AD

Τέιλορ Σουίφτ Ι To Τwitter απαγόρευσε τις αναζητήσεις για εκείνη μέχρι να «κατέβουν» οι ψεύτικες γυμνές φωτογραφίες της

To Τwitter δεν επιτρέπει στο κοινό να κάνουν αναζητήσεις σχετικές με την Τέιλορ Σουίφτ.

Σε μία προσπάθεια να «ελέγξει» το περιεχόμενο που ανεβαίνει στην πλατφόρμα, προσωρινά δεν είναι δυνατό να αναζητήσει κανείς τίποτα σχετικά με τη σταρ.

Αν προσπαθήσει κανείς, εμφανίζεται στην οθόνη του το εξής μήνυμα: «Κάτι πήγε στραβά. Δοκιμάστε να φορτώσετε ξανά τη σελίδα».

Ωστόσο, αυτό ισχύει μόνο για τις δύο λέξεις «Taylor Swift», ενώ αν πατήσει κανείς κάτι ακόμα δίπλα στο όνομά της, τότε τα αποτελέσματα εμφανίζονται κανονικά.

Αυτό συνέβη, καθώς ξαφνικά έκαναν την εμφάνισή τους στην πλατφόρμα πολλές γυμνές εικόνες της τραγουδίστριας, οι οποίες ήταν ψεύτικες.

Συγκεκριμένα, επρόκειτο για φωτογραφίες που είχαν δημιουργηθεί μέσω τεχνητής νοημοσύνης. «Αυτή είναι μια προσωρινή ενέργεια και γίνεται με μεγάλη προσοχή, καθώς δίνουμε προτεραιότητα στην ασφάλεια σε αυτό το ζήτημα», ανέφερε σε δήλωσή του στη Wall Street Journal ο επικεφαλής των επιχειρηματικών λειτουργιών, Joe Benarroch.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Sandro Botticelli | 10 πράγματα που αξίζει να γνωρίζουμε για τον κορυφαίο ζωγράφο

Στις 17 Μαΐου του 1510 έφυγε από τη ζωή ο κορυφαίος Ιταλός δημιουργός της Αναγέννησης που απεικόνισε μοναδικά το γυμνό σώμα της Αφροδίτης – ύμνος στην κλασσική ομορφιά και στην αγνότητα της ψυχής

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ξεκινά η «πορτοκαλί» επέλαση – Αφρικανική σκόνη σκεπάζει ολόκληρη τη χώρα και φέρνει υψηλές θερμοκρασίες

Αφόρητη αναμένεται από σήμερα (16.05.2024) η κατάσταση στη χώρα μας, καθώς έρχονται αφρικανική σκόνη και υψηλές θερμοκρασίες που θα δημιουργήσουν έναν αποπνικτικό συνδυασμό στην ατμόσφαιρα.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >