AD

Ποια είναι η Νατάσα Άρτσερ και γιατί είναι συνεχώς στο πλευρό της Κέιτ Μίντλετον εδώ και μία δεκαετία

Η σχέση της με τη βρετανική βασιλική οικογένεια μετρά σχεδόν 20 χρόνια ενώ περίπου τα μισά από αυτά είναι δίπλα στην Κείτ

Την ώρα που η Κέιτ Μίντλετον έφευγε μυστικά για το παλάτι του Κένσιγκτον, από το νοσοκομείο London Clinic στο Μέιφερ, εθεάθη να αποχωρεί μια γυναίκα που εδώ και πολλά χρόνια η σκιά της.

Προσωπική βοηθός και στυλίστρια της Κέιτ, η 36χρονη Νατάσα Άρτσερ έχει μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γράφει η Daily Mail.

natasha_archer2_arthrou

 

Η σχέση της με τη βρετανική βασιλική οικογένεια μετρά σχεδόν 20 χρόνια ενώ περίπου τα μισά από αυτά είναι δίπλα στην Κείτ.

Με την βασιλική οικογένεια την δένει και ο γάμος της με τον βασιλικό φωτογράφο Κρις Τζάκσον, με τον οποίο έχουν δυο παιδιά.

Η Άρτσερ, απόφοιτη του ιδιωτικού σχολείου Uppingham School στο Λέστερ, άρχισε να εργάζεται για τη βασιλική οικογένεια το 2007, μόλις πήρε το πτυχίο της από το King’s College έπειτα από σπουδές στον ισπανική γλώσσα.

Αρχικά εργάστηκε στο παλάτι του Κένσινγκτον για τους δύο πρίγκιπες, τον Γουίλιαμ και τον Χάρι. Μετά τον γάμο του Γουίλιαμ με την Κέιτ, η Άρτσερ άρχισε να εργάζεται και για τη νέα πριγκίπισσα.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

3 πρώην – και νυν- μεγαλόσχημοι στο στόχαστρο των διεθνών αρχών

Η Ιντερπόλ έχει στείλει σήμα στις αρχές σχετικά με τη διερεύνηση εταιρικού σχήματος στο οποίο μετέχουν τραπεζίτες, εφοπλιστές και επιχειρηματίες και το οποίο είχε συμμετοχή

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Kamala Harris | Ίσως είμαι η πρώτη γυναίκα σε αυτή τη θέση, αλλά δεν θα είμαι η τελευταία.

Η Καμάλα Χάρις είναι μια πρωτοπόρος πολιτική ηγέτης που συμβολίζει την ποικιλομορφία και την ενδυνάμωση, αποτελώντας πρότυπο για τις επόμενες γενιές μέσω της αφοσίωσής της στην κοινωνική δικαιοσύνη και την ισότητα.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

H μέρα που γεννήθηκε το πρώτο μωρό του«δοκιμαστικού σωλήνα»

Στις 25 Ιουλίου 1978, η Louise Joy Brown, το πρώτο μωρό στον κόσμο που συλλαμβάνεται μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης (IVF) δίνοντας ελπίδα σε εκατομμύρια γυναίκες σε όλον τον κόσμο που επιθυμούσαν να αποκτήσουν ένα παιδί.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >