AD

Δολοφονία Χρήστου Γιαλιά | Οι δράστες άδειασαν επάνω του ολόκληρο γεμιστήρα καλάσνικοφ 200μ από το σπίτι του

Όλο τον γεμιστήρα του καλάσνικοφ φέρεται πως άδειασαν επάνω στον γνωστό επιχειρηματία Χρήστο Γιαλιά, ο οποίος δολοφονήθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του, το απόγευμα της Τετάρτης, στην οδό Αγίας Αικατερίνη, στην Μάνδρα.

 

Σε αυτό το συμπέρασμα φαίνεται πως έχουν καταλήξει οι έμπειροι αξιωματικοί του τμήματος του Ανθρωποκτονιών, ερευνώντας τον τόπο της δολοφονίας. Μάλιστα, ακόμη και οι ίδιοι, κάνουν λόγο για ένα ιδιαίτερα άγριο σκηνικό του εγκλήματος, καθώς οι δράστες όχι μόνο «γάζωσαν» τον Χρήστο Καλιά αλλά και τον έκαψαν μέσα στο αυτοκίνητό του, το οποίο κάηκε ολοσχερώς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, οι Αρχές εκτιμούν πως οι δράστες με την μοτοσικλέτα, είτε τον ακολούθησαν από τα γραφεία της εταιρείας του, από τα οποία είχε αποχωρήσει λίγο νωρίτερα από τη Μαγούλα, είτε γνώριζαν την καθημερινότητά του και ήξεραν που βρίσκεται το σπίτι του, και του έστησαν ενέδρα θανάτου.

Παράλληλα, εκτιμάται πως το φονικό όπλο, το καλάσνικοφ, το άφησαν επίτηδες να καεί μέσα στο αυτοκίνητο του θύματος ώστε να σβηστούν τα ίχνη τους, αλλά και διότι θα ήταν επικίνδυνο να κυκλοφορούν με ένα μεγάλων διαστάσεων όπλο επάνω στη μοτοσικλέτα κατά την διαφυγή τους.

Την ίδια ώρα, οι Αρχές σαρώνουν τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής, χωρίς ωστόσο να στηρίζονται σε αυτές, καθώς πρόκειται για ερημική τοποθεσία.

Τα σενάρια που εξετάζονται

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, με δεδομένο το ποινικό παρελθόν του Χρήστου Γιαλιά, ο οποίος είχε συλληφθεί για παράνομη οπλοφορία και για παραβάσεις του εργασιακού κώδικα, η ΕΛ.ΑΣ. θεωρεί ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ενώ δεν αποκλείει την περίπτωση ακόμη και να κρύβεται πίσω από την στυγερή δολοφονία, ένα πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου.

Μοιραία οι αστυνομικοί θα ερευνήσουν εάν η δολοφονία σχετίζεται με την δολοφονία της πρώην συζύγου του το 2018, η οποία αν και δεν είχε εξιχνιαστεί ποτέ, είχε αποδοθεί σε ληστεία, κάτι που όμως δεν φαινόταν να το υποστηρίζουν σθεναρά οι αρχές.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί αναζητούν εάν υπάρχει κάποια σύνδεση του θύματος με τον χώρο των νονών της νύχτας.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Η Χαμάς προειδοποιεί τους Παλαιστίνιους να μην έχουν καμία είδους επαφή με το Ανθρωπιστικό Ίδρυμα για τη Γάζα 

Το υπουργείο Εσωτερικών της κυβέρνησης της Χαμάς – που διοικεί τη Λωρίδα της Γάζας – προειδοποίησε σήμερα, Πέμπτη (3/7) τους κατοίκους του παράκτιου θύλακα να

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Συνάντηση του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη με τον διευθύνοντα σύμβουλο της RWE, δρ. Μάρκους Κρέμπερ

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε το απόγευμα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της RWE AG, δρ. Μάρκους Κρέμπερ, στο Μέγαρο Μαξίμου. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Νοσοκομείο Μεταξά: Εντυπωσιακή άνοδος στην αξιολόγηση των πολιτών – Αύξηση συμμετοχής 450%

Αξιοσημείωτη βελτίωση στην εικόνα του στην κοινωνία καταγράφει το Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά «Μεταξά», με βάση τις αξιολογήσεις πολιτών για το πρώτο πεντάμηνο του 2025. Ενδεικτικά

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Σιδηροδρομικός Σταθμός Καρυάς Φθιώτιδας: Ιστορικός τόπος ως τεκμήριο ναζισμού στην Ελλάδα

Στον χαρακτηρισμό του χώρου του Σιδηροδρομικού Σταθμού της Καρυάς στη Φθιώτιδα ως ιστορικού τόπου προχωρά το Υπουργείο Πολιτισμού, σε συνέχεια της θετικής γνωμοδότησης του Κεντρικού

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Ρώτησα το ChatGPT γιατί δεν έχω κοπέλα, με είπε γκρινιάρη»

“Είπε ότι έχω πάρα πολλή δουλειά και δεν δίνω την πρέπουσα σημασία στο να χτίσω την προσωπική μου ζω” αποκάλυψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Την ιδιαίτερη συνομιλία

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Χρήστος Δάντης: «Έχει καταλήξει όλος ο μουσικός κόσμος ότι το My Number One δε μου ανήκει»

«Μου έχει κάνει κακό αυτή η ιστορία», είπε ο Χρήστος Δάντης. Ο Χρήστος Δάντης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σουσού». Ο συνθέτης και τραγουδιστής

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >