AD

Τομ Κρουζ & Ελσίνα Χαΐροβα | Το τέλος μιας σχέση που δεν πρόλαβε να ανθίσει

Ο Τομ Κρουζ έχει βάλει σε παύση τη σχέση με την Ελσίνα Χαΐροβα, σύμφωνα με πληροφορίες του «Page Six». Αλλά ο σταρ και η Ρωσίδα κοσμική κυρία εξακολουθούν να έχουν επαφή.

«Ο Τομ ένιωθε ότι τα πράγματα κινούνταν πολύ γρήγορα, ειδικά στα μέσα μαζικής ενημέρωσης», δήλωσε μια πηγή για τη σχέση τους, προσθέτοντας: «Δεν ήταν ακόμα εκεί [συναισθηματικά], οπότε έχει ψυχραθεί, αλλά εξακολουθούν να έχουν επαφή».

Η πηγή είπε επίσης: «Ο Τομ θέλει να πηγαίνει αργά με όποια βλέπει, καθώς αισθάνεται ότι έχει πληγωθεί από αρκετές πρώην του».

Πρόσθεσε, στη συνέχεια, ότι ο Κρουζ ήθελε να κρατήσει το ειδύλλιο πιο ιδιωτικό.

Ο χωρισμός έρχεται αφού η Χαΐροβα έγινε πρόσφατα η επίσημη κοπέλα του Κρουζ, σύμφωνα με δημοσιεύματα, και πηγές είπαν στο Page Six ότι είχε γνωρίσει ακόμα και τα παιδιά της.

Ωστόσο, ενημέρωσε ότι η πόρτα δεν έχει κλείσει εντελώς για τους δυο τους. «Κάποιοι στην ομάδα γνωριμιών του Τομ λένε ότι έχει τελειώσει, αλλά με τον Τομ ποτέ δεν ξέρεις πώς θα συμβεί αυτό».

Από την άλλη, η Χαΐροβα έχει επίσης «τη δική της περιουσία που της επιτρέπει να κάνει ό,τι θέλει».

Ο 61χρονος Χολιγουντιανός σταρ συνδέθηκε για πρώτη φορά ρομαντικά με την 36χρονη Ρωσίδα τον Δεκέμβριο, αφού το ζευγάρι διασκέδασε μαζί σε ένα πάρτι στο Λονδίνο. Έκτοτε, το ζευγάρι περνούσε πολύ χρόνο μαζί.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «The Sun» που πρώτη ανέφερε ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει, «δεν υπάρχουν άσχημα αισθήματα μεταξύ τους και για τον Τομ, η σχέση τους απλά τελείωσε».

Πηγές είπαν στο δημοσίευμα ότι ο Κρουζ θέλει να παραμείνει φίλος με τη Χαΐροβα, καθώς ζουν στο ίδιο συγκρότημα κτηρίων στο Λονδίνο.

«Το να τελειώσουν τα πράγματα με άσχημο τρόπο θα ήταν άβολο αν έπεφταν ο ένας πάνω στον άλλον στο ασανσέρ», δήλωσε μια πηγή και συμπλήρωσε: «Δεν υπάρχουν κακά αισθήματα μεταξύ τους και για τον Τομ, η σχέση τους απλά έληξε».

Η Χαΐροβα κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Ρώσο ολιγάρχη και έμπορο διαμαντιών Ντμίτρι Τσέκοβ το 2022.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

3 πρώην – και νυν- μεγαλόσχημοι στο στόχαστρο των διεθνών αρχών

Η Ιντερπόλ έχει στείλει σήμα στις αρχές σχετικά με τη διερεύνηση εταιρικού σχήματος στο οποίο μετέχουν τραπεζίτες, εφοπλιστές και επιχειρηματίες και το οποίο είχε συμμετοχή

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >