AD

Τραγωδία | Εκανε αλεξίπτωτο πλαγιάς για να ξεπεράσει τη φοβία της και σκοτώθηκε

Μια 27χρονη μητέρα βρήκε τον θάνατο στην Κολομβία προσπαθώντας να ξεπεράσει τη φοβία της -Στην τελευταία της ανάρτηση ενημέρωνε τους followers της, ότι ήταν έτοιμη να ξεπεράσει τη φοβία της, με την μοιραία πτήση

Σε τραγωδία κατέληξε η πτήση μίας γυναίκας με αλεξίπτωτο πλαγιάς, όταν γλίστρησε από το κάθισμά της και σκοτώθηκε σε δάσος της Κολομβίας. Τραγική ειρωνεία; Έκανε την πτήση για να ξεπεράσει τη φοβία της.

Η 27χρονη μητέρα, Ντανιέλα Μπάριος, ανέβασε λίγο πριν την πτήση φωτογραφία στον λογαριασμό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενημερώνοντας τους φίλους και την οικογένειά της ότι ήταν επιτέλους έτοιμη να ξεπεράσει τη φοβία της. «Ελάτε μαζί μου στα τρελά μου πράγματα. Ας ξεπεράσουμε έναν φόβο» έγραψε.

colombia2

Το περιστατικό έγινε το απόγευμα του Σαββάτου, όταν η Μπάριος και ο πιλότος πετούσαν πάνω από μονοπάτι. Ο πιλότος δεν μπορούσε να σταματήσει και συνέχισε την πτήση του μέχρι να μπορέσει να προσγειωθεί.

barios2

Μάρτυρας την είδε να πέφτει από το αλεξίπτωτο πλαγιάς και ζήτησε αμέσως βοήθεια.

Η αποστολή έρευνας και διάσωσης ξεκίνησε γύρω στις 3 το απόγευμα και ολοκληρώθηκε γύρω στα μεσάνυχτα, όταν οι πυροσβέστες εντόπισαν το πτώμα της Μπάριος. Όταν την βρήκαν δεν έδειχνε ζωτικά σημεία. Ο θάνατός της διαπιστώθηκε επιτόπου.

Η νεαρή γυναίκα σύμφωνα με το πιθανότερο σενάριο γλίστρησε από το κάθισμα του συγκυβερνήτη, είπε ο αρμόδιος αξιωματούχος, σύμφωνα με την εφημερίδα El Tiempo, εξηγώντας ότι ο πιλότος έπρεπε να συνεχίσει τη διαδρομή του, καθώς δεν υπήρχε τρόπος να σταματήσει.

Αδιευκρίνιστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα αίτια του δυστυχήματος.

colombia1
colombia
barios2__1_

Ειδήσεις σήμερα:

Οι ειδικοί προειδοποιούν: Η Αθήνα μπορεί να γίνει Σαχάρα εξαιτίας της κλιματικής κρίσης

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >