AD

Τελειώνουν οι Αλκυονίδες | Έρχονται βροχές από την Κυριακή

Οι Αλκυονίδες συνεχίζονται και σήμερα, δημιουργώντας ένα άκρως ανοιξιάτικο τοπίο με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες.

 

Ωστόσο, η εντυπωσιακή καλοκαιρία δεν φαίνεται ότι θα συνεχιστεί και την επόμενη εβδομάδα, καθώς ο Θοδωρής Κολυδάς αναφέρεται σε σημερινή του ανάρτηση σε ένα σύστημα κακοκαιρίας που θα φέρει αλλαγή στο σκηνικό του καιρού.

Περισσότερες οι βροχές αύριο και μεθαύριο και με έμφαση το ανατολικό – νοτιοανατολικό Αιγαίο με μια πιο οργανωμένη κακοκαιρία να μας έρχεται από Κυριακή και στη συνέχεια.

Πέφτει η θερμοκρασία την Πέμπτη

Αύριο, Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου θα σημειωθούν κάποιες βροχές στα δυτικά και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο, με τα φαινόμενα την Παρασκευή να είναι λίγο πιο έντονα, χωρίς όμως να προβληματίσουν ιδιαίτερα, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Το Σάββατο θα σημειωθούν πολύ καλές θερμοκρασίες, ενώ από την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου και κυρίως την Δευτέρα θα πλήξει κακοκαιρία τη χώρα, με βοριάδες, πτώση της θερμοκρασίας και βροχές. Τα ξημερώματα της Δευτέρας θα έχουμε και καταιγίδες στην Αττική. 

Σήμερα αναμένονται καλές καιρικές συνθήκες με λίγες νεφώσεις. Πυκνότερες θα είναι οι νεφώσεις στη Δυτική Ελλάδα και στα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου, με αυξημένη πιθανότητα εκδήλωσης βροχών στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -4 έως 15 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -4 έως 18, στην Ήπειρο από 2 έως 18, στη Θεσσαλία από 2 έως 19-20 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 3 έως 19-21 βαθμούς, στα Επτάνησα από 6 έως 17, στα νησιά του Αιγαίου από 8 έως 17-19 βαθμούς, ενώ στην Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 21-22 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο νότιοι έως νοτιοδυτικοί με εντάσεις 4-5 και τοπικά 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί άνεμοι με εντάσεις 3-4 μποφόρ και τοπικά στα βόρεια πελάγη 5 μποφόρ. Δυτικοί άνεμοι με εντάσεις 4-6 μποφόρ θα επικρατήσουν στον Κορινθιακό.
Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >