AD

Κρις Μάρτιν & Ντακότα Τζόνσον | Αρραβωνιάστηκαν και σε λίγο παντρεύονται

Ο Κρις Μάρτιν και η Ντακότα Τζόνσον φέρονται να «αρραβωνιάστηκαν», και μάλιστα με τις «ευλογίες» της πρώην συζύγου του τραγουδιστή, Γκουίνεθ Πάλτροου, και των παιδιών τους.

 

 

Ο 47χρονος ερμηνευτής του δημοφιλούς συγκροτήματος Coldplay φέρεται να έκανε πρόταση γάμου στην 34χρονη ηθοποιό «πριν από λίγο καιρό» ύστερα από έξι χρόνια σχέσης.

Έτοιμοι για το επόμενο βήμα Κρις Μάρτιν και Ντακότα Τζόνσον -Μετά από 6 χρόνια σχέσης, παντρεύονται
Πηγή που μίλησε στη Mirror ανέφερε: «Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε πριν από λίγο καιρό, αλλά κράτησε την είδηση ιδιωτική. Έχουν αρχίσει όμως πλέον να μιλούν για αυτό στους φίλους τους. Είναι ξετρελαμένοι ο ένας με τον άλλον από την πρώτη μέρα, οπότε το επόμενο βήμα είναι αναπόφευκτο. Δεν βιάζονται βέβαια για τον γάμο, απλώς απολαμβάνουν την επισημοποίηση της σχέσης τους».

Υπενθυμίζεται πως ο Κρις Μάρτιν και η Ντακότα Τζόνσον γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων και έκτοτε «δεν έχουν αφήσει ποτέ ο ένας τον άλλον», είχε δηλώσει η ηθοποιός στο Vanity Fair τον Ιούνιο του 2022. Εθεάθησαν μαζί για πρώτη φορά το 2017, τη χρονιά μετά το διαζύγιο του τραγουδιστή από την Γκουίνεθ Πάλτροου.

Παραλίγο να χωρίσουν τον Ιούνιο του 2019, καθώς, σύμφωνα με φήμες που κυκλοφόρησαν εκείνη την εποχή, ο Κρις Μάρτιν πίεζε την Ντακότα να αποκτήσουν παιδιά. Εκείνη όμως ήταν στο απόγειο της καριέρας της και δεν ήθελε ούτε να το σκεφτεί. Ωστόσο, το ζευγάρι τα βρήκε μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.

Οι εξαιρετικές σχέσεις της Ντακότα Τζόνσον με τα παιδιά του Κρις και την πρώην του

Η ηθοποιός έχει εξαιρετικές σχέσεις με την πρώην σύζυγο του Κρις Μάρτιν, Γκουίνεθ Πάλτροου, και τα παιδιά τους.

Ντακότα Τζόνσον και Γκουίνεθ Πάλτροου

Ντακότα Τζόνσον και Γκουίνεθ Πάλτροου

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Bustle, μίλησε για τα παιδιά του αγαπημένου της, την 19χρονη Απλ και τον 17χρονο Μόσες, λέγοντας: «Αγαπώ με όλη μου την καρδιά αυτά τα παιδιά σαν να εξαρτάται η ζωή μου από αυτό».

Παράλληλα, μίλησε και για τη σχέση της με την Γκουίνεθ Πάλτροου. Όπως είπε, έχει μάθει να αγκαλιάζει τις σχέσεις που δεν είναι συγγενικές, γιατί και η ίδια έχει μεγαλώσει σε μια μεγάλη μεικτή οικογένεια. «Μεγάλωσα σε μια οικογένεια που ήταν τόσο μεγάλη και απλώς πιστεύω στο ρητό “Το αίμα είναι πιο πυκνό από το νερό”» ανέφερε, εξηγώντας: «Αυτό σημαίνει ότι οι δεσμοί με τους ανθρώπους που επιλέγεις είναι πιο σταθεροί από τους δεσμούς με τους οποίους γεννιέσαι».

Όσο για το ενδεχόμενο να αποκτήσει δικά της παιδιά, είναι πλέον ανοιχτή. «Είμαι πολύ ανοιχτή σε αυτό. Έχω φτάσει σε αυτό το σημείο όπου πραγματικά θέλω να βιώσω όλα όσα έχει να προσφέρει η ζωή. Και ειδικά επειδή είμαι γυναίκα, σκέφτομαι “Τι μαγικό πράγμα μπορείς να κάνεις παιδιά. Τι τρελή, μαγική εμπειρία”. Αυτό αυτό είναι γραφτό να συμβεί για μένα, είμαι απόλυτα έτοιμη για αυτό. Τελευταία, έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι δεν θα μείνουμε εδώ για πολύ καιρό. Υπάρχουν τόσο πολλά να φάμε, και να μάθουμε, και να αναπτυχθούμε, και να βιώσουμε, και να νιώσουμε. Αυτό περιλαμβάνει όλο τον πόνο και την ταλαιπωρία και το αίσθημα της αδυναμίας απέναντι στον κόσμο. Τις περισσότερες μέρες νιώθω σαν το πιο άχρηστο σκουπίδι».

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γιατί οι γυναίκες διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο εγκεφαλικού επεισοδίου

Το εγκεφαλικό επεισόδιο παραμένει μία από τις κυριότερες αιτίες αναπηρίας παγκοσμίως, επιβαρύνοντας οικογένειες, συστήματα υγείας και ολόκληρες κοινωνίες. Και πλέον, δεν αφορά μόνο τους ηλικιωμένους

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Οι πρώτες εικόνες από την «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν με τον Ματ Ντέιμον

Εντυπωσιακές είναι οι νέες φωτογραφίες από την επερχόμενη ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν, «Οδύσσεια», που παρουσιάστηκαν αποκλειστικά από το περιοδικό Empire. Ο Οδυσσέας στην ταινία θα

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Απαγόρευση συγκεντρώσεων σε Αθήνα, Φιλοθέη και Χαλάνδρι την Κυριακή λόγω της επίσκεψης Ζελένσκι

Την απαγόρευση συγκεντρώσεων την Κυριακή 16 Νοεμβρίου στο κέντρο της Αθήνας, την Φιλοθέη και το Χαλάνδρι ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ. λόγω της επίσκεψης του προέδρου της

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μπλόκο Βελγίου στο σχέδιο απόδοσης ρωσικών κεφαλαίων στην Ουκρανία – Η Μόσχα απειλεί με «σοβαρά αντίποινα»

Η ένταση γύρω από τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία που κατέχονται στο Βέλγιο κλιμακώνεται, καθώς η Μόσχα εντείνει τις απειλές κατά των Βρυξελλών και ηΕυρωπαϊκή

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Λάμψη Χόλιγουντ στο Βατικανό: O Πάπας συναντήθηκε με Μπελούτσι, Μπλάνσετ κι άλλους σταρς – «Η εποχή μας σας χρειάζεται»

Ο Πάπας Λέων ο ΙΔ’ έκανε δεκτούς, το Σάββατο (15/11) στο Βατικανό, ηθοποιούς, σκηνοθέτες και σεναριογράφους από όλο τον κόσμο, προβάλλοντας μια διαφορετική εικόνα του

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >