AD

Αιφνιδιαστική αντεπίθεση Κασσελάκη | Απέλυσε τον Τεμπονέρα από επιστημονικό συνεργάτη

Μια μεγάλη σύγκρουση εξελίσσεται στον ΣΥΡΙΖΑ ανάμεσα στον Στέφανο Κασσελάκη και τον Διονύση Τεμπονέρα, που κάποιοι προωθούσαν για διάδοχο του 

 

Οργιώδες είναι το παρασκήνιο στον ΣΥΡΙΖΑ, με την κόντρα που σοβεί ανάμεσα στον Στέφανο Κασσελάκη και στον Διονύση Τεμπονέρα να περιλαμβάνει και άγνωστα επεισόδια που έχουν εκτυλιχθεί το προηγούμενο διάστημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, πριν τις δραματικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών και την ανοιχτή κόντρα μεταξύ των δύο που εκδηλώθηκε στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας της Τρίτης, ο Στέφανος Κασσελάκης είχε ζητήσει την απόλυση του Διονύση Τεμπονέρα από τη θέση του επιστημονικού συνεργάτη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Διονύσης Τεμπονέρας ήταν επιστημονικός συνεργάτης του Διονύση Καλαματιανού, ο οποίος είναι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Το αίτημα για την απόλυση Τεμπονέρα υποβλήθηκε με αφορμή τη συμμετοχή του στην εκδήλωση των τριών (Τεμπονέρα, Αχτσιόγλου, Χριστοδουλάκη) για την Κεντροαριστερά. Τότε, άτομα από το περιβάλλον του Στέφανου Κασσελάκη, σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν ζητήσει τη διαγραφή του Διονύση Τεμπονέρα από τον ΣΥΡΙΖΑ. Και μπορεί τελικά τότε να μην τον διέγραψαν, αλλά τον απέλυσαν.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Στέφανος Κασσελάκης ζήτησε την απόλυση Τεμπονέρα πριν την εκδήλωση των τριών στο θέατρο Άλφα. To τηλεφώνημα της απόλυσης, όπως αποκαλύφθηκε από τον ίδιο τον Δ. Τεμπονέρα στην τελευταία συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας την περασμένη Τρίτη, έγινε από τον διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του Στέφανου Κασσελάκη, Μανώλη Καπνισάκη.

«Μου τηλεφώνησε ο διευθυντής σου και μου ζήτησε να διακόψω τη συνεργασία με την ΚΟ…»
Συγκεκριμένα, στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας της περασμένης Τρίτης, όπου η ένταση μεταξύ Κασσελάκη και Τεμπονέρα ήταν μεγάλη, διεξήχθη και ο εξής διάλογος:

Στέφανος Κασσελάκης: «Διονύση, είσαι καλός εργατολόγος, σου ζήτω να συστρατευθείς μαζί μου μέχρι τις εθνικές εκλογές. Έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά με το δίκτυο συνταξιούχων».

Διονύσης Τεμπονέρας: «Πρόεδρε, η εμπιστοσύνη αποδεικνύεται όχι με λόγια, αλλά με πράξεις. Τρεις μήνες έχω να βγω στα κομματικά μέσα και, όπως πληροφορούμαι, είμαι “κομμένος με εντολή προέδρου”. Δεύτερον, μου τηλεφώνησε ο διευθυντής σου, εκ μέρους σου, και μου ζήτησε να διακόψω τη συνεργασία μου με την Κοινοβουλευτική Ομάδα που καθημερινά ασχολούμαι».

Η ατάκα Κασσελάκη στον Τεμπονέρα μετά την απόλυσή του!

Αφού μάλιστα είχε ζητήσει να τον απολύσουν από τη θέση του επιστημονικού συνεργάτη του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης εμφανίστηκε ξαφνικά στην εκδήλωση των τριών, όπου όταν του πρότειναν να πάρει τον λόγο για να απευθύνει χαιρετισμό, είπε «έχει εκπρόσωπο ο ΣΥΡΙΖΑ», δείχνοντας τον Διονύση Τεμπονέρα!

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κώστας Τσουρός για Αλέξη Γεωργούλη: «Ήταν μια διαμάχη που δεν έχει ξανασυμβεί μεταξύ εμού και κάποιου άλλου»

Την πρώην συνεργάτιδα του, Ναταλία Γερμανού συνάντησε ο Κώστας Τσουρός το μεσημέρι της Κυριακής προκειμένου να έχουν μια εφ’ όλης ύλης κουβέντα στο “Καλύτερα δε

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ο Χακάν Φιντάν συγκαλεί συνάντηση ισλαμικών χωρών για τη Γάζα στην Κωνσταντινούπολη

Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Χακάν Φιντάν, θα υποδεχθεί στις 3 Νοεμβρίου, στην Κωνσταντινούπολη, διεθνή συνάντηση αφιερωμένη στις εξελίξεις στη Γάζα, σύμφωνα με τουρκικές διπλωματικές

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μήνας ρεκόρ για τα πολύτιμα μέταλλα ο Οκτώβριος – Τι οδήγησε σε ιστορικά υψηλά τον χρυσό, το ασήμι και την πλατίνα

Ο Οκτώβριος ήταν ο μήνας των ρεκόρ στις τιμές των πολύτιμων μετάλλων. Εκτός από τον χρυσό, που η τιμή του σκαρφάλωσε έως τα 4.355 δολάρια

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ναταλία Γερμανού για Βίσση – Βανδή: «Θέλω πάρα πολλά χρόνια να το πω και ήρθε η ώρα να το πω»

Ένα αποκαλυπτικό σχόλιο έκανε η Ναταλία Γερμανού για την μακρόχρονη κόντρα ανάμεσα στην Άννα Βίσση και τη Δέσποινα Βανδή, που μονοπώλησε την ελληνική showbiz τις

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Γερμανία: Σύλληψη 22χρονου Σύρου για τον σχεδιασμό επίθεσης αυτοκτονίας

Στη σύλληψη ενός 22χρονου Σύρου ως ύποπτο για τον σχεδιασμό τρομοκρατικής επίθεσης, προχώρησε η ειδική αστυνομική μονάδα στο Βερολίνο. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Εισαγγελίας Βερολίνου,

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >