντρέπομαι, κλαίω μέρα νύχτα».

Όπως δήλωσε η ίδια, από τη μία θέλει να κλάψει για το παιδί της, από την άλλη όμως νιώθει θυμό.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Οι πρώτες εικόνες από την «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν με τον Ματ Ντέιμον

Εντυπωσιακές είναι οι νέες φωτογραφίες από την επερχόμενη ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν, «Οδύσσεια», που παρουσιάστηκαν αποκλειστικά από το περιοδικό Empire. Ο Οδυσσέας στην ταινία θα

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Απαγόρευση συγκεντρώσεων σε Αθήνα, Φιλοθέη και Χαλάνδρι την Κυριακή λόγω της επίσκεψης Ζελένσκι

Την απαγόρευση συγκεντρώσεων την Κυριακή 16 Νοεμβρίου στο κέντρο της Αθήνας, την Φιλοθέη και το Χαλάνδρι ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ. λόγω της επίσκεψης του προέδρου της

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μπλόκο Βελγίου στο σχέδιο απόδοσης ρωσικών κεφαλαίων στην Ουκρανία – Η Μόσχα απειλεί με «σοβαρά αντίποινα»

Η ένταση γύρω από τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία που κατέχονται στο Βέλγιο κλιμακώνεται, καθώς η Μόσχα εντείνει τις απειλές κατά των Βρυξελλών και ηΕυρωπαϊκή

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Λάμψη Χόλιγουντ στο Βατικανό: O Πάπας συναντήθηκε με Μπελούτσι, Μπλάνσετ κι άλλους σταρς – «Η εποχή μας σας χρειάζεται»

Ο Πάπας Λέων ο ΙΔ’ έκανε δεκτούς, το Σάββατο (15/11) στο Βατικανό, ηθοποιούς, σκηνοθέτες και σεναριογράφους από όλο τον κόσμο, προβάλλοντας μια διαφορετική εικόνα του

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Γρηγόρης Γκουντάρας και Ναταλί Κακκαβά έκαναν πρεμιέρα στο «Εδώ Tv» – «Δεν κατάφερες να με ξεφορτωθείς τηλεοπτικά»

Για πρώτη φορά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες ήρθαν ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα με το νέο “Εδώ Tv” στο πρόγραμμα του OPEN, το

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >