AD

Άαρον Τέιλορ Τζόνσον | Η επιλογή των παραγωγών του Τζέιμς Μποντ

O 33χρονος ηθοποιός που έκανε αισθητή την παρουσία του στο «Bullet Train», δίπλα στον Μπραντ Πιτ, δέχτηκε πρόταση από τους παραγωγούς του Τζέιμς Μπονρ για να αναλάβει τον ρόλο του εμβληματικού πράκτορα 007

 

Ο Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον είναι κατά πάσα πιθανότητα ο επόμενος διάδοχος του Ντάνιελ Κρεγκ στον εμβληματικό ρόλο του Τζέιμς Μποντ.

Σύμφωνα με τη Sun, ο 33χρονος ηθοποιός δεν έχει ακόμη αποδεχτεί επίσημα τον ρόλο, αλλά πολλά από τα διεθνή πρακτορεία, τον περιγράφουν ήδη ως τον επόμενο κινηματογραφικό πράκτορα 007.

Πρόσφατη δημοσκόπηση έδειξε ότι ο Βρετανός ηθοποιός Ίντρις Έλμπα εξακολουθεί να είναι η νούμερο ένα επιλογή του κοινού για το ρόλο, παρά το γεγονός ότι είναι 51 ετών. Ωστόσο ο ίδιος έχει ήδη αποκλείσει τον εαυτό του από την υποψηφιότητα προκειμένου να επικεντρωθεί στο αστυνομικό δράμα «Luther».

Το δημοσίευμα της Sun αναφέρει, ότι ο πρωταγωνιστής των «Nocturnal Animals», «Nowhere Boy» και «Avengers: Age of Ultron», Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον φέρεται να έχει κατακτήσει τον πολυπόθητο ρόλο.

26078896

«Ο Μποντ είναι η δουλειά του Άαρον, αν επιθυμεί να την αποδεχτεί. Η επίσημη προσφορά είναι στο τραπέζι και περιμένουν να ακούσουν την απάντησή του» δήλωσε μια πηγή.

Το όνομα του πρωταγωνιστή βρίσκεται εδώ και αρκετούς μήνες ανάμεσα σε κορυφαίους υποψήφιους όπως ο Τομ Χάρντι, ο Χένρι Κάβιλ και ο μεγάλος νικητής του Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου Σίλιαν Μέρφι.

«Το βρίσκω γοητευτικό και υπέροχο που οι άνθρωποι με βλέπουν σε αυτόν τον ρόλο. Το εκλαμβάνω ως μεγάλο κομπλιμέντο» δήλωσε στο Numero την περασμένη εβδομάδα για την υποψηφιότητα του, ο Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον.

26030251

Ο Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον ξεκίνησε την καριέρα του ως ηθοποιός σε ηλικία 6 ετών κι έγινε γνωστός για τον ρόλο του ως νεαρός Τζον Λένον στην ταινία «Όλοι Θέλουν Λίγη Αγάπη» (2009). Έχει πρωταγωνιστήσει επίσης σε διάφορες ταινίες, όπως: Kick-Ass(2010) και Kick-Ass 2 (2013), Godzilla (2014), Avengers: Age of Ultron (2015), Nocturnal Animals (2016) και Bullet Train (2022). Ο 33χρονος ηθοποιός έχει κερδίσει διάφορα βραβεία για τις ερμηνείες του, όπως το Βραβείο BAFTA Rising Star το 2010.

bradpitt
Ο Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον με τον Μπραντ Πιτ στο «Bullet Train»
Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τουρκία: Από ψεκασμό με χημικά στο ξενοδοχείο που διέμεναν η αιτία θανάτου μιας τετραμελούς οικογένειας τουριστών

Η αιτία θανάτου μιας τετραμελούς οικογένειας Τουρκο-Γερμανών που πέθαναν την περασμένη εβδομάδα στην Κωνσταντινούπολη, πιθανότατα είναι η δηλητηρίαση από χημικές ουσίες, σύμφωνα με ιατροδικαστική έκθεση

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Γιώργος Λάγιος: «Η εκπομπή μας με την Παπίλα στον ΑΝΤ1 ήταν ένα δράμα, η Βίκυ Χατζηβασιλείου το “μυρίστηκε” και έφυγε»

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε ο Γιώργος Λάγιος, με αφορμή τη θεατρική παράσταση που ανεβάζει με θέμα τη σεξουαλική ζωή των ζευγαριών. Ο γνωστός

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Πώς οι κινήσεις του Τραμπ αναδιαμόρφωσαν τη φαρμακοβιομηχανία το 2025

Οι Αμερικανοί πληρώνουν κατά μέσο όρο δύο έως τρεις φορές περισσότερο για πατενταρισμένα φάρμακα σε σχέση με τους Ευρωπαίους, εξαιτίας των αδιαφανών διαπραγματεύσεων για τις

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μεσσηνία: Ανθρώπινα οστά εντοπίστηκαν στη Μάλθη Οιχαλίας – Σε εξέλιξη η διαδικασία ταυτοποίησης

Ανθρώπινα οστά εντοπίστηκαν τη Δευτέρα (17/11) το μεσημέρι σε πολύ δύσβατη περιοχή της Μάλθης, στον Δήμο Οιχαλίας, κινητοποιώντας άμεσα τις Αρχές. Τα λείψανα βρήκε διερχόμενος

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

«Έσπασε» η Χριστίνα Σάλτη μιλώντας για τη μητέρα της: «Την είδα στον ύπνο μου, περπατούσαμε κι εκείνη έστριψε σε ένα σπίτι με λουλούδια»

Καλεσμένη της Κατερίνας Καινούργιου ήταν το πρωί της Τετάρτης (19/11) η Χριστίνα Σάλτη, με τις δύο γυναίκες να κάνουν μία ευαίσθητη και γεμάτη εξομολογήσεις κουβέντα

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >