AD

Δύσκολες ώρες για 5χρονη που έπαθε ανακοπή καρδιάς – Διακομίστηκε στην Αθήνα

Δύσκολες είναι οι ώρες για την οικογένεια του 5χρονου κοριτσιού από τον Βόλο που διακομίστηκε χθες στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία»

Δύσκολες είναι οι ώρες βιώνει η οικογένεια του 5χρονου κοριτσιού από την περιοχή του Βόλου, που διακομίστηκε χθες στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία».

Πιο συγκεκριμένα, ένα 5χρονο κορίτσι που διακομίσθηκε εκτάκτως από στην Παιδιατρική του Νοσοκομείου Βόλου στην Αθήνα, μετά από ανακοπή καρδιάς που έπαθε, δίνει μάχη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία».

Πιο συγκεκριμένα, δραματικές είναι οι ώρες για την οικογένεια του 5χρονου κοριτσιού, καθώς η κατάσταση της υγείας της είναι πολύ κρίσιμη σύμφωνα με τους γιατρούς. Περίμεναν στον προθάλαμο των επειγόντων μαζί με άλλους συγγενείς και προσευχόταν για το παιδί τους.

Η 5χρονη αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας εκ γενετής. Μάλιστα έχει χρειαστεί πολλές φορές στο παρελθόν να νοσηλευτεί στην Παιδιατρική του Νοσοκομείου Βόλου σύμφωνα με το taxydromos.gr.

Αυτή τη φορά όμως δεν ήταν μία απλή επιδείνωση της υγείας της. Αργά το μεσημέρι οι γονείς μετέφεραν το παιδί στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών χωρίς αισθήσεις. Αμέσως σήμανε συναγερμός. Οι γιατροί έπεσαν κυριολεκτικά πάνω στην 5χρονη. Στην αίθουσα αναζωογόνησης τα λεπτά κυλούσαν βασανιστικά. Αρχικά το παιδί δεν αντιδρούσε, όμως οι γιατροί και οι νοσηλευτές δεν εγκατέλειψαν τις προσπάθειες. Από τις 3 το μεσημέρι μέχρι τις 15.45 έδωσαν πραγματική μάχη για να το επαναφέρουν, όπως και τελικά έγινε. Το να παραμείνει στο Νοσοκομείο ήταν πλέον επικίνδυνο. Αμέσως διασωληνώθηκε, ενημερώθηκε το τμήμα επιχειρήσεων του ΕΚΑΒ κεντρικά και το πλήρωμα της κινητής σύγχρονης μονάδας του ΕΚΑΒ Βόλου ετοιμάστηκε για την επείγουσα διακομιδή.

Οι γονείς της μικρούλας περίμεναν στον προθάλαμο των επειγόντων μαζί με άλλους συγγενείς. Προσευχόταν για το παιδί τους, περιμένοντας να ενημερωθούν από τους γιατρούς για τις εξελίξεις.

Πληροφορίες αναφέρουν πως μόλις ενημερώθηκαν ότι πρέπει να διακομιστεί άμεσα σε κεντρικό νοσοκομείο ανακουφίστηκαν.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Καιρός: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα ηπειρωτικά και το Ιόνιο – Πότε υποχωρούν τα φαινόμενα

Στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά αναμένονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, τοπικά ισχυρές στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, από το απόγευμα στη Θράκη, μέχρι

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Κλειστά κράτησε τα χαρτιά του ο Σαμαράς για την ίδρυση νέου κόμματος: Θα κρίνω με ψυχραιμία, όταν λάβω αποφάσεις θα τις εξηγήσω στον ελληνικό λαό

Κλειστά κράτησε τα χαρτιά του για το ενδεχόμενο ίδρυσης νέου κόμματος ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στον ΑΝΤ1. Παρότι υποστήριξε ότι έχει «ξεκινήσει η

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

COP30 για την Κλιματική Αλλαγή: Πλήθος ερευνών κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για μη αναστρέψιμες επιπτώσεις

Με τον ρυθμό της κλιματικής αλλαγής να επιταχύνεται, τα ακραία καιρικά φαινόμενα και άλλες επιπτώσεις έχουν ολοένα και μεγαλύτερο αντίκτυπο στους πληθυσμούς και το περιβάλλον

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Σόμπολος για την Κρήτη: Σε κάθε σπίτι δεν υπάρχει ένα, αλλά πολλά όπλα – Η βεντέτα των 110 νεκρών και η ροναντικοποίηση του εγκλήματος

Το πρόσφατο αιματοκύλισμα στα Βορίζια Κρήτης με τους δυο νεκρούς και οι εικόνες που ακολούθησαν με τις περιφρουρούμενες κηδείες ζωντάνεψαν, κατά έναν τρόπο, μνήμες από

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >