AD

Κασσελάκης | Το καινούργιο σπίτι του 1,7 εκ. ευρώ στο Κολωνάκι

Ιδιοκτήτης του σπιτιού στο Κολωνάκι είναι πλέον και επισήμως ο Στέφανος Κασσελάκης.

 

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού Open και της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου», μπήκαν χθες, Τρίτη, οι υπογραφές για τη μεταβίβαση του ακινήτου 250 τ.μ., το οποίο κόστισε 1,7 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για ένα ανακαινισμένο διαμέρισμα σε δρόμο κοντά στην πλατεία Κολωνακίου.

Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ δεν έχουν κάνει ακόμη ποδαρικό στο σπίτι στο Κολωνάκι

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ γιόρτασαν την αγορά του σπιτιού σε ένα ωραίο ξενοδοχείο στην Αρκαδία. Η Ελένη Τσολάκη παρενέβη κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ, ρωτώντας αν «προλάβανε να κάνουν ποδαρικό ή τους πρόλαβε ο Ευαγγελάτος;», με τους συνεργάτες της να της απαντούν ότι «το ποδαρικό είναι του Ευαγγελάτου, καθώς το ζευγάρι βρίσκεται ακόμη στην Αρκαδία».

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο Νίκος Ευαγγελάτος, με τη βοήθεια γραφικής απεικόνισης, «κάθισε» στην πολυθρόνα του σαλονιού του σπιτιού του Στέφανου Κασσελάκη, κάνοντας μια μίνι ξενάγηση μέσα στο οροφοδιαμέρισμα των 250 τ.μ. στο Κολωνάκι.

Κομψό και υπερπολυτελές είναι το νέο σπίτι που αγοράζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης με τον Τάιλερ Μακμπέθ στην καρδιά της Αθήνας, στο Κολωνάκι.

Πρόκειται για μία ανακαινισμένη και φινετσάτη οροφομεζονέτα σε μία πολυκατοικία του 1971 επί της οδού Λεβέντη, μία ανάσα από την πλατεία Κολωνακίου.

Είναι διώροφο, έχει έκταση 246 τετραγωνικά μέτρα και κοστίζει 1.700.000 ευρώ. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι διαδικασίες για την αγοραπωλησία βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο, καθώς απομένει η υπογραφή του οριστικού συμβολαίου για να περάσει στην αποκλειστική κυριότητα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Το υπερπολυτελές διαμέρισμα είναι μίνιμαλ με μοντέρνες πινελιές και έλεγκαντ καθώς κυριαρχεί η μαρμάρινη επένδυση, ενώ χρυσές λεπτομέρειες υπάρχουν σε ολόκληρο το σπίτι. Είναι βαμμένο σε λευκές και γήινες αποχρώσεις, έχει θέα και άπλετο φυσικό φως.

Στον 3ο όροφο βρίσκεται το ευρύχωρο με τις μεγάλες τζαμαρίες και η τραπεζαρία με ένα μεγάλιο μαρμάρινο τραπέζι, ιδανικό για μαζώξεις με συγγενείς και φίλους, αλλά και για τα οικογενειακά τραπέζια. Στο βάθος είναι η κουζίνα, όπου στο ντεκόρ κυριαρχούν το μάρμαρο και οι χρυσές λεπτομέρειες.

Στον επάνω όροφο της μεζονέτας υπάρχουν τρία υπνομδωμάτια και τρία μπάνια. Το μεγαλύτερο μπάνιο εξ αυτών είναι επίσης επενδυμένο με λευκό μάρμαρο, έχει δύο ντουζιέρες και δύο νιπτήρες. Στον ίδιο όροφο βρίστεται και μία ευρύχωρη βεράντα με καθιστικό.

Σημειώνεται ότι η οροφομεζονέτα αγοράστηκε πριν από τρία χρόνια από επιχειρηματία, ανακαινίστηκε και βγήκε προς πώληση στην αγορά. Αγοραστής της έγινε ο Στέφανος Κασσελάκης που εμφανίστηκε διατεθημένος να το αποκτήσει έναντι 1,7 εκατ. ευρώ.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

3 πρώην – και νυν- μεγαλόσχημοι στο στόχαστρο των διεθνών αρχών

Η Ιντερπόλ έχει στείλει σήμα στις αρχές σχετικά με τη διερεύνηση εταιρικού σχήματος στο οποίο μετέχουν τραπεζίτες, εφοπλιστές και επιχειρηματίες και το οποίο είχε συμμετοχή

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >