AD

Συνελήφθη ο 24χρονος Ρομά πατριός που ξυλοκόπησε άγρια τον 4χρονο

Τον συνέλαβαν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ το πρωί της Παρασκευής – Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Στη σύλληψη του 24χρονου Ρομά ο οποίος ξυλοκόπησε άγρια τον 4χρονο γιο της συζύγου του στα Μέγαρα προχώρησαν σήμερα το πρωί αστυνομικοί της ΟΠΚΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η σύλληψη έγινε ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση της ομάδας ΟΠΚΕ Κ-215 μετά από πληροφορίες που έλαβε η ΕΛΑΣ για το πού κρυβόταν ο 24χρονος Ρομά.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι αστυνομικοί είχαν στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι για το οποίο είχαν πληροφορίες ότι κρυβόταν ο 24χρονος.

Υπενθυμίζετια ότι σε βάρος του 24χρονου πατριό του 4χρονου παιδιού έχουν αποδοθεί μεταξύ άλλων οι κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Το χρονικό

Η υπόθεση είχε αποκαλυφθεί όταν στις 10 Ιανουαρίου μετάφερθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού ο 4χρονος με κρανιοεγκεφαλική κάκωση και πολλαπλά κατάγματα μετά από κακοποίηση.

Ο 4χρονος χειρουργήθηκε για παροχέτευση υποσκληρίδιου αιματώματος θωρακοσφυϊκής μοίρας της σπονδυλικής στήλης, δύο ημέρες αργότερα, και την Κυριακή τελικά αποσωληνώθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 4χρονος ανταποκρίνεται σε λεκτικά ερεθίσματα, εκτελεί εντολές, έχει καλή κινητικότητα δεξιού άνω και κάτω άκρου ενώ υπολείπεται η κινητικότητα του αριστερού άνω και κάτω άκρου, παραμένοντας νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σε σταθερή κατάσταση.

Στο ίδιο νοσοκομείο είχαν μεταφερθεί στις 11 Ιανουαρίου και τα τρία αδέρφια του 4χρονου, κατόπιν προφορικής εντολής της Εισαγγελίας Ανηλίκων Αθήνας, με το ένα εκ των οποίων – ηλικίας 8 ετών – να φέρει κάταγμα στο χέρι.

Η περιγραφή της μητέρας του 4χρονου

Περιγράφοντας τι συνέβη και οδήγησε στον βαρύτατο τραυματισμό του 4χρονου η μητέρα του είχε πει ότι όλα ξεκίνησαν όταν ο 24χρονος την έστειλε να πάει για τσιγάρα: «Άφησα τον γιο μου πίσω που είναι 11 χρόνων μαζί με τον άλλον που είναι 10. Σήκωσε τον 4χρονο πολύ ψηλά με τα χέρια του και το έσκασε κάτω στο πλακάκι με όλη του την δύναμη και του έδινε κλωτσιές στο κεφάλι. Όταν έφθασα εγώ στο σπίτι το μόνο που άκουσα ήταν ένα ‘ααα’ από το παιδί. Τα μάτια του παιδιού ήταν γυρισμένα κι έβγαζε αφρούς. Αυτός δεν ήθελα να φωνάξουμε τις πρώτες βοήθειες και μετά σηκώθηκε κι έφυγε».

Η ίδια είχε αποκαλύψει, μάλιστα, ότι ο 4χρονος έφερε εγκαύματα καθώς «πριν ένα μήνα είχε βάλει καυτό νερό και μου λέει ‘φέρε μου τις κάλτσες απ’έξω’. Πέταξε το παιδί μέσα στην λεκάνη με το καυτό νερό. Έχει καεί ολόκληρο, όταν το είδα το παιδί που είπε ότι το έβαλαν τα άλλα παιδιά».

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Χίος: Προθεσμία στους δύο Τούρκους με τα 12.500 κινητά τηλέφωνα – Απολογούνται αύριο

Δύο Τούρκοι πολίτες κατηγορούνται για μεταφορά 12.500 παράνομων κινητών τηλεφώνων από τη Χίο στην Τουρκία, μετά από επιχείρηση του Λιμενικού. Οι συλληφθέντες, ηλικίας 62 και

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Αραβο-Ισλαμική Διάσκεψη Κορυφής στο Κατάρ: Σκληρές δηλώσεις, αλλά καμία δράση κατά του Ισραήλ

Οι ηγέτες του Αραβικού Συνδέσμου και του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας συγκεντρώθηκαν την περασμένη Δευτέρα (15/9) στη Ντόχα –– για να δείξουν την υποστήριξή τους στο

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ρόδος: Συνελήφθησαν δύο 14χρονοι για διαρρήξεις καταστημάτων – Εξιχνιάστηκαν 7 υποθέσεις κλοπών

Δυο νεαροί ημεδαποί, ηλικίας 14 ετώ, συνελήφθησαν χθες στη Ρόδο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ρόδου, κατηγορούμενοι για συμμετοχή σε συμμορία και

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Η πρώτη εγκυμοσύνη με εξωσωματική γονιμοποίηση μετά από καρκίνο του ενδομητρίου στην Ελλάδα

Νέοι ορίζοντες στη γυναικολογική ογκολογία και την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή ανοίγονται στην Ελλάδα, καθώς καταγράφηκε η πρώτη εγκυμοσύνη στη χώρα μας μετά από επιτυχή συντηρητική θεραπεία

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Πέταξαν αυγά σε ανυποψίαστη κοπέλα στον Βόλο – Αντιδράσεις για τις φάρσες νεαρών στην πόλη, δείτε βίντεο

Σοβαρή ανησυχία έχει προκαλέσει μια ανεύθυνη τάση στο κέντρο του Βόλου, όπου ομάδες ανηλίκων πετούν αυγά σε περαστικούς από ταράτσες και μπαλκόνια, θέτοντας σε κίνδυνο

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τα πρώτα βίντεο από την έφοδο των IDF στην πόλη της Γάζας – Τουλάχιστον 350.000 Παλαιστίνιοι έχουν φύγει

Το πρωί της Τετάρτης, οι Ισραηλινές Δυνάμεις Άμυνας (IDF) έδωσαν στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες και βίντεο από τις επιχειρήσεις που διεξάγουν δύο μεραρχίες στην

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >