AD

Με επική ανατροπή ο Σίνερ νίκησε τον Μεντβέντεφ και πήρε το πρώτο του Grand Slam

O Jannik Sinner είναι ο νέος “Βασιλιάς” στο Australian Open! Ο 22χρονος επέστρεψε από το 0-2 σετ απέναντι στον Daniil Medvedev και αναδείχθηκε νικητής σε έναν επικό τελικό, για να γίνει ο πρώτος Ιταλός που κατακτά Grand Slam τίτλο μετά από 48 χρόνια!

Ο Jannik Sinner έχανε με 0-2 σετ στον πρώτο του τελικό σε Grand Slam, αλλά δεν τα έχασε, συνέχισε να παλεύει και δικαιώθηκε, κερδίζοντας τον Daniil Medvedev με 3-6, 3-6, 6-4, 6-4, 6-3, για να ανεβεί στον θρόνο του Australian Open.

 

 

 

 

Περισσότερα σε λίγο…

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βόρεια Μακεδονία | Συνεχίζουν τις προκλήσεις οι Σκοπιανοί αμφισβητώντας τη Συμφωνία των Πρεσπών – Νέο μήνυμα της Ελλάδας

«Έχω το δικαίωμα να αποκαλώ τη χώρα μου όπως θέλω», δήλωσε ο νέος πρωθυπουργός εμμένοντας στη χρήση του όρου “Μακεδονία” – «Παραχωρήσεις στα θεμελιώδη δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές» η θέση του ελληνικού ΥΠΕΞ

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Αποκωδικοποίησε το τραγούδι του Nemo λέει ο Πετράκος | O ανεστραμμένος Σταυρός και το ανθρώπινο DNA

Αίσθηση προκαλεί η νέα ανάρτηση του Γρηγόρη Πετράκου, στην οποία ο ίδιος λέει ότι παραθέτει τον… αποσυμβολισμό τον στίχων του τραγουδιού Ελβετού διαγωνιζόμενου της Eurovision, Νemo, o οποίος δηλώνει άφυλο.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >