AD

Ορεινή Κορινθία | «Δεν ξέρω γιατί τα κάνει όλα αυτά», είπε η αδερφή του πατέρα της οικογένειας «παλαιοχριστιανών»

«Τα πιστεύω του κάθε ανθρώπου είναι σεβαστά. Είμαστε μια οικογένεια που είμαστε πολύ δεμένοι μεταξύ μας αλλά δεν περίμενα να δω τέτοιες εικόνες»

 

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της οικογένειας των «παλαιοχριστιανών» οι οποίοι μένουν σε λαγούμια στην Ορεινή Κορινθία. Στην τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» και στον Γιώργο Παπαδάκη, παραχώρησε δηλώσεις η αδερφή του Μανώλη Καλαϊτζιδάκη, του 45χρονου πατέρα της οικογένειας.

Σχετικά με τον αδερφό της είπε πως «η ζωή του αδερφού μου δεν είχε κάτι το περίεργο, από μικρούς μας μεγαλώσανε πάρα πολύ ωραία, δεν μας έλειψε ποτέ τίποτα. Απλά μεγαλώσαμε σε νησί. Ο αδερφός μου λατρεύει τα παιδιά του, δεν υπάρχει περίπτωση αιμομιξίας».

Όσον αφορά τις πεποιθήσεις που έχει ο αδερφός της ανέφερε: «Τα πιστεύω του κάθε ανθρώπου είναι σεβαστά. Είμαστε μια οικογένεια που είμαστε πολύ δεμένοι μεταξύ μας».

Συνέχισε, λέγοντας ότι δεν γνώριζε ακριβώς τις συνθήκες διαβίωσης της οικογένειας «Όσον αφορά τα παιδιά εγώ δεν πίστευα ότι θα δω κάτι τέτοιο στις κλήσεις βλέπαμε ένα τροχόσπιτο. Δεν ξέρω γιατί ο αδερφός μου δεν τα πήγαινε σχολείο αυτό δεν μπορώ να το απαντήσω. Άμα ο αδερφός μου είχε τέτοιες πεποιθήσεις δεν θα είχανε τελειώσει το σχολείο ούτε θα σπουδάζανε. Τις απόψεις του κάθε ανθρώπου και τα πιστεύω του τα σεβόμαστε».

«Δεν μου αρέσει που δεν πηγαίνουν σχολείο τα παιδιά του αδερφού μου, δεν ξέρω γιατί το κάνει», είπε ακόμη.

Σχετικά με το γεγονός ότι ο αδερφός της δούλευε από απόσταση είπε: «Και εγώ κάποια στιγμή έχω δουλέψει από απόσταση. Δύο χρόνια ήταν άνευ αποδοχών το υπόλοιπο κομμάτι δεν μπορώ να το ξέρω».

Σε ερώτηση για τον λόγο που αρνείται ο αδερφός της να γίνει τεστ DNA είπε: «Το ποιανού είναι το παιδί της ανιψιάς μου δεν αφορά κανέναν. Ο αδελφός μου αρνείται το τεστ DNA στα πλαίσια του παλαιόχριστιανισμού. Θέλω να πω στον αδερφό μου να κάνει το τεστ DNA. Είμαστε όλοι εδώ για να σας βοηθήσουμε, η σύζυγος του αδερφού μου μπορεί να έχει φοβηθεί μην της πάρουνε τα παιδιά. Κάνω έκκληση στην σύζυγό του αδερφού μου να γυρίσει με τα παιδιά».

Νωρίτερα στην εκπομπή ο Γιώργος Καλλιακμάνης είπε σχετικά με την πληροφορία ότι η μητέρα των παιδιών της οικογένειας κρύβεται σε ένα μοναστήρι, ότι δεν ισχύει. Επίσης το πιθανότερο είναι ότι δεν είναι ούτε στη γιαγιά των παιδιών.
Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Novartis: Ψεύδονταν συνειδητά οι προστατευόμενοι μάρτυρες για να πλήξουν τον Γιάννη Στουρνάρα, δήλωσε η σύζυγός του

«Πυρά» στους προστατευόμενους μάρτυρες “Μαξίμου Σαράφη” και “Αικατερίνης Κελέση”, για τις καταθέσεις τους στην υπόθεση της Novartis, εξαπέλυσε η σύζυγος του κεντρικού τραπεζίτη, Λίνα Νικολοπούλου,

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Έρευνα στην Ιταλία για όσους έκαναν «τουρισμό ελεύθερων σκοπευτών» και πυροβολούσαν αμάχους στο Σαράγεβο

Επί πληρωμή έκαναν «τουρισμό ελεύθερων σκοπευτών» με ζωντανούς στόχους τους αμάχους στο Σαράγεβο στην πολιορκία της πόλης πριν από τρεις δεκαετίες. Όσα από τα θύματά

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Γλυκερία: «Εγώ είμαι αυτή που είμαι, από το χώρο μου δεν με στήριξαν, αλλά ούτε κι αυτό με ενδιαφέρει»

Η Γλυκερία βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή «Buongiorno». Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τη ζωή της, τους στόχους της, ενώ απάντησε και για τα αρνητικά

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εικόνες βγαλμένες από ταινία τρόμου στο Μπουένος Άιρες: Μαύρα σύννεφα κρύβουν τον ορίζοντα και σκεπάζουν όλη την πόλη

Ένα ισχυρό μέτωπο καταιγίδας σάρωσε την επαρχία του Μπουένος Άιρες της Αργεντινής, φέρνοντας ισχυρούς ανέμους με πολύ δυνατές ριπές που προκάλεσαν ζημιές στις υποδομές και

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μπίλι Μπομπ Θόρντον για την Αντζελίνα Τζολί: «Ήταν μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής μου»

Σε μια ειλικρινή και αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Rolling Stone, ο Αμερικανός ηθοποιός, σκηνοθέτης και μουσικός Μπίλι Μπομπ Θόρντον μίλησε με ιδιαίτερη ζεστασιά για την

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Γέρακας: Σύλληψη μοτοσικλετιστή που έτρεχε με 205 χλμ στη λεωφόρο Μαραθώνος

Αστυνομικοί των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής προχώρησαν στη σύλληψη 30χρονου ημεδαπού, ο οποίος εντοπίστηκε βραδινές ώρες χθες (17-11-2025)

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >