AD

Τρύφων Σαμαράς | «Μέχρι τα 12 έκανα το δάχτυλό μου πιπίλα»

«Όταν ήμουν μικρός, η μητέρα μου μας έντυνε, εμένα και τον αδερφό μου, καουμπόηδες. Δεν ξέρω γιατί»

Νέες περιπέτειες για τον Τρύφωνα Σαμαρά, αφού μετά το κομμάτι «It’s amazing» που είχε κυκλοφορήσει, τώρα ηχογραφεί και ένα παιδικό τραγούδι, με τίτλο «Πιπίλα». Ο γνωστός κομμωτής μίλησε γι’ αυτό το βήμα στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και τη Μένια Κούκου, για τα παιδικά του χρόνια και τη δική του σχέση με την πιπίλα, καθώς και για το beef με την Πηγή Δεβετζή.

«Για να βγάλω την πιπίλα χρειάστηκε να μου βάλουν πιπέρι στο δάχτυλο. Μπορεί να πήγα και μετά τα 12. Μετά από την πιπίλα έβαζα το δάχτυλό μου στο στόμα. Ήμουν παιδί της μαμάς, δεν έπαιζα πολλά παιχνίδια, το πολύ λάστιχο, σχοινάκι, κουτσό, τέτοια πράγματα. Δεν ήθελα αυτοκινητάκια, ούτε έπαιζα ποδόσφαιρο. Η αδυναμία μου ήταν να χτενίζω τις κούκλες, τις ξεμάλλιαζα!», είπε αρχικά ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Και συμπλήρωσε όσον αφορά την επιθυμία του να κάνει οικογένεια: «Μέχρι στιγμής δεν μου έχει βγει η ανάγκη να αποκτήσω δικά μου παιδιά, αισθάνομαι παιδί ο ίδιος. Με το σκυλάκι μου, την Νικόλ, είδα πολλά πράγματα και πώς είναι να αγαπάς κάτι τόσο πολύ, νομίζω ότι είναι οικογένεια».

Ο Τρύφωνας Σαμαράς για την Πηγή Δεβετζή: «Με μπλόκαρε…»

Όσον αφορά την κόντρα του με την Πηγή Δεβετζή, ο Τρύφωνας Σαμαράς δήλωσε: «Με μπλόκαρε η Πηγή Δεβετζή, εγώ δεν την μπλόκαρα. Την είχα πάρει τηλέφωνο και όταν είχε πάει στο νοσοκομείο. Με ξεμπλόκαρε μετά, βρίσκω πολύ παιδικό να μπλοκάρουμε ο ένας στον άλλον. Δεν μπορείς μία φιλία χρόνων να τη σταματήσεις για μία κουβέντα. Πρέπει να είναι κάτι πολύ σοβαρό. Γενικά αγαπάω τους φίλους μου, και μου είναι δύσκολο να κρατήσω κακία και να μην μιλήσω».

Τρύφωνας Σαμαράς: Έκοψα την πιπίλα μετά τα 12 χρόνια μου

«Εγώ την έκοψα την πιπίλα μετά τα 12 μου χρόνια», είπε ο Τρύφωνας Σαμαράς με αφορμή το τραγούδι που κυκλοφόρησε με τίτλο «Πιπίλα».

Μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», o κομμωτής αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια για την πιπίλα του.

samaras14123«Όταν ήμουν μικρός, η μητέρα μου μας έντυνε, εμένα και τον αδερφό μου, καουμπόηδες. Δεν ξέρω γιατί, αυτό της άρεσε. Κυκλοφορώ ένα παιδικό τραγούδι που λέγεται “Πιπίλα”. Η πιπίλα μάς θυμίζει σε όλους τα παιδικά μας χρόνια. Εγώ την έκοψα την πιπίλα μετά τα 12 μου χρόνια», είπε ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Μάλιστα, στη συνέχεια τραγούδησε λίγους στίχους από το τραγούδι του.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >