AD

Greek Mafia | Προφυλακιστέοι οι δύο βασικοί κατηγορούμενοι

«Ομερτά» από τον έναν, αρνήθηκε τις κατηγορίες ο δεύτερος

 

Ένας ακόμη 21χρονος που απολογήθηκε σήμερα στον οποίο αποδίδονται τα πλημμελήματα της παράνομης οπλοκατοχής και της λαθρεμπορίας αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 39χρονος αρνήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας να πει ο,τιδήποτε επικαλούμενος το δικαίωμα της σιωπής. Ο 21χρονος που αντιμετωπίζει και αυτός κακουργηματικές κατηγορίες αρνήθηκε την εμπλοκή του στην oργάνωση ενώ και ο έτερος 21χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες.

Ο 39χρονος και ο 21χρονος φέρονται να εκτελούσαν ακριβοπληρωμένα συμβόλαια θανάτου της Greek Mafia. Η αστυνομική έρευνα τους έχει ταυτοποιήσει ως τους φυσικούς αυτουργούς των δολοφονιών του Γιάννη Σκαφτούρου, στα Σκούρτα Βοιωτίας, τον Απρίλιο 2022 και των Βασίλη Ρουμπέτη και Διονύση Μουζακίτη, τον περασμένο Ιούνιο, στον Κορυδαλλό και για τις απόπειρες δολοφονίας κατά του Μαυρόπουλου στην Κατερίνη και δυο συγγενικών προσώπων του Γιάννη Σκαφτούρου.

Αντίθετα ένας ακόμη 21χρονος που απολογήθηκε σήμερα και στον οποίο αποδίδονται τα πλημμελήματα της παράνομης οπλοκατοχής και της λαθρεμπορίας, αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα. Ο 21χρονος που αφέθηκε ελεύθερος, αρνήθηκε τα αδικήματα που του έχουν αποδοθεί.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >