AD

Κι άλλη ασαφής φωτογραφία της Μίντλετον

Η Μίντλετον φωτογραφήθηκε με γυρισμένο το κεφάλι δίπλα στον Ουίλιαμ, μέσα σ’ ένα αυτοκίνητο ενώ αποχωρεί από το Ουίνδσορ

 

 

Με κάθε νέα φωτογραφία που εμφανίζεται στον Τύπο το μυστήριο γύρω από την κατάσταση γίνεται πιο πυκνό αντί να ξεκαθαρίζει η κατάσταση.

Η πρώτη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε την περασμένη βδομάδα ήταν με την μητέρα της μέσα σε ένα αυτοκίνητο, όπου το πρόσωπο που εμφανιζόταν, είχε ελάχιστη ομοιότητα με την Κέιτ Μίντλετον, οπότε φυσικά δημιούργησε απορίες.

Στην χθεσινή φωτογραφία που εμφανίστηκε χθες η Κέιτ Μίντλετον ήταν καθισμένη αγκαλιά με τα παιδιά της. Σήμερα το πρωί τα περισσότερα φωτογραφικά πρακτορεία κατέβασαν την φωτογραφία αφού διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί ψηφιακή επεξεργασία και αργότερα η ίδια η Μίντλετον στον λογαριασμό της, παραδέχτηκε ότι η ίδια είχε επεξεργαστεί την φωτογραφία.

Όλα αυτά αντί να καθησυχάζουν τις φήμες τις κάνουν πιο έντονες και πολλοί αναρωτιούνται μετά την εγχείρηση που έκανε τον Ιανουάριο, όπου κανείς δεν έμαθε ποτέ από τι έπασχε και γιατί χρειαζόταν τόσο χρόνος αποθεραπείας, σε ποια κατάσταση είναι η Μίντλετον και τον αν ακόμη είναι ζωντανή.

Το Ουίνδσορ, που παραδοσιακά δεν ανέφερε ποτέ, αν και από τι έπασχαν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, αφήνει τις φήμες να οργιάζουν, χωρίς να κάνει τίποτα για να τις καθησυχάσει με αποκορύφωμα την χθεσινή “πειραγμένη” φωτογραφία.

Σήμερα η Daily Mail δημοσίευσε μια ακόμη φωτογραφία, όπου το πρόσωπο που είναι δίπλα στον Ουίλιαμ, μέσα σ’ ένα αυτοκίνητο και υποτίθεται ότι είναι η Μίντλετον, είναι με γυρισμένο το κεφάλι, όπου πάλι δεν είναι σαφές για το αν είναι ή δεν είναι η ίδια.

Οι απορίες δεν είναι ποια μόνο για την κατάσταση της Μίντλετον, αλλά και για την περίεργη και ασαφή στάση που κρατά το παλάτι, με αποτέλεσμα ο καθένας να υποθέτει ό,τι θέλει και να φουντώνουν οι θεωρίες συνωμοσίας.

 

Κέιτ και Ουίλιαμ αποχωρούν από το Παλάτι

Το πριγκιπικό ζεύγος της Ουαλίας εθεάθη να αποχωρεί από το Κάστρο του Ουίνδσορ, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία που έχει ανεβάσει στη ιστοσελίδα της η βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

Έχοντας τα μαλλιά της κότσο, η Κέιτ Μίντλετον κοιτάζει προς το τζάμι του αυτοκινήτου αποχωρώντας από το Κάστρο του Ουίνδσορ έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της, Ουίλιαμ.

Δείτε τη φωτογραφία

Η Κέιτ έχει προγραμμένο «ιδιωτικό ραντεβού», όπως επισημαίνει το δημοσίευμα, ενώ ο διάδοχος του βασιλικού θρόνου θα κατευθυνθεί προς το Αβαείο του Ουέστμινστερ για την ετήσια λειτουργία της Ημέρας της Κοινοπολιτείας. Η Κέιτ δεν αναμένεται να κάνει δημόσια εμφάνιση παρά μόνο μετά το Πάσχα, ύστερα από τη χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε στην κοιλιακή χώρα, όπως έχει ήδη ανακοινώσει το Παλάτι.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

3 πρώην – και νυν- μεγαλόσχημοι στο στόχαστρο των διεθνών αρχών

Η Ιντερπόλ έχει στείλει σήμα στις αρχές σχετικά με τη διερεύνηση εταιρικού σχήματος στο οποίο μετέχουν τραπεζίτες, εφοπλιστές και επιχειρηματίες και το οποίο είχε συμμετοχή

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Kamala Harris | Ίσως είμαι η πρώτη γυναίκα σε αυτή τη θέση, αλλά δεν θα είμαι η τελευταία.

Η Καμάλα Χάρις είναι μια πρωτοπόρος πολιτική ηγέτης που συμβολίζει την ποικιλομορφία και την ενδυνάμωση, αποτελώντας πρότυπο για τις επόμενες γενιές μέσω της αφοσίωσής της στην κοινωνική δικαιοσύνη και την ισότητα.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

H μέρα που γεννήθηκε το πρώτο μωρό του«δοκιμαστικού σωλήνα»

Στις 25 Ιουλίου 1978, η Louise Joy Brown, το πρώτο μωρό στον κόσμο που συλλαμβάνεται μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης (IVF) δίνοντας ελπίδα σε εκατομμύρια γυναίκες σε όλον τον κόσμο που επιθυμούσαν να αποκτήσουν ένα παιδί.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >