AD

Πούτιν | Ο Αλ Καπόνε της πολιτικής | Δολοφονεί εν ψυχρώ όποιον αντιστέκεται στο γκανγκστερικό καθεστώς του

Όπως συμβαίνει και σε άλλες δικτατορίες, έτσι και το καθεστώς του Πούτιν στην Ρωσία, έχει μεταβληθεί σε μια μεγάλη γκανγκστερική οικογένεια, που σκοτώνει όποιον θεωρεί αντίπαλο, χωρίς καν να κρατάει τα προσχήματα, όπως έγινε με την δολοφονία του Αλεξέι Ναβάλνι.

 

Θα είναι η εν ψυχρώ δολοφονία του Αλεξέι Ναβάλνι, που πέθανε ενώ έκανε περίπατο στο γκούλαγκ της Σιβηρίας, η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι: Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλνι,  είχε καταδικαστεί σε πολυετή φυλάκιση για δήθεν οικονομικές ατασθαλίες, από τον αδίστακτο καθεστώς της Ρωσίας, αλλά όλοι ήταν σίγουροι, ότι η πολυετής φυλάκιση, θα μετατρεπόταν κάποια στιγμή, σε έναν παντοτινό θάνατο.

Αυτή τη φορά το καθεστώς του Πούτιν, δεν νοιάστηκε ούτε καν να κρατήσει τα προσχήματα. Ο Ναβάλνι πέθανε ξαφνικά ενώ έκανε περίπατο στην φυλακή, όπως είπαν οι ρωσικές αρχές, αλλά ποιος να γνωρίζει, ποια μέθοδο είχαν διαλέξει για τον θάνατό του, αυτοί που τον προκάλεσαν.

Μήπως πρόκειται να γίνει και καμιά νεκροψία ή νεκροτομή: Η ουσιαστική αιτία του θανάτου του ήταν το ότι ήταν αντίπαλος του Πούτιν και ως ηγέτης της αντιπολίτευσης, ήταν το πιο φωτεινό πρόσωπο που απειλούσε, ακόμη και από την θέση του “μελλοθάνατου”, τον Πούτιν, που στο καθεστώς παράνοιας, που διανύει, όπως όλοι οι δικτάτορες και οι αρχηγοί μαφιόζικων συμμοριών, όταν αρχίζουν να γερνάνε, θεωρεί τους πάντες ως απειλή, για την ύπαρξη του.

Ακόμη και ο αδικαιολόγητος πόλεμος στην Ουκρανία, είναι μια ένδειξη της παράνοιας του, με την τραγική και κωμική δικαιολογία για έναν καθαρόαιμο φασίστα, όπως ο Πούτιν, ότι ό πόλεμος έγινε για να διώξει τον φασισμό από την Ουκρανία. Μέσα στην “μεγαλοφυή” τρέλα, που τον έχει καταβροχθίσει, ο Πούτιν βρίσκεται στην φάση που βρισκόταν ο Αδόλφος Χίτλερ, όταν προετοίμαζε το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, για να εδραιώσει το Γ΄Ράιχ, ως κατακτητή όλης της ανθρωπότητας.

Οι δυστυχείς Ρώσοι πολίτες ακόμη και να ήθελαν, δεν μπορούν να αντιταχθούν σε ένα καθεστώς που ελέγχει τα πάντα. Αστυνομία, μυστικές υπηρεσίες, στρατό και όποια άλλη μορφή ελέγχου πάνω στο πληθυσμό, είναι στα χέρια του Πούτιν, ενώ πρόσφατα ψηφίστηκε νόμος, που δημεύει την περιουσία, όσων διαδηλώνουν ή αντιτίθενται με οποιονδήποτε τρόπο στο καθεστώς. Ακόμη και οι λιγοστοί που πήγαν σήμερα να αφήσουν κάποια λουλούδια σε αυτοσχέδια προσευχητάρια για τον Ναβάλνι συνελήφθησαν.

Ήδη στον πόλεμο της Ουκρανίας έχουν σκοτωθεί ή τραυματιστεί βαριά γύρω στους 300.000 Ρώσοι στρατιώτες, οι περισσότεροι από αυτούς νεοσύλλεκτοι, που στάλθηκαν στο πόλεμο σαν πρόβατα για να σφαγιαστούν. Και ποιος ξέρει πόσοι ακόμη θα πεθάνουν, για να κάνει ο Πούτιν το κέφι του.

Η ανθρωπότητα βρίσκεται για μια ακόμη φορά σε μια περίεργη φάση, από την οποία προς το παρόν δεν φαίνεται να υπάρχει καμιά διέξοδος.

Το τρομακτικό είναι ότι για πρώτη φορά μια γκανγκστερική δικτατορία, διαθέτει, τέτοιο πυρηνικό οπλοστάσιο που θα μπορούσε να καταστρέψει, όχι μόνο τον πλανήτη μας, αλλά και ένα μεγάλο μέρος των πλανητών του ηλιακού μας συστήματος, που ευτυχώς γι αυτούς δεν υπάρχουν ίχνη ζωής επάνω τους.

Με ένα ηγέτη μιας υπερδύναμης σε καθεστώς παράνοιας, θα είναι απίθανο αυτή η ιστορία να μη εξελιχθεί σε μια μεγάλη παγκόσμια τραγωδία…

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κρήτη | 44χρονη μάνα έπαθε ανακοπή μπροστά στα μάτια του παιδιού της στο κέντρο του Ηρακλείου

Είχε βγει με τον 5χρονο γιο της για να αγοράσουν λαμπάδα – Η γυναίκα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση- Αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι έπαθε ανακοπή επειδή είχε χάσει το παιδί της, αλλά διευκρινίστηκε ότι το είχαν απομακρύνει οι αστυνομικοί για να μην τρομάξει βλέποντας τη μαμά του λιπόθυμη

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Γεωργία Ψαριά | Έφυγε» για το «μεγάλο ταξίδι» η 49χρονη δημοσιογράφος

Στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες, άφησε την τελευταία της πνοή το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης η μάχιμη δημοσιογράφος Γεωργία Ψαριά, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της, τους φίλους της, αλλά και τον μιντιακό κόσμο της Κύπρου.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >