AD

Αρίνα Σαμπαλένκα | Αυτοκτόνησε ο σύντροφος της νο2 στο γυναικείο τένις

Ανατροπή σημειώνεται στην υπόθεση θανάτου του συντρόφου της Αρίνα Σαμπαλένκα, η οποία είναι «νούμερο 2» στο γυναικείο τένις. Σύμφωνα με την αστυνομία του Μαϊάμι, πρόκειται για αυτοκτονία.

Παρόλο που από τη Λευκορωσία ανακοίνωσαν πως η επίσημη αιτία θανάτου του Κονσταντίν Κολτσόφ είναι θρόμβωση (δεν έδωσαν περαιτέρω διευκρινίσεις), η έρευνα της αστυνομίας έδειξε πως ο πρώην παίκτης του χόκεϊ έκανε «βουτιά θανάτου» από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου όπου έμενε με τη Σαμπαλένκα, με την οποία βρισκόταν μαζί στο Μαϊάμι, όπου επρόκειτο να αγωνιστεί αυτή την εβδομάδα.

«Σύμφωνα με την έρευνα που έγινε, περίπου στις 00:39 η αστυνομία του Μπαλ Χάρμπουρ και η Πυροσβεστική κλήθηκαν για έναν άνδρα που έπεσε από το μπαλκόνι. Το τμήμα ανθρωποκτονιών ανέλαβε την έρευνα, και διαπιστώθηκε ότι ο Κονσταντίν Κολτσόφ αυτοκτόνησε. Δεν υπάρχουν ενδείξεις ανθρωποκτονίας» αναφέρει η αστυνομία.

Εν τω μεταξύ, η Σαμπαλένκα δεν έχει μιλήσει ακόμη, καθώς βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, ενώ, σύμφωνα με δημοσιεύματα, παρά την τραγική απώλεια του συντρόφου της, δεν αποκλείεται να παίξει κανονικά στο Μαϊάμι, αν και ακόμη δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση.

Σε περίπτωση που το πράξει, δεν αναμένεται να μιλήσει στα ΜΜΕ.

Το χρονικό της υπόθεσης 

Τον θάνατο του 42χρονου συντρόφου της τενίστριας ανακοίνωσε νωρίτερα το πρωί η ομάδα Salavat Yulaev την οποία προπονούσε.
«Με μεγάλη μας λύπη σας ενημερώνουμε ότι ο προπονητής της Salavat Yulaev, Κονσταντίν Κολτσόφ πέθανε» ανέφερε η ανακοίνωση της ομάδας που εδρεύει την πολη Ούφα της Ρωσίας.

«Ήταν ένα δυνατός και χαρούμενος άνθρωπος, τον αγαπούσαν και τον σεβόντουσαν οι παίχτες, οι συνάδελφοι και οι οπαδοί. Ο Κονσταντίν Εβγκενίεβιτς έγραψε ιστορία με τον σύλλογο. Ας αναπαυτεί εν ειρήνη» κατέληξε η ανακοίνωση για τον 42χρονο, ο οποίος είχε γράψει ιστορία στον χώρο του χόκεϊ επί πάγου κυρίως για την ταχύτητά του.

Η σχέση της Σαμπαλένκα με τον Κολτσόφ είχε ξεκινήσει τον Ιούνιο του 2021 με το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις να αναρτά συχνά κοινές τους φωτογραφίες εκφράζοντας την αγάπη της.

Δεν αποσύρεται από το Μαϊάμι η Sabalenka – προπονήθηκε σήμερα

Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 – 19:55
Δεν αποσύρεται από το Μαϊάμι η Sabalenka - προπονήθηκε σήμερα (vid)

H Aryna Sabalenka θα αγωνιστεί στο Miami Open όπως όλα δείχνουν, αλλά δεν θα μιλήσει στους δημοσιογράφους. Σήμερα πάντως εμφανίστηκε στα γήπεδα του Hard Rock Stadium και προπονήθηκε.

Λιγότερες από 24 ώρες μετά την αυτοκτονία του συντρόφου της, Konstantin Koltsov, η Aryna Sabalenka εμφανίστηκε στα γήπεδα του Hard Rock Stadium και έκανε κανονικά την προπόνησή της.

Όπως ανέφεραν πληροφορίες του Tennis Channel, η Λευκορωσίδα σκοπεύει να αγωνιστεί στο Μαϊάμι, αλλά δεν θα μιλήσει στους δημοσιογράφους.

Το πένθος είναι πιο περίπλοκο απ’ ότι φαντάζεται κανείς και προσωπική υπόθεση, όπως σωστά αναφέρει και η παρακάτω δημοσίευση, με τη Sabalenka να χρειάζεται μόνο στήριξη αυτή τη στιγμή και όχι επιπλέον τοξικότητα.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

3 πρώην – και νυν- μεγαλόσχημοι στο στόχαστρο των διεθνών αρχών

Η Ιντερπόλ έχει στείλει σήμα στις αρχές σχετικά με τη διερεύνηση εταιρικού σχήματος στο οποίο μετέχουν τραπεζίτες, εφοπλιστές και επιχειρηματίες και το οποίο είχε συμμετοχή

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >