AD

Στέφανος Κασσελάκης: «Δεν κατέβασα την αφίσα του Τσίπρα, θα βάλω περισσότερες» – Η ανάρτησή του κατά Κούλογλου

‘Οπως έγραψε, όχι μόνο δεν κατέβηκε αφίσα από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά θα μπουν και περισσότερες, γιατί είναι υπερήφανοι για τον Αλέξη Τσίπρα

 

 

Σε διάψευση δημοσιεύματος της ιστοσελίδας tvxs «του κ. Κούλογλου της κλεμμένης έδρας» σύμφωνα με το οποίο ζητήθηκε από συνεργάτη του «να κατέβουν οι αφίσες του Αλέξη Τσίπρα από τα γραφεία της Κουμουνδούρου» προχώρησε με ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης.

Όπως σημειώνει, μάλιστα, «ίσως αυτό το άρθρο είναι μία καλή αφορμή να βάλουμε περισσότερες» προσθέτοντας ότι «θα δώσω τέτοια οδηγία άμεσα διότι όλοι μας, και προσωπικά, είμαστε υπερήφανοι για τον Αλέξη».

«Τον ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να τον τελειώσετε όσο και να τον πολεμάτε. Γιατί δεν μπορείς να τελειώσεις κάτι που δεν έχει εξαρτήσεις από κανέναν» καταλήγει στην ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης.

Όλο το κείμενο της ανάρτησης του Στέφανου Κασσελάκη

Εκτελώντας την εντολή Μαξίμου «σκοτώστε τον ΣΥΡΙΖΑ να μείνουμε με το βολικό ΠΑΣΟΚ», το tvxs του κ. Κούλογλου της κλεμμένης έδρας, γράφει ότι δήθεν ζητήθηκε από συνεργάτη μου να κατέβουν οι αφίσες του Αλέξη Τσίπρα από τα γραφεία της Κουμουνδούρου.

Δυστυχώς, ο πρώην Πρωθυπουργός είναι τόσο σεμνός που μόνο μία αφίσα έχουμε στο κτήριο.

Ίσως αυτό το άρθρο είναι μία καλή αφορμή να βάλουμε περισσότερες. Και θα δώσω τέτοια οδηγία άμεσα διότι όλοι μας, και προσωπικά, είμαστε υπερήφανοι για τον Αλέξη: τον άνθρωπο που δεν πλούτισε από την πολιτική, που δεν άφησε κόσμο να πεθάνει από την πείνα και έξω από νοσοκομεία εν μέσω κρίσης, που ξανάβαλε τη χώρα στις ράγες, που δε δίστασε να βάλει πρώτος το όνομά του για την ισότητα στον πολιτικό γάμο.

Τον ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να τον τελειώσετε όσο και να τον πολεμάτε. Γιατί δεν μπορείς να τελειώσεις κάτι που δεν έχει εξαρτήσεις από κανέναν.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γεροτζιάφας | Η ανακοίνωση του κ. Πολάκη μου θύμισε τις διάφορες ανακοινώσεις που βγάζανε όλοι οι φασίστες κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Η Παύλος Πολάκης απάντησε στην τοποθέτηση του καθηγητή αιματολογίας της Σορβόνης, Γρηγόρη Γεροτζιάφα, με το απειλητικό ύφος και τις ψεκασμένες θεωρίες, που έφερε στην επικαιρότητα

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Προειδοποίηση για ισχυρή γεωμαγνητική καταιγίδα από σήμερα το απόγευμα -Μπορεί να επηρεαστούν ηλεκτρονικές συσκευές

Μια ασυνήθιστα ισχυρή γεωμαγνητική καταιγίδα μπορεί να κάνει την εμφάνισή της στο διάστημα σήμερα, προειδοποίησαν αξιωματούχοι – η πρώτη εδώ και σχεδόν 20 χρόνια.  

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

«Τον πυροβόλησαν σχεδόν εν κινήσει από τη μηχανή» | Μαρτυρίες-σοκ για την εν ψυχρώ εκτέλεση στον Βύρωνα

Σοκ έχει προκαλέσει η εν ψυχρώ εκτέλεση του 32χρονου Αλβανού χθες το βράδυ σε πολυσύχναστο σημείο του Βύρωνα.   Όπως όλα δείχνουν, πρόκειται για ξεκαθάρισμα

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Λευτέρης Πανταζής | Θέλω να είμαι με την κοπέλα μου, έχω συρθεί στο πάτωμα πάρα πολλές φορές, αλλά κρύβομαι, πονάω μόνος μου

Τις δραματικές συνέπειες που είχε στην υγεία του η κούραση και η αϋπνία περιέγραψε ο αγαπημένος ερμηνευτής, Λευτέρης Πανταζής, μιλώντας στη δημόσια τηλεόραση.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >