AD

Νέο βίντεο «καίει» την Μονή Αββακούμ | Γυναίκα και μοναχός μεταφέρουν «ύποπτο» αντικείμενο τα μεσάνυχτα

Ένα νέο αποκαλυπτικό βίντεο από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας της Μονής Αββακούμ της Κύπρου βγαίνει στο φως.

 

Στο νέο βίντεο, καταγράφονται οι κινήσεις ενός μοναχού και μίας γυναίκας μεσάνυχτα της 23ης Φεβρουαρίου, 12 ημέρες πριν ξεσπάσει το ντόμινο αποκαλύψεων γύρω από τη Μονή Αββακούμ της Κύπρου.

Όπως καταγράφεται στο βίντεο και μεταδίδει το Sigmalive, oι κινήσεις και η στάση του σώματος του μοναχού και της γυναίκας, καταμαρτυρούν πως μεταφέρουν ένα αρκετά βαρύ αντικείμενο, που θυμίζει χρηματοκιβώτιο.

Σε κάποια στιγμή, μάλιστα, πέφτει στο έδαφος το λευκό πανί, με το οποίο ήταν σκεπασμένο το αντικείμενο, και τα δύο πρόσωπα σταματούν για να το κρατήσουν καλύτερα να μην τους πέσει. Διασχίζουν το πλακόστρωτο δίπλα από το εκκλησάκι της Μονής και χάνονται στο βάθος.

Στη συνέχεια, και από διαφορετική λήψη, τα δύο αυτά πρόσωπα, κρατώντας πάντα το βαρύ αντικείμενο προχωρούν, αλλά χάνουν κάποια στιγμή την ισορροπία τους και καταβάλλοντας προσπάθεια ξαναβρίσκουν τον βηματισμό τους.

 

 

Στις 12 και 16, ένα λεπτό αργότερα δηλαδή, και πάλι από διαφορετική λήψη του κλειστού κυκλώματος, φαίνεται να προσεγγίζει το σημείο ένα όχημα.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα διακρίνεται το πίσω μέρος ενός μαύρου οχήματος τύπου βαν, το οποίο κινείται στο στενό δρομάκι με την όπισθεν.

Έπειτα, καταγράφεται η φιγούρα ενός μοναχού να κατευθύνεται προς το σημείο που μόλις κάποια δευτερόλεπτα προηγουμένως διακρινόταν το όχημα. Ο μοναχός περνά με γρήγορο βηματισμό από το σημείο και χάνεται. Το βαν επανεμφανίζεταινα διασχίζει το στενό δρομάκι της Μονής και φτάνει πολύ κοντά στο εκκλησάκι.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >