AD

Διπλό δράμα | «Έμαθα για την κόρη μου και δεν μπορώ να το αντέξω»

Συγκλονίζει το σημείωμα του αυτόχειρα πατέρα της 14χρονης

 

Συγκλονίζει το σημείωμα που άφησε ο αυτόχειρας πατέρας της 14χρονης που αυτοκτόνησε λίγες ημέρες πριν αποκαλυφθεί πως η κόρη του είχε πέσει θύμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης.

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές που μίλησαν στο protothema.gr, ο πατέρας της ανήλικης, την ημέρα που προέβη στο απονενοημένο διάβημα είχε μαζί του μία φωτογραφία της οικογένειάς του και είχε αφήσει ένα σημείωμα στο οποίο φέρεται να έγραφε ότι πληροφορήθηκε τα όσα συμβαίνουν με την κόρη του από την αστυνομία και πως δεν μπορεί να το αντέξει.

Όπως αποκαλύφθηκε λίγες ημέρες μετά την αυτοκτονία, η κόρη του είχε πέσει θύμα βιασμού και σεξουαλικής κακοποίησης. Η φρίκη που ζούσε η κοπέλα άρχισε να ξετυλίγεται έπειτα από μία ανώνυμη καταγγελία στο Χαμόγελο του Παιδιού.

 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του οργανισμού, η καταγγελία για τα δεινά που τραβούσε η κοπέλα έγινε το καλοκαίρι του 2023 από ένα άτομο που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του. Στην καταγγελία γινόταν λόγος για κατ’ εξακολούθηση σεξουαλική εκμετάλλευση και κακοποίηση ανήλικης από την ευρύτερη ορεινή περιοχή στην ενδοχώρα του Ρεθύμνου, όπου φέρεται να εμπλέκονται ενήλικοι άνδρες, τόσο αλλοδαποί, όσο και ημεδαποί.

Στη συνέχεια υπήρξε ενημέρωση των Αρχών της περιοχής και ακολούθησε αστυνομική έρευνα από την οποία προέκυψε η εμπλοκή 12 ατόμων. Ειδικότερα, από την εξέταση της ανήλικης, παρουσία παιδοψυχολόγου, διαπιστώθηκε ο βιασμός της τουλάχιστον από έναν εκ των 12 εμπλεκομένων και η τέλεση γενετήσιων πράξεων από τους υπόλοιπους.

Σε έρευνα που έγινε στα τέλη Ιανουαρίου στο σπίτι του δράστη που φέρεται να βίασε την κοπέλα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα και ένα φυσίγγιο πιστολιού.
Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Δολοφονία 42χρονου στην Αράχωβα: Υπό έρευνα συμβόλαιο θανάτου, σχέσεις με την Greek Mafia αλλά και τηλεφώνημα «παγίδα»

Τα στελέχη του τμήματος Ανθρωποκτονιών είναι πεπεισμένα ότι η δολοφονία του 42χρονου στην Αράχωβα ήταν ακριβοπληρωμένο συμβόλαιο θανάτου. Υπό εξέταση είναι το σενάριο να σχετίζεται

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Καιρός: Αλλαγή σκηνικού με ισχυρές βροχές και καταιγίδες – Πού θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού αναμένεται από σήμερα, με βροχές και σποραδικές καταιγίδες να πλήττουν μεγάλο μέρος της χώρας. Τα φαινόμενα θα είναι ιδιαίτερα έντονα στη

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Χαλκίδα: Νεκρός ο 23χρονος που μαχαιρώθηκε – Εντοπίστηκε και δεύτερο άτομο τραυματισμένο

Θανάσιμα ήταν τα πλήγματα ενός 23χρονου άνδρα που μαχαιρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην Χαλκίδα, πιθανότατα σε καυγά που οφείλεται σε οπαδικά κίνητρα. Το περιστατικό

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Σήμερα τα διαπιστευτήρια στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Τα διαπιστευτήρια της στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Τασούλα επιδίδει η  η 25η πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα. Ο Υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, θα συναντηθεί στις

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Αναστάτωση μετά το κλείσιμο 46 υποκαταστημάτων των ΕΛΤΑ: Σε αδιέξοδο χιλιάδες πολίτες – Σφοδρή πολιτική κόντρα για το «λουκέτο»

Σε ισχύ τέθηκε η απόφαση της διοίκησης των ΕΛΤΑ για την αναδιάρθρωση της εταιρείας, με αποτέλεσμα να κατεβάσουν ρολά 46 υποκαταστήματα, τα 33 εκ των

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ανήλικη νύφη στο Ιράν κινδυνεύει με εκτέλεση, αν δεν πληρώσει το τίμημα των 80.000 λιρών

Η Γκόλι Κούχκαν, 25 ετών στο Ιράν αντιμετωπίζει θανατική ποινή για τη δολοφονία του κακοποιητικού συζύγου της, εκτός αν καταφέρει να συγκεντρώσει 10 δισεκατομμύρια τομάν

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >