AD

Σοκαριστικό βίντεο | 15χρονη χτυπούσε με μανία το κεφάλι συμμαθήτριάς της στο τσιμέντο – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση το θύμα

Το κορίτσι φέρει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι

Ένα ανατριχιαστικό βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας στις ΗΠΑ, με έναν σκληρό καβγά μεταξύ δύο έφηβων κοριτσιών έξω από σχολείο.

Πιο συγκεκριμένα, στο βίντεο που ακολουθεί φαίνονται οι δύο κοπέλες να τσακώνονται, και η μια από αυτές να χτυπά επανειλημμένα το κεφάλι της άλλης στο τσιμέντο, ενώ όσοι παρακολουθούν ακούγονται να φωνάζουν.

Στη συνέχεια, η δεύτερη κοπέλα φαίνεται να είναι ακίνητη στο έδαφος, ενώ μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Οι αστυνομικοί βρήκαν το κορίτσι με σοβαρό τραύμα στο κεφάλι, δήλωσε στο Fox 2 Now η εκπρόσωπος της αστυνομίας της κομητείας του Σεντ Λούις, Vera Clay. 

Η αγνώστων στοιχείων 15χρονη αντιμετωπίζει κατηγορίες για επίθεση για τον άγριο ξυλοδαρμό έξω από το Λύκειο του Hazelwood, που είχε ως αποτέλεσμα μια άλλη έφηβη –που αναγνωρίστηκε μόνο ως Kailee– να είναι πλέον σε κρίσιμη κατάσταση.

«Αυτό το κακό και η πλήρης αδιαφορία για την ανθρώπινη ζωή δεν έχει θέση στο Μιζούρι ή οπουδήποτε αλλού. Προσεύχομαι για το θύμα», έγραψε ο εισαγγελέας της πολιτείας, Άντριου Μπέιλι.

 

«Η εγκληματίας πρέπει να κατηγορηθεί και να δικαστεί ως ενήλικας. Αν το θύμα πεθάνει, το αδίκημα αυτό θα πρέπει να αναχθεί σε ανθρωποκτονία», σημείωσε για τη 15χρονη, την υπόθεση της οποίας έχει αναλάβει δικαστήριο ανηλίκων.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μόνη στο πλήθος | Όταν η Marilyn τραγουδούσε `Happy Birthday` στον JFK

Στις 19 Μαίου του 1962 παρά τη βεβαρημένη κατάσταση της υγείας της από το αλκοόλ & τα βαρβιτουρικά, η Μέριλιν ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη και τραγουδά μοναδικά το “Happy Birthday” στον…κύριο πρόεδρο Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Δυσαρέσκεια στη Δύση για την πρόσκληση του Μακρόν στη Ρωσία για την επέτειο της απόβασης στη Νορμανδία

Ο Λευκός Οίκος εμφανίζεται δυσαρεστημένος από την απόφαση του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν να προσκαλέσει εκπρόσωπο της ρωσικής κυβέρνησης στον εορτασμό για την 80ή επέτειο της απόβασης στη Νορμανδία, τον προσεχή

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μητσοτάκης | Η κυβέρνηση των Σκοπίων να χρησιμοποιεί μόνο το όνομα Βόρεια Μακεδονία

ΗΠΑ και ΕΕ καταδίκασαν τη ρητορική της νέας κυβέρνησης της Βόρειας Μακεδονία Προειδοποίηση προς το VMRO να σταματήσει τις προκλήσεις και να σεβαστεί πληρως τη Συμφωνία

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >