AD

Φλάβια Μπορτζόνε | «Είμαι νόθο παιδί του Lamborghini και τα δισ. του μου ανήκουν»

Μια Ιταλίδα αισθητικός ισχυρίζεται πως είναι κληρονόμος της Lamborghini, αφότου έκλεψε ένα καλαμάκι από ποτό που ήπιε η υποτιθέμενη αδερφή της και προχώρησε σε εξέταση του DNA.

 

Η 35χρονη Φλάβια Μπορτζόνε ισχυρίζεται πως έχει «αδιάσειστα» στοιχεία DNA που αποδεικνύουν ότι είναι η κρυφή κόρη του 76χρονου Tonino Lamborghini, αφού εξέτασε το σάλιο της κόρης του Ελέτρα, όπως ισχυρίζεται σε αγωγή.

Η Φλάβια Μπορτζόνε

Η Φλάβια Μπορτζόνε

Πώς απέδειξε ότι είναι κόρη του – Το καλαμάκι με το σάλιο της υποτιθέμενης αδερφής της
Η 35χρονη δήλωσε ότι προσέλαβε ιδιωτικό ντετέκτιβ για να πάρει ένα καλαμάκι που είχε χρησιμοποιήσει η Ελέτρα, η οποία είναι τραγουδίστρια και socialite, για να αποδείξει ότι είναι αδέρφια και πως η Μπορτζόνε είναι η εξώγαμη κληρονόμος του ιδρυτή της πολυτελούς μάρκας αυτοκινήτων, ανέφερε η Telegraph.

O Tonino Lamborghini με δύο από τις κόρες του
O Tonino Lamborghini με δύο από τις κόρες του

Το δείγμα DNA εξετάστηκε στο πανεπιστήμιο της Φεράρα, όπου οι ειδικοί δήλωσαν ότι το γενετικό δείγμα απέδειξε πως η αισθητικός και η Ελέτρα είναι όντως συγγενείς, όπως αποκαλύφθηκε στα δικαστήρια τη Δευτέρα.

Πώς γνωρίστηκαν οι γονείς της, σύμφωνα με την ίδια
Η εξώγαμη κληρονόμος ισχυρίζεται πως ο Lamborghini και η μητέρα της Ροζάλμπα Κολοσίμο, είχαν συναντηθεί σε μια στάση λεωφορείο το 1980, όταν ο κληρονόμος των σπορ αυτοκινήτων περνούσε από εκεί και προσφέρθηκε να την πάρει μαζί του. Στη συνέχεια, οι δυο τους φέρεται να σύναψαν σχέση, η οποία κατέληξε στην γέννηση της Μπορτζόνε το 1988.

Η 35χρονη αισθητικός προσέλαβε ιδιωτικό ντετέκτιβ για να κλέψει καλαμάκι με σάλιο της «αδερφής της, Ελέτρα
Η 35χρονη αισθητικός προσέλαβε ιδιωτικό ντετέκτιβ για να κλέψει καλαμάκι με σάλιο της «αδερφής της, Ελέτρα

Ο Lamborghini αρνείται πως η Μπορτζόνε είναι κόρη του και μήνυσε τόσο την ίδια όσο και την μητέρα της για δυσφήμιση, αφότου η 35χρονη δημοσιοποίησε τα ευρήματά της, αναφέρει η Telegraph.

Η Elettra Laborghini
Η Elettra Laborghini

Ωστόσο, η Μπορτζόνε ισχυρίζεται πως κατέγραψε κρυφά μια συνομιλία με τον υποτιθέμενο πατέρα της, ο οποίος έχει πέντε νόμιμα παιδιά, το 2019, όταν είχε πάει στο Φούνο – κοντά στην Μπολόνια – για να τον συναντήσει.
Ο δικηγόρος της αισθητικού ισχυρίστηκε ότι ο Lamborghini είχε «παραδεχτεί πως είχε σχέση με την Κολοσίμο» και ότι το πραγματικό όνομα της Μπορτζόνε – Κλέλια – ήταν φόρος τιμής στη μητέρα του.

Τι ισχυρίζεται ο δικηγόρος του Lamborghini

Παρά τα στοιχεία αυτά, ο δικηγόρος του Lamborghini χαρακτηρίζει τον ισχυρισμό της παράνομο διότι η Ελέτρα δεν συναίνεσε να δώσει δείγμα DNA της. Λόγω αυτού, υποστηρίζει ότι το DNA δεν πρέπει να γίνει δεκτό ως αποδεικτικό στοιχείο, αναφέρει η Telegraph. Ο δικηγόρος της Μπορτζόνε, από την άλλη, υποστηρίζει ότι το DNA αποδεικνύει πως «δεν λέει ψέματα» και πως «οι δύο γυναίκες είναι αδερφές».

«Για εμάς, ήταν σημαντικό να δείξουμε πως η Φλάβια Μπορτζόνε δεν ήθελε να προσβάλει τον κ. Lamborghini, απλά ήθελε να αναγνωριστεί ως κόρη του. Μέχρι πρότινος δεν γνώριζε ποιος είναι ο πατέρας της» δήλωσε ο δικηγόρος της Σέρτζιο Κουλιέρσι, σύμφωνα με την Telegraph.

Η Elettra Laborghini
Η Elettra Laborghini

Υποστήριξε επίσης πως ο Lamborghini αρνήθηκε να υποβάλει το δικό του DNA για εξέταση, γι’ αυτό και χρησιμοποίησαν ιδιωτικό ερευνητή για να πάρουν το DNA της Ελέτρα.

«Η πελάτης μας και η Ελέτρα είναι αδερφές. Είναι κόρες του ίδιου πατέρα. Αυτό θα πρέπει να είναι αρκετό για να απορριφθεί η κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμισης, επειδή η Μπορτζόνε και η μητέρα της είπαν απλώς την αλήθεια» δήλωσε η νομική της ομάδα.

«Δεν το κάνει για τα λεφτά»
Η μητέρα της Μπορτζόνε, επίσης, επιμένει πως η κόρη της δεν θέλει την περιουσία του Lamborghini και πως απλώς θέλει να μάθει ποιος είναι πραγματικά ο πατέρας της. «Αν το μόνο που είχε σημασία ήταν τα χρήματα, θα τα είχα κάνει όλα αυτά όταν η Φλάβια ήταν δύο ετών», δήλωσε η Κολοσίμο στο δικαστήριο.

Η δίκη θα συνεχιστεί εκ νέου τον Μάρτιο.

 

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Θύελλα αντιδράσεων με τα ροζ μαλλιά της Δέσποινας Βανδή – Την κατέκριναν και της επιτέθηκαν για υπερβολική χρήση φίλτρων

Ανανεωμένη, με λαμπερό μίνι και με ροζ μαλλιά εμφανίστηκε η Δέσποινα Βανδή στο J2US, γεγονός που προκάλεσε πλήθος σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

‘Πρώτα θέλω αυτό’ Ο πιο περιζήτητος ηθοποιός ο Φιλιππίδης – Βροχή οι προτάσεις να γυρίσει στα θέατρα

Τις αποφάσεις του έχει πάρει ο Πέτρος Φιλιππίδης αναφορικά με ενδεχόμενη επιστροφή του στο θεατρικό σανίδι, όπως έγιναν γνωστές μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό».

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >