AD

Τελειώνουν οι Αλκυονίδες | Έρχονται βροχές από την Κυριακή

Οι Αλκυονίδες συνεχίζονται και σήμερα, δημιουργώντας ένα άκρως ανοιξιάτικο τοπίο με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες.

 

Ωστόσο, η εντυπωσιακή καλοκαιρία δεν φαίνεται ότι θα συνεχιστεί και την επόμενη εβδομάδα, καθώς ο Θοδωρής Κολυδάς αναφέρεται σε σημερινή του ανάρτηση σε ένα σύστημα κακοκαιρίας που θα φέρει αλλαγή στο σκηνικό του καιρού.

Περισσότερες οι βροχές αύριο και μεθαύριο και με έμφαση το ανατολικό – νοτιοανατολικό Αιγαίο με μια πιο οργανωμένη κακοκαιρία να μας έρχεται από Κυριακή και στη συνέχεια.

Πέφτει η θερμοκρασία την Πέμπτη

Αύριο, Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου θα σημειωθούν κάποιες βροχές στα δυτικά και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο, με τα φαινόμενα την Παρασκευή να είναι λίγο πιο έντονα, χωρίς όμως να προβληματίσουν ιδιαίτερα, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Το Σάββατο θα σημειωθούν πολύ καλές θερμοκρασίες, ενώ από την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου και κυρίως την Δευτέρα θα πλήξει κακοκαιρία τη χώρα, με βοριάδες, πτώση της θερμοκρασίας και βροχές. Τα ξημερώματα της Δευτέρας θα έχουμε και καταιγίδες στην Αττική. 

Σήμερα αναμένονται καλές καιρικές συνθήκες με λίγες νεφώσεις. Πυκνότερες θα είναι οι νεφώσεις στη Δυτική Ελλάδα και στα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου, με αυξημένη πιθανότητα εκδήλωσης βροχών στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -4 έως 15 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -4 έως 18, στην Ήπειρο από 2 έως 18, στη Θεσσαλία από 2 έως 19-20 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 3 έως 19-21 βαθμούς, στα Επτάνησα από 6 έως 17, στα νησιά του Αιγαίου από 8 έως 17-19 βαθμούς, ενώ στην Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 21-22 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο νότιοι έως νοτιοδυτικοί με εντάσεις 4-5 και τοπικά 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί άνεμοι με εντάσεις 3-4 μποφόρ και τοπικά στα βόρεια πελάγη 5 μποφόρ. Δυτικοί άνεμοι με εντάσεις 4-6 μποφόρ θα επικρατήσουν στον Κορινθιακό.
Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Χανιά: Σύλληψη 51χρονου με ναρκωτικά και διόπτρα στον Αποκόρωνα

Στη σύλληψη ενός 51χρονου Έλληνα προχώρησαν το πρωί του Σαββάτου αστυνομικοί του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων με τη συνδρομή του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Σίσσυ Χρηστίδου: «Οι συνεργασίες φαίνονται στη λήξη τους, όπως και οι σχέσεις στους χωρισμούς»

«Αυτή είναι η αλήθεια, εκεί βλέπεις τους ανθρώπους», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου. Με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε η Ελένη Βουλγαράκη στην εκπομπή «Χαμογέλα και

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Η τροπική καταιγίδα Σαντάλ σχηματίζεται στον Ατλαντικό ενώ αναμένεται να κινηθεί κατά μήκος των ακτών της Νότιας Καρολίνας

Το Εθνικό Μετεωρολογικό Κέντρο των ΗΠΑ (NHC) ανακοίνωσε σήμερα ότι ένα χαμηλό βαρομετρικό στον Ατλαντικό ωκεανό ενισχύθηκε στην τροπική καταιγίδα Σαντάλ, ενώ αναμένεται ότι θα

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Καύσωνας προ των πυλών από αύριο έως τις 9 Ιουλίου – Συστάσεις για τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες

Καύσωνας προβλέπεται στη χώρα από αύριο, Κυριακή (06-07-25) έως και την Τετάρτη (09-07-25), σύμφωνα με το επικαιροποιημένο Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (ΕΔΕΚ) που εκδόθηκε σήμερα

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Πότε ξεκινούν οι θερινές εκπτώσεις – Ποια Κυριακή θα είναι αντοιχτά τα καταστήματα

Το πρόγραμμα για τις θερινές εκπτώσεις ανακοίνωσε η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ), που αναφέρει ότι: «Σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία (άρθρο 15 παρ. 1 ν.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >