AD

«Σύμπραξη Εκδίκησης | Σεσημασμένοι για κλοπές, ληστείες και ναρκωτικά οι 8 που συνελήφθησαν

Συνδετικός κρίκος ένας 36χρονος που έχει συλληφθεί για ληστείες – Είχαν κάνει 3 χτυπήματα μέσα σε λίγους μήνες

 

Οκτώ προσαγωγές έχουν γίνει από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία στο πλαίσιο της επιχείρησης που είναι σε εξέλιξη από το πρωί στην περιοχή της Αττικής και σχετίζεται με τη δράση ομάδας που έχει αναλάβει ευθύνη για βομβιστικές επιθέσεις, αλλά και για απειλές εναντίον δικαστικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., άλλα δύο άτομα, τα οποία κρατούνται σε φυλακές της επαρχίας, εξετάζονται για την ίδια υπόθεση. Επίσης, στο πλαίσιο της επιχείρησης έχουν γίνει έρευνες σε 10 σπίτια, απ’ όπου έχει κατασχεθεί υλικό, το οποίο θα ερευνηθεί.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι περισσότεροι συλληφθέντες είναι σεσημασμένοι για ληστείες, κλοπές και ναρκωτικά. Συνδετικός κρίκος φέρεται να είναι ένας 36χρονος συλληφθείς για ληστείες.Η υπόθεση αφορά στην ομάδα «Σύμπραξη Εκδίκησης», η οποία έχει αναλάβει την ευθύνη για τρεις ενέργειες με ανακοινώσεις της σε γνωστό ιστότοπο του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Τα «χτυπήματα» μέσα σε λίγους μήνες
Ιούλιος του 2023: Επίθεση με χειροβομβίδα σε αυτοκίνητο σωφρονιστικού υπαλλήλου στο Χαϊδάρι.
Νοέμβριος του 2023: Βομβιστική επίθεση σε κατασκευαστική εταιρεία στην Κηφισιά.
25 Ιανουαρίου 2024: Έκρηξη βόμβας στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στα Πετράλωνα (στο ίδιο υποκατάστημα η οργάνωση «17 Νοέμβρη» είχε δολοφονήσει τον αστυνομικό Χρήστο Μάτη).
Μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης αναμένονται ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ.

Παράλληλα, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, οι προσαχθέντες της σημερινής επιχείρησης συνδέονται και με υποθέσεις απειλών κατά δικαστικών λειτουργών, ενώ κάποιοι εκ των εμπλεκομένων είναι τρόφιμοι φυλακών. Ερευνα πραγματοποιείται και σε δύο σωφρονιστικά καταστήματα στην επαρχία.

 

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >