AD

Ήταν ή δεν ήταν η Κέιτ Μίντλετον το πρόσωπο που εμφανίστηκε στην φωτογραφία

Αντί να κατευνάσει το ενδιαφέρον και την ανησυχία του κοινού η φωτογραφία που εμφανίστηκε χθες δημιούργησε ακόμη πιο μεγάλα ερωτηματικά και θεωρίες συνωμοσίας

 

Μετά από δύο μήνες απουσίας από τα φώτα της δημοσιότητας, οι παπαράτσι «έπιασαν» χθες την Κέιτ Μίντλετον μαζί με τη μητέρα της έξω από το κάστρο Γουίνδσορ.

Η τελευταία εμφάνιση της πριγκίπισσας της Ουαλίας ήταν στις 25 Δεκεμβρίου, στη Λειτουργία των Χριστουγέννων. Μετά, τελείως απρόσμενα, το Παλάτι ανακοίνωσε στις 17 Ιανουαρίου πως η Κέιτ Μίντλετον υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα, ενώ θα παρέμενε στο νοσοκομείο για περίπου δύο εβδομάδες και θα επέστρεφε στα καθήκοντά της μετά το Πάσχα.

Η τελευταία εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον, στη Λειτουργία των Χριστουγέννων

Η τελευταία εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον, στη Λειτουργία των Χριστουγέννων

Ελάχιστες άλλες πληροφορίες σχετικά με το πρόβλημα υγείας της και το είδος της εγχείρησης στην οποία υποβλήθηκε έγιναν γνωστές, με το κοινό, σοκαρισμένο, να προσπαθεί να ανακαλύψει τι συνέβαινε, και τις τρελές θεωρίες συνωμοσίας να δίνουν και να παίρνουν.

Κάποιοι έφτασαν στο σημείο να ισχυριστούν πως βρίσκεται σε μυστική τοποθεσία, άλλοι πως είναι σε κώμα, κάποιοι πως έχει κάνει αισθητική επέμβαση στους γλουτούς ή πως έχει αδυνατίσει υπερβολικά.

Το Παλάτι, θέλοντας να ηρεμήσει λίγο όλη αυτή την τρέλα, και με αφορμή την απουσία -τελευταία στιγμή- του πρίγκιπα Γουίλιαμ από το μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, όπου θα διάβαζε και ένα απόσπασμα από την «Αποκάλυψη», που επέτεινε ακόμη περισσότερο την αγωνία του κοινού για την Κέιτ Μίντλετον, έβγαλε ανακοίνωση την περασμένη εβδομάδα, αναφέροντας ξανά τα ίδια…

«Από τη σκοπιά μας, ήμασταν πολύ σαφείς, από τη δήλωσή μας στην αρχή του Ιανουαρίου, ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας σχεδίαζε να είναι εκτός δημόσιας δράσης μέχρι μετά το Πάσχα, κι αυτό δεν έχει αλλάξει. Ήμασταν ξεκάθαροι ότι δεν θα παρέχουμε ενημερώσεις, όταν δεν υπάρχει κάτι νέο να μοιραστούμε» τόνιζε η ανακοίνωση.

 

Η πρώτη φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον μετά την περιπέτεια με την υγεία της


Χθες, όμως, το TMZ έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

Σε αυτήν βλέπει κανείς την πριγκίπισσα της Ουαλίας στη θέση του συνοδηγού, φορώντας γυαλιά ηλίου, με τη μητέρα της να οδηγεί ένα Audi, κοντά στο κάστρο Γουίνδσορ, όπως σημειώνει το δημοσίευμα.

 

Οι δύο γυναίκες είναι μόνες τους στο όχημα, χωρίς καν να συνοδεύονται από την προσωπική ασφάλεια της Κέιτ, όπως προσθέτει το δημοσίευμα.

Κι ενώ οι περισσότεροι μπορεί να χάρηκαν βλέποντας την Κέιτ Μίντλετον με ένα αμυδρό χαμόγελο για πρώτη φορά μετά από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, κάποιοι δεν πείστηκαν.

Μήπως δεν είναι η Κέιτ; -«Μας περνούν για χαζούς»
Τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση του TMZ στα social media δίνουν και παίρνουν.

Πολλοί ισχυρίζονται ότι πρόκειται για την αδελφή της, την Πίπα Μίντλετον. «Μας περνούν για χαζούς, δεν είναι η Κέιτ» έγραψε κάποιος. «Μμμ… Η γυναίκα στη φωτογραφία μοιάζει εκπληκτικά με την αδελφή της, την Πίπα. Δεν νομίζω ότι είναι η Κέιτ» έγραψε κάποιος άλλος, με πολλούς ακόμη να συμφωνούν.Άλλοι, αστειευόμενοι, ισχυρίστηκαν πως ίσως ήταν ο Όζι Όζμπορν ή η Κέιτλιν Τζένερ.

Πολλοί, επίσης, έδωσαν μεγάλη βαρύτητα στην ανάλυση της φωτογραφίας, τονίζοντας πως είχε πολλά pixels και ήταν θολή, επιμένοντας πως στο 2024 υπάρχουν κάμερες με εξαιρετική ανάλυση ακόμη και σε μεγάλο ζουμ.

 

Υπήρχαν, βέβαια, και εκείνοι που το πήγαν ένα βήμα παραπέρα και προσπάθησαν με διάφορα φίλτρα να ξεθολώσουν τη φωτογραφία.

Το αποτέλεσμα αυτής της επεξεργασίας, σύμφωνα πάντα με αυτούς και άλλους χρήστες των social, δείχνει ότι δεν είναι η Κέιτ. Μάλιστα, κάποιοι φρόντισαν να τονίσουν πως στη νέα φωτογραφία λείπουν τα χαρακτηριστικά «λακάκια» της πριγκίπισσας.

Την ίδια στιγμή, ουκ ολίγα διεθνή ΜΜΕ κάνουν λόγο για μία διαφορετική εικόνα της πριγκίπισσας σε σημείο που αναρωτιούνται εάν πράγματι είναι εκείνη ή κάποια άλλη. Tο γεγονός ότι η Κέιτ δεν θα συμμετάσχει στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στη διάρκεια του Πάσχα είναι ήδη γνωστό. Το ζητούμενο είναι πότε θα επανέλθει και πώς θα είναι η εικόνα της.

Το σίγουρο είναι ότι το τοπίο γύρω από την ακριβή κατάσταση της υγείας της παραμένει θολό, με το παλάτι να μην προβαίνει σε μία συγκεκριμένη απάντηση και την αβεβαιότητα παράλληλα να πυροδοτεί ολοένα και περισσότερα σενάρια. Και όλα αυτά εκτυλίσσονται τη στιγμή που και ο βασιλιάς Κάρολος έχει γνωστοποιήσει την περιπέτεια της υγείας του με τον καρκίνο, με πολλούς μάλιστα να μην εμφανίζονται ιδιαίτερα αισιόδοξοι.

Εν τω μεταξύ στις 8 Ιουνίου 2024 θα είναι η πρώτη επίσημη υποχρέωση της Κέιτ Μίντλετον, που αναρρώνει από τις 17 Ιανουαρίου, οπότε και υπεβλήθη σε επέμβαση στην κοιλιακή χώρα. Η πρώτη επίσημη υποχρέωση της Κέιτ Μίντλετον θα γίνει σε τρεις μήνες και πολύ μετά το Πάσχα, οπότε και αναμενόταν ότι θα επέστρεφε στα βασιλικά της καθήκοντα, αν και χθες, (4.3.2024) εθεάθη στο αυτοκίνητο μαζί με τη μητέρα της. Η απουσία ενημέρωσης αλλά και η μεγάλη καθυστέρηση στον χρόνο ανάρρωσης προκαλούν ανησυχία για την υγεία της από μεγάλη μερίδα Βρετανών πολιτών.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το παλάτι του Κένσινγκτον ανακοίνωσε στις 17 Ιανουαρίου ότι η Κέιτ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο για μια προγραμματισμένη εγχείρηση στην κοιλιά και δεν θα ήταν σε θέση να επανέλθει στα δημόσια καθήκοντα πριν από το Πάσχα. Δεν είχε υπάρξει δημόσια ανακοίνωση πριν από την επέμβαση, ενώ δεν αποσαφηνίστηκε η φύση της επέμβασης.

Αμέσως μετά έγινε πάντως γνωστό ότι η επέμβαση ήταν επιτυχής. Παρέμεινε στο νοσοκομείο για να αναρρώσει για 13 ημέρες πριν επιστρέψει στο σπίτι της με προοπτική να παραμείνει για ανάρρωση μέχρι το Πάσχα των Καθολικών στα τέλη Μαρτίου.

Το παλάτι του Κένσινγκτον προσπάθησε την Πέμπτη να βάλει τέλος στις φήμες που κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο σχετικά με την υγεία της Κέιτ, τονίζοντας για άλλη μια φορά ότι θα παραμείνει μακριά από κάθε δραστηριότητα ως το Πάσχα.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι σε φάση ανάρρωσης, τόνισαν κύκλοι του Παλατιού. «Ήμασταν πολύ σαφείς από την αρχή ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας ήταν εκτός δραστηριοτήτων μέχρι μετά το Πάσχα και το παλάτι του Κένσινγκτον θα παρείχε ενημερώσεις μόνο όταν κάτι ήταν σημαντικό» δήλωσε εκπρόσωπος της πριγκίπισσας.

Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα, οργίασαν ξανά οι θεωρίες συνωμοσίας για την υγεία της συζύγου του πρίγκιπα Ουίλιαμ, καθώς η απουσία της από τη δημοσιότητα έδωσε τροφή στους θαυμαστές αλλά και στους πολέμιους του στέμματος για το τι ακριβώς συμβαίνει με την κατάσταση της υγείας.

Ερώτημα η παρουσία του μονάρχη

Ερώτημα παραμένει εάν ο βασιλιάς Κάρολος, που λαμβάνει θεραπεία για τον καρκίνο, θα παραστεί σε μία από τις παρελάσεις που διοργανώνονται στο πλαίσιο του Trooping the Colour στις 15 Ιουνίου, για να επιθεωρήσει τις παρελάσεις. Μέχρι στιγμής το Μπάκιγχαμ δεν έχει επιβεβαιώσει την παρουσία του μονάρχη.

Σήμερα πάντως το πρωί, ο Κάρολος συναντήθηκε και έβγαλε φωτογραφία στην ιδιωτική αίθουσα ακροάσεων του Μπάκιγχαμ με τον καγκελάριο Τζέρεμι Χαντ, ενόψει του αυριανού προϋπολογισμού.

 

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >