AD

Αποστολάκης | «20 μέρες θα πάει στον στρατό ο Κασσελάκης και το υπόλοιπο θα το εξαγοράσει»

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης αναφέρθηκε, σήμερα Παρασκευή, στη στρατιωτική θητεία του Στέφανου Κασσελάκη.

 

«Η στράτευση προβλέπεται να γίνει με την κληρουχία του Μαρτίου, η οποία είναι γύρω στις 15 του μηνός, το δεύτερο δεκαπενθήμερο. Εκείνος έχει δικαίωμα, επειδή έχει ξεπεράσει τα 35, να διαλέξει και να ζητήσει μία ημερομηνία λίγο νωρίτερα από την ένταξη στην κληρουχία» είπε μιλώντας στο Action 24 ο Ευάγγελος Αποστολάκης.

«Ποια είναι η τυπική διαδικασία. Ο πρόεδρος έχει αναβολή στράτευσης μέχρι το τέλος του 2023. Από τη στιγμή που έχει έρθει στην Ελλάδα λήγει η αναβολή του και πρέπει να στρατευτεί» σημείωσε.

«Επειδή μπαίνουν κι άλλα ζητήματα, γι’ αυτό λέμε ότι μπορεί να χρειαστεί μία με δύο μέρες διαφοροποίησης. Θα παρουσιαστεί και θα καταταχθεί στο Στρατό Ξηράς, είναι κάτι που προβλέπεται» τόνισε, μεταξύ άλλων.

«Συνήθως οι εξ’ αναβολής μπαίνουν στον Στρατό Ξηράς και στην Αυλώνα. Είναι υποχρεωμένος να υπηρετήσει 20 ημέρες και το υπόλοιπο θα το εξαγοράσει» κατέληξε ο Ευάγγελος Αποστολάκης.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >