AD

Η χήρα του Χιου Χέφνερ αποκαλύπτει τα πάντα σε βιβλίο | «Ήταν κακός στο σεξ, η έπαυλη του Playboy ήταν βρώμικη»

Η χήρα του Χιου Χέφνερ, Κρίσταλ, αρχικά εντυπωσιάστηκε από την έπαυλη του Playboy, αλλά στη συνέχεια άρχισε να βλέπει τις ρωγμές στο παλιό, φθαρμένο κτήμα.

Η Κρίσταλ Χάρις γνώρισε τον Χέφνερ σε ένα πάρτι για το Halloween στην περιβόητη έπαυλη και γρήγορα της πρότειναν να πάρει μέρος σε ομαδικό σεξ με τον ιδιοκτήτη. Ήταν μόλις 21 ετών και εκείνος την περνούσε 60 ολόκληρα χρόνια.

«Ήταν ένα όμορφο, αγγλικό σπίτι των Τυδώρ -και η οικογένειά μου είναι από την Αγγλία – σε 20 στρέμματα στη μέση του Λος Άντζελες», είπε το 37χρονο μοντέλο στο People.

«Αλλά με τον καιρό, είδα ότι αυτό το μέρος δεν καθαριζόταν τόσο καλά και υπάρχει μούχλα. Απλώς έμοιαζε παρατημένο και αηδία μετά από λίγο», πρόσθεσε μιλώντας στο αμερικανικό περιοδικό. «Όλα ήταν μουχλιασμένα και σκονισμένα και ήταν απλώς συσσωρευμένα στο κέντρο της έπαυλης».

Η πρώην Playmate, η οποία ήταν παντρεμένη με τον ιδρυτή του Playboy μέχρι τον θάνατό του σε ηλικία 91 ετών το 2017, μοιράστηκε επίσης ότι το ακίνητο στο Λος Άντζελες ήταν σαν μια «χρονοκάψουλα από τη δεκαετία του ’70» λόγω της ξεπερασμένης διακόσμησής του.

 

«Ήταν σαν ο Χεφ να είχε πατήσει παύση στο αποκορύφωμα της ακμής του και δεν την ξεπαγώνει ποτέ», έγραψε χαρακτηριστικά στα απομνημονεύματά της, «Only Say Good Things: Surviving Playboy and Finding Myself».

Η έπαυλη χτίστηκε το 1927 και φέρεται να είχε βυθισμένα σαλόνια με βελούδινους καναπέδες, χαλιά, γυάλινους πολυελαίους και τοίχους με επένδυση από ξύλο.

Το σπίτι του πάρτι – το οποίο φιλοξένησε πολλές εκδηλώσεις του Χόλιγουντ – είχε επίσης αίθουσες παιχνιδιών, στις οποίες η Κρίσταλ είπε ότι πήγαινε «πολύ», αλλά «πάντα φοβόταν να αγγίξει πολλά πράγματα εκεί μέσα». «Δεν έχω ιδέα τι συμβαίνει εκεί μέσα», είπε η ίδια στο People.

 

Ένα από τα αξιομνημόνευτα μέρη του αρχοντικού ήταν ο ζωολογικός κήπος, στον οποίο υπήρχαν εξωτικά ζώα όπως παγώνια και μαϊμούδες. Ωστόσο, η Κρίσταλ είπε ότι τα κατοικίδια έκαναν φρικτούς θορύβους όλες τις ώρες που ήταν πολύ ενοχλητικοί.

«Ακόμη και με το παράθυρο κλειστό, μπορούσα να ακούσω τις παραπονεμένες φωνές τους στο μυαλό μου. “Βοήθεια, βοήθεια”, φώναξαν και έκλαιγαν», γράφει στο νέο της βιβλίο. «Τουλάχιστον έτσι μου φάνηκε».

 

Η Κρίσταλ είπε ότι ο χρόνος που πέρασε στην έπαυλη «την κατέστρεφε, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο», σημειώνοντας ότι το ακίνητο φέρεται να επηρέαζε και την υγεία της. «Το σπίτι κυριολεκτικά με αρρώστησε».

«Ήταν όλα μια ψευδαίσθηση. Δεν ξέρω καν αν ήμουν ποτέ χαρούμενη εκεί, για να είμαι ειλικρινής», εξομολογήθηκε στο βιβλίο της.

Η έπαυλη του Playboy πουλήθηκε για 100 εκατομμύρια δολάρια στον Ελληνοαμερικανό Ντάρεν Μετρόπουλος της επενδυτικής εταιρείας Metropoulos & Co. τον Αύγουστο του 2016 πριν πεθάνει ο Χιου Χέφνερ.

Ο πρώην ιδιοκτήτης του Playboy μπόρεσε να ζήσει στο κτήμα με ενοίκιο 1 εκατομμυρίου δολαρίων το χρόνο.

Όταν πέθανε, ο Μετρόπουλος ανακοίνωσε ότι το σπίτι θα υποβληθεί σε μαζική ανακαίνιση, συμπεριλαμβανομένης της επανασύνδεσης με μια γειτονική ιδιοκτησία, δημιουργώντας ένα τεράστιο συγκρότημα 29 στρεμμάτων στο Holmby Hills.

Το 2018, ανακοινώθηκε ότι η έπαυλη του Playboy δεν θα πάρει τον τίτλο του ορόσημου – όπως είχε προταθεί αρχικά – αλλά αντίθετα θα διατηρηθεί μέσω ενός διαρκούς συμφώνου προστασίας και δεν θα μπορούσε να κατεδαφιστεί.

 

Κρίσταλ Χέφνερ: Ήταν κακός στο σεξ
Ακόμη μίλησε για τη σεξουαλική της ζωή με τον Χιου Χέφνερ που, όπως είπε, δεν ήταν καλή. Δεν υπήρξε φιλί, ρομαντισμός ή συναισθηματική οικειότητα σε εκείνη την κρεβατοκάμαρα ούτε την πρώτη νύχτα ούτε τα επόμενα βράδια, κατά τη διάρκεια της σχέσης της με τον Χέφνερ.

«Αυτή ήταν μια καλά οργανωμένη και καλά εξασκημένη ακολουθία γεγονότων. Pου πήγαινε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο κάθε φορά», ανέφερε η Κρίσταλ. «Μάζευα κορίτσια από το πάρτι και τα έφερνα επάνω. Αλλάζαμε στη στολή για τη δουλειά: μεταξωτές πιτζάμες. Το σβήσιμο των φώτων. Η μουσική. Το πορνό. Το μοίρασμα του τσιγαριού. Και μετά το σεξ».

Ακόμη και την πρώτη νύχτα, η Κρίσταλ λέει ότι το σεξ ήταν «περίεργο και ρομποτικό». «Σαν ο Χεφ να έκανε απλώς τις κινήσεις του για κάτι που κάποτε ήταν διασκεδαστικό και σέξι. Ή ίσως δεν ήταν ποτέ διασκεδαστικό και σέξι».

 

Είπε ότι στην πραγματικότητα προτιμούσε το ομαδικό σεξ από το να μείνει μόνη μαζί του, ενώ είπε ότι έπαιρνε τα «μικρά, μπλε χάπια» και έπαιζε πάντα το ίδιο τραγούδι της Μαντόνα.

Η Κρίσταλ είπε ότι ανακουφίστηκε όταν το σεξ σταμάτησε το 2014. «Νομίζω ότι με αγαπούσε όσο ήταν δυνατόν να αγαπήσει κανέναν», γράφει στο βιβλίο της.

Μιλώντας στην Daily Mail, η Κρίσταλ είπε ότι ο σύζυγός της πέθανε «ακριβώς στην ώρα του», προσθέτοντας ότι η έπαυλη «δεν θα είχε επιβιώσει με τίποτα» από το ισχυρό κίνημα #MeToo.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Συζήτηση και ψήφισμα στην ευρωβουλή για την τρομοκρατική επίθεση στην ελληνορθόδοξη Εκκλησία στη Δαμασκό

Συζήτηση για την «κατεπείγουσα ανάγκη προστασίας των χριστιανικών μειονοτήτων στη Συρία, στον απόηχο της πρόσφατης τρομοκρατικής επίθεσης στην ελληνορθόδοξη Εκκλησία του Προφήτη Ηλία στα περίχωρα

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Φωτιά τώρα στον Ωρωπό – Επιχειρούν 13 πυροσβεστικά αεροπλάνα και ισχυρές επίγειες δυνάμεις

Πυρκαγιά ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Ασπροχώρι Ωρωπού Αττικής. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία κινητοποιήθηκαν 60 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων της 4ης ΕΜΟΔΕ,

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Παύλος Μαρινάκης στο Tik Tok: Σας λένε ψέματα όσοι λένε ότι η Ελλάδα είναι τελευταία στην Ευρώπη στο κράτος Δικαίου

«Την επόμενη φορά που θα ακούσετε κάποιον να σας λέει ότι η Ελλάδα είναι η τελευταία χώρα στην Ευρώπη στο Κράτος Δικαίου ή θα σας

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Βελόπουλος: Εσείς στείλατε φρεγάτες για να κάνουν τον τροχονόμο στους δουλέμπορους

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ειδικά για το μεταναστευτικό, άσκησε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, στην ομιλία του,

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Φάμελλος στην ΚΟ: Μαχητική αντιπολίτευση σήμερα, προοδευτική κυβέρνηση αύριο

Mήνυμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει επιστρέψει και ότι είναι η μόνη απάντηση στην κυβέρνηση «των σκανδάλων και των προανακριτικών επιτροπών» έστειλε ο πρόεδρος του κόμματος

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >