AD

Ανησυχία για την Κέιτ Μίντλετον | Έκανε σοβαρή εγχείρηση στην κοιλιά – Θα μείνει 14 μέρες στο νοσοκομείο

Ανησυχία υπάρχει στην Βρετανία με την ξαφνική ανακοίνωση του παλατιού του Κένσιγκτον με την οποία ενημέρωνε για το χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη σήμερα η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον

Οπως γίνεται κατανοητό από την ανακοίνωση η Κέιτ Μίντλετον υπεβλήθη σε σοβαρή επέμβαση στην κοιλιά. Θα μείνει στο νοσοκομείο για 10 με 14 ημέρες και θα απέχει από τα καθήκοντά της μέχρι το Πάσχα. Τα στοιχεία αυτά έχουν ήδη προκαλέσει έντονες φήμες αλλά και αγωνία στους Βρετανούς για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον. Τόσο η μακρά παραμονή της στο νοσοκομείο όσο και η εξαιρετικά μακρά περίοδος ανάρρωσης που δίνει η ανακοίνωση, φανερώνουν, όπως επισημαίνει η Daily Mail, ότι ήταν μια πολύ σοβαρή επέμβαση.

Ο βασιλικός εμπειρογνώμονας Phil Dampier έγραψε στο Twitter: «Εύχομαι στην πριγκίπισσα της Ουαλίας ταχεία ανάρρωση μετά την εγχείρηση στην κοιλιά. Δεν γνωρίζουμε τις λεπτομέρειες, αλλά προφανώς πρόκειται για κάτι σοβαρό, καθώς θα παραμείνει στο νοσοκομείο για δύο εβδομάδες και χρειάζεται έως και τρεις μήνες για να αναρρώσει».

Και ο πρώην γραμματέας Τύπου της Βασίλισσας Dickie Arbiter δήλωσε στο X: «Είμαι σίγουρος ότι μιλάω εκ μέρους όλων όταν εύχομαι στην Υψηλότατη Κυρία ταχεία ανάρρωση».

Η ανακοίνωση του παλατιού για την επέμβαση της Κέιτ Μίντλετον:

Η ανακοίνωση του παλατιού για το πολύ σοβαρό χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη η Κέιτ Μίντλετον

«Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας εισήχθη χθες σε Κλινική του Λονδίνου για προγραμματισμένη εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα.

Η επέμβαση ήταν επιτυχής και αναμένεται ότι θα παραμείνει στο νοσοκομείο για δέκα έως δεκατέσσερις ημέρες, πριν επιστρέψει στο σπίτι της για να συνεχίσει την ανάρρωσή της. Βάσει των σημερινών ιατρικών συμβουλών, είναι απίθανο να επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντά της πριν από το Πάσχα.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας εκτιμά το ενδιαφέρον που θα προκαλέσει αυτή η δήλωση. Ελπίζει ότι το κοινό θα κατανοήσει την επιθυμία της να διατηρήσει όσο το δυνατόν περισσότερη κανονικότητα για τα παιδιά της- και την επιθυμία της να παραμείνουν ιδιωτικές οι προσωπικές ιατρικές πληροφορίες της.

Το Παλάτι του Κένσινγκτον θα παρέχει, ως εκ τούτου, ενημερώσεις σχετικά με την πρόοδο της υγείας της μόνο όταν υπάρχουν σημαντικές νέες πληροφορίες προς κοινοποίηση.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας επιθυμεί να ζητήσει συγγνώμη από όλους τους ενδιαφερόμενους για το γεγονός ότι πρέπει να αναβάλει τις προσεχείς υποχρεώσεις της. Ανυπομονεί να προγραμματίσει όσο το δυνατόν περισσότερες, το συντομότερο δυνατό».

Σύμφωνα με τη Daily Mail είναι κατανοητό ότι δεν πρόκειται για κάποια περίπτωση καρκίνου.

Η Κέιτ Μίντλετον με τα τρία της παιδιά τα Χριστούγεννα

Η Κέιτ Μίντλετον με τα τρία της παιδιά τα Χριστούγεννα

Η Κέιτ Μίντλετον με τα τρία της παιδιά τα Χριστούγεννα

Η Κέιτ Μίντλετον με τα τρία της παιδιά τα Χριστούγεννα

Η ανακοίνωση του παλατιού για το σοβαρό χειρουργείο της Κέιτ Μίντλετον

Αλλάζουν όλο το πρόγραμμα στο παλάτι μετά το χειρουργείο της Κέιτ Μίντλετον
Σύμφωνα με τη Daily Mail και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ θα αλλάξει όλο το πρόγραμμά του, ακυρώνοντας βασιλικές υποχρεώσεις όσο διάστημα η Κέιτ νοσηλεύεται αλλά και τον πρώτο καιρό της επιστροφής της στο σπίτι.

Ούτε ο Γουίλιαμ ούτε η Κέιτ θα ταξιδέψουν στο εξωτερικό τους επόμενους μήνες. Πιστεύεται ότι ο Γουίλιαμ και η Κέιτ σχεδίαζαν μια υψηλού προφίλ επίσκεψη στη Ρώμη αυτή την άνοιξη στο πλαίσιο μιας ευρωπαϊκής επίθεσης γοητείας, αλλά το σχέδιό τους πλέον τίθεται εν αμφιβόλω.

<p>Πηγή: <a target=”_blank” href=”https://www.iefimerida.gr”>iefimerida.gr</a> – <a target=”_blank” href=”https://www.iefimerida.gr/zoi/keit-mintleton-ekane-sobaro-heiroyrgeio-stin-koilia”>Αγωνία για την Κέιτ Μίντλετον -Εκανε σοβαρό χειρουργείο στην κοιλιά, θα μείνει 14 ημέρες στο νοσοκομείο – iefimerida.gr</a></p>

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λευτέρης Πανταζής | Θέλω να είμαι με την κοπέλα μου, έχω συρθεί στο πάτωμα πάρα πολλές φορές, αλλά κρύβομαι, πονάω μόνος μου

Τις δραματικές συνέπειες που είχε στην υγεία του η κούραση και η αϋπνία περιέγραψε ο αγαπημένος ερμηνευτής, Λευτέρης Πανταζής, μιλώντας στη δημόσια τηλεόραση.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Αλεξίσφαιρα τζάμια, εξωτερική πισίνα και θέα στο βουνό | Το νέο παλάτι της Τζούλιας Αλεξανδράτου στην Εκάλη

Μετά τον ερχομό της κόρης της, η Τζούλια Αλεξανδράτου, πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Έχει μετακομίσει στο νέο της σπίτι στην Εκάλη σκοπεύει να αρχίσει μια νέα ζωή.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Στέφανος Κασσελάκης | Ετοιμάζει 4ημερο τρικούβερτο γλέντι μετά το γάμο με τον Τάιλερ Μάκμπεθ

Η διαδικτυακή πρόσκληση του γάμου του Στέφανου Κασελάκη και του Ταϊλερ Μάκμπεθ ήρθε στη δημοσιότητα μέσα από την εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο. Είναι μίνιμαλ, με τα απολύτως απαραίτητα στοιχεία, τα ονόματα, το μέρος και τις ημερομηνίες.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >