AD

Σαλαμίνα | Η στιγμή που η μητέρα της Γεωργίας ανακάλυψε το άψυχο κορμί της

Αβάσταχτος ο πόνος της οικογένειας της 43χρονης Γεωργίας που δολοφονήθηκε πριν από περίπου τρεις μήνες στη Σαλαμίνα από τον 71 ετών σύντροφό της. Το έγκλημα έλαβε χώρα έξω ακριβώς από το σπίτι της γυναίκας.

Τρεις μέρες πριν δολοφονηθεί, η Γεωργία κατήγγειλε τον δράστη για ενδοοικογενειακή βία. Μάλιστα οι Αρχές εγκατέστησαν στο κινητό της το panic button αλλά η ίδια δεν πρόλαβε να κάνει χρήση του. Στις 5/12 η 43χρονη μητέρα ενός παιδιού ΑμεΑ βρήκε τραγικό θάνατο από τον σύντροφό της που μπήκε αιφνίδια στην αυλή της κρατώντας μια κραμπίνα.

Η αδερφή της Γεωργίας μιλά για τη δολοφονία της

«Να προλάβει να κάνει τι απέναντι σε έναν άνθρωπο με ένα όπλο;», αναρωτιέται η αδερφή της αδικοχαμένης γυναίκας.

Το άψυχο κορμί της Γεωργίας βρέθηκε τυλιγμένο σε ένα χαλί. «Μπήκε στο σπίτι, έψαξε και πήρε το κινητό και μια τσάντα που είχε με το πορτοφόλι της. Δεν ξέρω γιατί το έκανε. Ήθελε να φανεί σαν ληστεία; Δεν κατάλαβα καθόλου. Πήρε την τσάντα κι εξαφανίστηκε», προσθέτει η αδερφή του θύματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 71χρονος, αμέσως μετά την τέλεση του στυγερού εγκλήματος, πήρε το πλοίο και πέρασε στο Πέραμα όπου εθεάθη να πίνει καφέ.

«30% υπευθυνότητα του δράστη και 70% της αστυνομίας»

Παράλληλα, η αδερφή της 43χρονης αναγνωρίζει μεγάλες ευθύνες στην υπόθεση της δολοφονίας της αδερφής της, καθώς -όπως λέει- θα μπορούσε να έχει προλάβει το έγκλημα.

«Όταν έφτασε η μητέρα μου στο σπίτι καταλαβαίνετε τι έπαθε. Άνοιξε την πόρτα και άρχισε να φωνάζει. Δεν είδε την αδερφή μου γιατί την είχε σκεπάσει αυτός με το χαλί. Δεν της πήγε το μυαλό. Άρχισε να φωνάζει το παιδί και τη Γωγώ…», περιγράφει.

Η στιγμή που η μητέρα της Γεωργίας ανακάλυψε το άψυχο κορμί της

«Μπήκε σε όλα τα δώματια του σπιτιού και βγαίνοντας παραξενεύτηκε γιατί το χαλί ήταν εκεί μαζεμένο, αφού το είχε απλώσει. Όπως το είδε μαζεμένο δεν κατάλαβε… Σήκωσε το χαλί και είδε το χειρότερο πράγμα που μπορεί να δει μια μάνα στη ζωή της», είπε η αδερφή της 43χρονης φανερά συγκινημένη.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Στο ΚΑΤ οι δύο Έλληνες που είχαν τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο στο Ναϊρόμπι

Επαναπατρίστηκαν το βράδυ του Σαββάτου οι δύο Έλληνες που είχαν τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα κατά τη διάρκεια ταξιδιού αναψυχής στην Αφρική και νοσηλεύονταν στο

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Πακιστάν: Πέντε νεκροί από ανατροπή πλοιαρίου που απομάκρυνε πληγέντες από τις πλημμύρες

Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και περισσότεροι από δώδεκα διασώθηκαν σήμερα, αφού ένα πλοιάριο, με το οποίο απομακρύνονταν κάτοικοι από την πλημμυρισμένη επαρχία

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

ΕΕ: «Οι στόχοι που θέτει η Πράσινη Συμφωνία δεν είναι ρεαλιστικοί», δηλώνει ο επικεφαλής της Stellantis

Οι στόχοι της μείωσης των εκπομπών αερίων που προκαλούν το φαινόμενο του θερμοκηπίου κατά 55% μέχρι το 2030 και η απαγόρευση πώλησης αυτοκινήτων με κινητήρες

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Π. Μαρινάκης: «Τα οκτώ σημαντικότερα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ»

Τα οκτώ πιο σημαντικά μέτρα που ανακοίνωσε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της 89ης ΔΕΘ, παρουσίασε μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος,

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

ΗΠΑ: Με «Αποκάλυψη τώρα» απειλεί ο πρόεδρος Τραμπ το Σικάγο – «Θέλει να κηρύξει πόλεμο στην πόλη», απαντά ο κυβερνήτης του Ιλινόι

O πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ απείλησε για άλλη μια φορά σήμερα το Σικάγο, την τρίτη σε πληθυσμό πόλη της χώρας, με στρατιωτική επέμβαση, επικαλούμενος

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >