AD

Νεκρός 56χρονος οδηγός μοτοσικλέτας σε τροχαίο στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης

Ο οδηγός της μηχανής μεταφέρθηκε με χτύπημα στο κεφάλι στο Ασκληπιείο Βούλας όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε λίγες ώρες αργότερα

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε τα μεσάνυχτα στον παράδρομο της Λεωφόρου Βουλιαγμένης 138 στο ρεύμα κυκλοφορίας από Αθήνα προς Βούλα.

Μοτοσικλέτα που οδηγούσε 56χρονος για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο εξετράπη της πορείας της και ανατράπηκε.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο μετέφερε τον 56χρονο άνδρα με χτύπημα στο κεφάλι στο Ασκληπιείο Βούλας όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε λίγες ώρες αργότερα.

Διενεργείται προανάκριση για τα αίτια που προκάλεσαν το θανατηφόρο τροχαίο.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κασσελάκης | «Θα μείνετε έκθαμβοι το βράδυ των ευρωεκλογών. Ο κόσμος να πάρει τη ζωή στα χέρια του»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα μείνει ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα αφήσουμε κανέναν πίσω μας» ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Action24. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξέφρασε την αισιοδοξία του για τις ευρωεκλογές και σημείωσε ότι μπορεί να σχηματιστεί μία ισχυρή αντιπολίτευση που θα πάει μπροστά τη χώρα.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

To άτακτο εγγόνι του Νικηφόρου Λύτρα | Ο ακριβότερος πίνακας Έλληνα ζωγράφου που έχει πωληθεί ποτέ

Ο πίνακας του μεγάλου δάσκαλου της ζωγραφικής στην Ελλάδα αποτελεί ρεκόρ για έργο Έλληνα ζωγράφου παγκοσμίως. Πωλήθηκε 23 Μαϊου του 2006,σε δημοπρασία του οίκου Sotheby`s.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Georges Moustaki | Ο Μέτοικος που κατέκτησε το Παρίσι

Στις 23 Μαΐου του 2013 έφυγε από τη ζωή ο κορυφαίος καλλιτέχνης που ερμήνευσε & έγραψε σπουδαία τραγούδια για μεγάλους ερμηνευτές- ανάμεσά τους Εdith Piaf, Yves Montane, τραγούδησε Χατζιδάκι και λάτρεψε τη Μελίνα Μερκούρη. `

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >